Başlıkda da dediğim gibi karpuz nasıl seçilir :)
Karpuz Nasıl Seçilir?
Cevaplar
"kesim mi abi" diyecek, evet diyeceksiniz. eğer çoğu kötüyse zaten güzel çıkana kadar kastıracak. bulduğunda da "tamam bunun gibi bir tane olsun" deyip şansınızı zorlamak yerine, "bu kestiğini alıyorum" diyeceksiniz.
Güzelmiş bak buda :)
Cep telefonuyla :D
bak ben sana tarif edem güzel kardeşim madem sordun soruyu cevabınıda almak senınde en dogal hakkın...alcan karpuzu eline biraz basketboll topuyla oynar gibi oynayacan sonra iki şip şip yapacan...:):):)...sonrada ne kadar diyecen adam sana fiyat sölicek hadi be bu fiyat fazla deyip uzaklaşacan...:):):)...bunları nedenmi söledim la ben kavunu seviom karpuzdan anlamam :):):)
Puahaha :lol: koptum ya :lol: çok yaşa emi :DGaMeRR119 dedi: ↑bak ben sana tarif edem güzel kardeşim madem sordun soruyu cevabınıda almak senınde en dogal hakkın...alcan karpuzu eline biraz basketboll topuyla oynar gibi oynayacan sonra iki şip şip yapacan...:):):)...sonrada ne kadar diyecen adam sana fiyat sölicek hadi be bu fiyat fazla deyip uzaklaşacan...:):):)...bunları nedenmi söledim la ben kavunu seviom karpuzdan anlamam :):):)
uzman tv de manav amca bu sorunun cevabını veriyor. Bir bak istersen.
Bi git ya bi git :D:D:DGaMeRR119 dedi: ↑bak ben sana tarif edem güzel kardeşim madem sordun soruyu cevabınıda almak senınde en dogal hakkın...alcan karpuzu eline biraz basketboll topuyla oynar gibi oynayacan sonra iki şip şip yapacan...:):):)...sonrada ne kadar diyecen adam sana fiyat sölicek hadi be bu fiyat fazla deyip uzaklaşacan...:):):)...bunları nedenmi söledim la ben kavunu seviom karpuzdan anlamam :):):)
Yaz geldi arkadaşlar öğrenmek şart oldu :)
İ phone varsa yükle seç kardeşim :)cgrszone dedi: ↑Cep telefonuyla :D
:D :D bende kavuncuyum yani kavun seviyom kavuncuyum derken yanlış anlaşılmasın booov iğrenç bir anlatım yaptım :DGaMeRR119 dedi: ↑bak ben sana tarif edem güzel kardeşim madem sordun soruyu cevabınıda almak senınde en dogal hakkın...alcan karpuzu eline biraz basketboll topuyla oynar gibi oynayacan sonra iki şip şip yapacan...:):):)...sonrada ne kadar diyecen adam sana fiyat sölicek hadi be bu fiyat fazla deyip uzaklaşacan...:):):)...bunları nedenmi söledim la ben kavunu seviom karpuzdan anlamam :):):)
Ham çıkan karpuz için evde sana yüklenilmesini istemiyorsan, işi karpuzcuya bırak. En azından sen de O'na söylenirsin, olur biter. :D
Günün konusu. :D
kardeşim öncelikle büyük karpuz alacaksın çünkü küçük karpuzlar olmamıstır.çok büyük karpuzlarda cok olmustur sonra karpuza tak tak vuracaksın eğer boş ses varsa alma ama vurduğunda böyle içine oynama hevesi veriyorsa al o aradığın karpuzdur:d:d:d
ua23ua
Öncelikle büyük harfle yazmak yasak :P
Hiç karpuz seçme derdim olmadı : )
Çünkü masada falan denk gelirsem yerim :P
Öncelikle büyük harfle yazmak yasak :P
Hiç karpuz seçme derdim olmadı : )
Çünkü masada falan denk gelirsem yerim :P
Size tiyo vereyim hic yanilmadim. Karpuzu cevirin altinda ceper olacak. Nokta gibiyse alin o karpuz olmustur, eger biraz buyukse hamken koparilmistir.
ben küçük yazdımda büyük çıkmış keke:D:DReDo dedi: ↑@ua23ua
Öncelikle büyük harfle yazmak yasak :P
Hiç karpuz seçme derdim olmadı : )
Çünkü masada falan denk gelirsem yerim :P
sen sanqi çok biliyon karpuz seçmeyi :):)-Beneficence- dedi: ↑Bi git ya bi git :D:D:D
la bütünmanavcılar buraya toplanmış :):)
Ne sandın biz biliriz işimizi :P :D:DGaMeRR119 dedi: ↑sen sanqi çok biliyon karpuz seçmeyi :):)
la bütünmanavcılar buraya toplanmış :):)
havandan geçilmiyor :):) boğulacam şimdi :):)-Beneficence- dedi: ↑Ne sandın biz biliriz işimizi :P :D:D
bunun makinesi çıktı :)
nasiiii ??? :):)PcMühendisi dedi: ↑bunun makinesi çıktı :)
Gereksiz bir makine yaw türk öğrencilerimiz çıkarmış , karpuza elektro manyetik güç veriyorlar sistem belirliyor işiniz gücünüz yokmu diye sorasım geldi :)
Iphone yok, o makine de yok doğal yöntemlerle seçcez artık :)
Sen buranın çarşısında karpuza iki şip şip yaptığın anda kovalamaya başlarlar :D