hotmail daha doğrusu outlook hesabımda sürekli aynı içerikli reklam mesajları geliyor ama her seferinde farklı e-postadan geliyor. Bu spamları içeriğe göre nasıl engelleyebilirim?
Hotmailde e-posta engelleme
Cevaplar
süpür ->kuralları yönet ->ekle de daha sonra Gönderenin adresini seç ilk kutudan daha sonra bunu içerir kısmını seç kutuyada hangi mail adresinden geliyorsa o sitenin adını yaz aşağıdan Bu iletileri sil ve Silinen klasörüme bile koyma seçeneğini seç ve kaydet :)
sen galiba e-mail adresine göre engelle demişsin ama adamlar rastgele e-mail oluşturup hep aynı içeriği gönderiyorlar hem de beşerli beşerliseckyn dedi: ↑süpür ->kuralları yönet ->ekle de daha sonra Gönderenin adresini seç ilk kutudan daha sonra bunu içerir kısmını seç kutuyada hangi mail adresinden geliyorsa o sitenin adını yaz aşağıdan Bu iletileri sil ve Silinen klasörüme bile koyma seçeneğini seç ve kaydet :)
mail adreslerinin son kısmı aynı değilmi ? xyz@xy.com abc@xy.com gibi
hayır her seferinde farklı oluyorseckyn dedi: ↑mail adreslerinin son kısmı aynı değilmi ? xyz@xy.com abc@xy.com gibi
O zaman kural oluştururken gönderen şu ise değil, konu seçeneğini seçip içerir dedikten sonra; konuda geçen bir kelime veya cümle yazarak oluşturun.jestercat dedi: ↑hayır her seferinde farklı oluyor
Menüden; Süpür,Kuralları Yönet ve Yeni deyin.
hangi birini engelliyebilirsinki bunlar bitmez :)
aynı problemi yaşıyorum bende hep sonu aynı ama ön kısmı değtirip değiştirip atıyorlar ne yapabilirim ?
Spam maili atanlar ,yabancı menşei bir posta ise yapabileceğin birşey yok, yerli ise savcılığa ver diyeceğim ama bizde malum, ceza değil ödül verirler spam atanlara.SDN Okuru dedi: ↑aynı problemi yaşıyorum bende hep sonu aynı ama ön kısmı değtirip değiştirip atıyorlar ne yapabilirim ?