İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Futbol
  4. Fenerbahçe
Fenerbahçe

F.Bahçe kafilesinde şok!

|Ⓢєччαh|19.10.201210 cevap1.645 görüntüleme
#1
Union Olimpija maçı için Slovenya'ya giden Fenerbahçe Ülker'de şok..



THY Euroleague'de Union Olimpija maçı için Slovenya'ya giden Fenerbahçe Ülker'de şok... Romain Sato, pasaportundaki sorun nedeniyle ülkeye alınmadı.


Pasaportunda bulunan tutarsızlık nedeniyle Slovenya'ya girişi engellenen Sato'nun belgelerinde daha önce gitmediği ülkelere ait mühürlerin olduğu ve pasaport numarasının da doğrulanamadığı iddia edildi.

Polisin, Sato'nun pasaportunun sahte olduğunu iddia ettiği ve yıldız basketbolcunun, memleketi Orta Afrika Cumhuriyeti'ne sınırdışı edilmesinin gündemde olduğu belirtildi.


TUTUKLANDI


THY Avrupa Ligi'nde Union Olimpija takımıyla deplasmanda karşılaşmak üzere Slovenya'ya giden Fenerbahçe Ülker'de Romain Sato'nun pasaportuna el konularak tutuklandı..

''Skandal'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''Bu usulsüz uygulama karşısında tarafımızdan diplomatik ve hukuki işlemler başlatılmıştır. Schengen vizesi de olan, aynı pasaport ile ABD'den ülkemize ve birçok Avrupa ülkesine de giriş çıkış yapan sporcumuzun maruz bırakıldığı bu hukuka ve diplomasiye aykırı tutum, tarafımızca anlaşılamamakla birlikte hukukçularımız ve yetkililerimiz tarafından takip edilmektedir.

Oyuncumuzun yarınki maçta oynatılmamasına yönelik yapılan bu usulsüz işlemler, tarafımızdan hukuki platformda en ağır şekilde karşılık bulacaktır. Yapılan bu gayri hukuki uygulamanın, oyuncumuzun müsabakada oynatılmamasına yönelik olduğu aşikardır. Söz konusu ülke yetkilileri, bu hukuk dışı davranışlarıyla her türlü hukuki ve diplomatik yaptırımı da göze alarak durumu oyuncumuzun bir gece tutuklu kalması boyutuna getirmiştir. Ancak unutulmamalıdır ki bu hukuk dışı uygulama, kulüpler arası bir sorun değil ülkeler arası bir skandaldır. Konu ile ilgili her ayrıntı, gelişmeler doğrultusunda kamuoyu ile de paylaşılacaktır'
' ifadelerine yer verildi.

kaynak

Cevaplar
#2
bu nasıl bir saçmalık
#3
Sato serbest bırakıldı. Adam ABD'ye, İtalya'ya gidip geliyor, aynı pasaportla Slovenler sorun çıkarıyor nedense.

İçindeki Emir kini işte. :)
|Ⓢєччαh| Konuyu açan
#4
muratteas dedi: ↑
Sato serbest bırakıldı. Adam ABD'ye, İtalya'ya gidip geliyor, aynı pasaportla Slovenler sorun çıkarıyor nedense.

İçindeki Emir kini işte. :)
sanırım moral bozmak, sinirlerini germek ve dolayısıyla da buradan bir ekmek çıkarmak gibi bir niyetleri olabilir. ama bu aksi tesirde gösterebilir, tam aksine takımı motive edebilir. ki öyle olmasını dilerim.
#5
muratteas dedi: ↑
Sato serbest bırakıldı. Adam ABD'ye, İtalya'ya gidip geliyor, aynı pasaportla Slovenler sorun çıkarıyor nedense.

İçindeki Emir kini işte. :)
emir ne alaka?

edit:tamamdır baktım netten. :)
#6
|SeYYaH| dedi: ↑
sanırım moral bozmak, sinirlerini germek ve dolayısıyla da buradan bir ekmek çıkarmak gibi bir niyetleri olabilir. ama bu aksi tesirde gösterebilir, tam aksine takımı motive edebilir. ki öyle olmasını dilerim.
Maç zaten gergin geçecekti. Mike'n ve Emir'in olaylarından sonra şimdi iyice gergin olacak. Bo ve Emir halleder sanırım bugün. :)
rtsbora dedi: ↑
emir ne alaka?

edit:tamamdır baktım netten. :)
Emir Sloven asıllı Türk.
#7
Saçmalığın daniskası.
#8
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncularından Romain Sato, dün, Union Olimpija karşılaşması için gittiği Slovenya’da , ’ülke pasaport uygulamaları’gerekçe gösterilerek, yapılan her tür hukuki başvuruya karşın, geceyi havalimanı polis merkezinde geçirmişti.

Aynı gerekçeyle, bugün TSİ ile 12:00’de hakim karşısına çıkarılan oyuncumuzun serbest bırakılmasına karar verilmiş; kendisine dair herhangi bir hukuki yaptırımda bulunulmamıştır.

Yaşadığı bu travmatik olayın etkisiyle geceyi uykusuz geçiren Sato’nun, yönetim kararıyla, akşamki maçı beklemeksizin, ülkemize dönmesine karar verilmiştir.

Oyuncumuzun ve takımımızın mağduriyetine yönelik bu yaklaşım nedeniyle dün başlatılan hukuki mücadelenin devam ettiğini yinelemek isteriz.

Konuya dair gelişmeler paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Semih Özsoy: "U.Olimpija Dış İlişkiler Sorumlusu'nun twitter'dan yaptığı açıklamalardan çok rahatsızız. Mutlaka cevap vereceğiz."
#9
Vay Adamlardaki taktiğe bakarmısınız?
Önce Korkut ve Yıldır.
Dalavere ile işi götürmeye çalış.
Galiba başarılıda olmuşlar.Sonuçta oyuncumuz oynayamayacak hale gelmiş.
Bunu Hesabı Sorulmalı.
#10
Onlar buraya geldiğinde katlı misilleme yapalım :)
#11
ahmeta dedi: ↑
Onlar buraya geldiğinde katlı misilleme yapalım :)
Bizim yabancı hayranı polislerimiz mi yapacak ? Donuna kadar arayacak ?

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.