İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. İnternet
  4. Nefret Ettiğiniz Siteler
Nefret Ettiğiniz Siteler

Haber Türk

outcast16.06.201213 cevap3.325 görüntüleme
#1
Kendine gelen leştirileri hazmademeyen yayınlamayan medya gurubu. Böyle diyorum çünkü http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/751109-luks-hayattan-otobus-duragina bu habere, bu haberi yayına hazırlayan ve yazan gazeteciyi eleştiren bir yorum yazdım fakat yayınlanmadı. Bu kadar mı ? eleştirilere kapalı bir yayın gurubusunuz bu kadar mı ? eleştirilmekten korkuyor ve hazmedemiyorsunuz, Eleştirilmek sizi çok mu rahatsız ediyor. Hani objektif haberciliğiniz nerde kaldı sizin. Gerçekten bu siteden nefret ettim ne gazetesini alır okurum ne de çevremdeki insanlara aldırırım. Eleştirilmek sizi rahatsız ediyorsa sizde yayıncılığınızda ve haberlerinizde kimseyi eleştirmeyin. İğneyi önce kendinize batırın. Hazımsız medaya gurubu Haber Türk.
Cevaplar
#2
Ben zaten yapmış olduğu haber ve habercılık anlayısını zaten tasnif etmiyordum ,FENERBAHÇE nin gündemdeki durumlarindan firsat bulup kotüleme karalama ve saptırma haberlerinden dolayi iyice iğrenmiştim takip etmiyorum.
outcast Konuyu açan
#3
Bende yakın zamanda takip edip yorum yapmaya başlamıştım. Takip etmemle nefret etmem birlikte oldu gibi bir durum oluştu.
#4
deneme yanılma gibi :)
#5
Habertürk Gücü Özgürlüğünde :)
outcast Konuyu açan
#6
korpe dedi: ↑
deneme yanılma gibi :)
Aynen öyle oldu :)
#7
Hangi yayın grubu, kendine yapılan bir eleştiriyi yayınlar ki? Gücü özgürlüğündeymiş falan hikaye. Medya budur:

#8
Altaylının yazılarına küçük bi eleştiri yapmıstım, eleştiride sayılmaz ama, işte yayınlanmadı :) sonra onu destekleyecek yorumlar yazınca yayınlandıgını gördüm. Medya hep böyleydi böylede kalacak, özgürlük derler ama, kendi düşüncelerine her zaman saygı duyulmasını isterler, fakat başkalarını hiçe sayarlar. Fazla takmamak gerek,ee sonuçta medya halkı uyutmak için, uyandırmak için değil.
#9
denemek için ntvspor.net'e gir ve fenerbahçeyi eleştiren bir yorum yaz. bak bakalım yayınlanacak mı? :)

bu durum tüm haber sitelerinde var maalesef. işlerine gelmeyeni yayınlamazlar.
#10
yahu rtsbora, insaf et, elimizde zaten bir fenerbahçe.org var bi de ntvspor! :)
ee, patron bizden, ne de olsa, olsun o kadarcık...
kimbilir o kanalda ne kadar galatasaraylı var ya, yemiyor korkudan tabii! :)
#11
korpe dedi: ↑
Ben zaten yapmış olduğu haber ve habercılık anlayısını zaten tasnif etmiyordum ,FENERBAHÇE nin gündemdeki durumlarindan firsat bulup kotüleme karalama ve saptırma haberlerinden dolayi iyice iğrenmiştim takip etmiyorum.
habetürk ün kime hizmet ettiğini herkez çok iyi biliyor
#12
ben tarafsız bir kuruluş pek görmedim en iyisi iki yönlü okumak yani hem haber7 hem habertürk.birbirine zıt anlayışlar
#13
Kurşun Kalem dedi: ↑
Hangi yayın grubu, kendine yapılan bir eleştiriyi yayınlar ki? Gücü özgürlüğündeymiş falan hikaye. Medya budur:

"Eğer dikkat etmezseniz, gazeteler yüzünden mazlum durumda olandan nefret edersiniz ve zalimi seversiniz."

Malcolm X
#14
taraflı bir yayın

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.