Arkadaşlar Windows 8 32 Bit Bilgisayarıma Yeni Yükledim.Point Blank Oyunun Kurdum.Oyun Simgesine Tıklıyorum Windows Hatadan Kurtarıldı Diyerek Reset Atıyor Kendine.Neden Yapabilir Yardım Edebilir Misiniz ?
Point Blank Windows 8 Sorunu.
Cevaplar
Bu video'ya bir göz at :)
Teşekkür Ederim Sorun Halledildi :)
bu point blank çok mu güzel ya herkes oynuyor denesek mi ???
Benim Genelde Vakit Geçeirmek İçin Oynadığım Bir Oyun :)bewko dedi: ↑bu point blank çok mu güzel ya herkes oynuyor denesek mi ???
deneyelim bakalım :)Tepelii dedi: ↑Benim Genelde Vakit Geçeirmek İçin Oynadığım Bir Oyun :)
Mutlaka denemelisin hocam :)bewko dedi: ↑bu point blank çok mu güzel ya herkes oynuyor denesek mi ???
hileli oynayanı çok fazla, bazen küplere biniyor insan :)bewko dedi: ↑deneyelim bakalım :)
sinir katsayını artırabilir bazen :D
ozaman oynamam combat arms oynuyordum sırf bu hileler yüzünden oyunu bıraktım bana temiz oyun lazımblizzard_ dedi: ↑hileli oynayanı çok fazla, bazen küplere biniyor insan :)
sinir katsayını artırabilir bazen :D
Aynen ilk başlarda oyun gayet sarmıştı. Counter'a alternatif olarak gayet hoşuma gitmişti. Ama oynayıp ilerledikçe hileli oynayanlarla karşılaşınca hakikaten sinir katsayısı artıyor. O yüzden bende bıraktım.
Evet Evet Çok Hoş Bir Durum Değil.efka_vasi dedi: ↑Aynen ilk başlarda oyun gayet sarmıştı. Counter'a alternatif olarak gayet hoşuma gitmişti. Ama oynayıp ilerledikçe hileli oynayanlarla karşılaşınca hakikaten sinir katsayısı artıyor. O yüzden bende bıraktım.
Merhaba bende bir pointblank kullanıcısıyım sistemim win8 sizdeki hataları veriyor yardım etmenizi umarım.. :)
Bende çözülmedi
bendede çözulmedi mayıs son haftası oldu bu sorun önceden oynuyordum wın 8 de format attım gene olmadı.yukarıdakı vıdeodan baska cozum varmı arkadslar.
Crossfire güzel bi oyun oynamanizi tavsiye ederim
Aynen beyler bendede bu sorun oldu.Point blank oyununu açıyorum bilgisayar kapanıyor tekrar power tuşuna bastığım zaman açılıyor mavi ekran çıkıyor ve windows hatadan kurtarıldı diyor ve kendini resetliyor nasıl yapıcam yaa yardım edin