akvaryum kuracam derken :D büyük birşey olacak gibi.25 PARS 1907 dedi: ↑Sonunda kurabilicem akvaryumumu :)
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.128.106 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
Gomennasai ...görmemisim furkan ben de :DPatavatsiZ dedi: ↑Wataşe-wa Mustafa desu. Yoreşikunes :D
Gençler yeni telefonum 9. Yılı 10. Yılında çekilişle forumda vereceğim :D

Türkçe konuşun ulen, uyarttırmayın kendinizi :devil2:
Yarısı türkçeydi bardağın boş tarafını görüyorsun :Dbt38 dedi: ↑Türkçe konuşun ulen, uyarttırmayın kendinizi :devil2:
Boşluk her zaman çekici gelmiştir bana :wub:
O bizim cebimizdeki boşluktan kaynaklanıyor :Dbt38 dedi: ↑Boşluk her zaman çekici gelmiştir bana :wub:
Kendi adımıza konuşalım lütfen :dirol: herkesin cebi boş değil sonuçtaJiraiya06 dedi: ↑O bizim cebimizdeki boşluktan kaynaklanıyor :D
Ordaki çoğul saygınlık ifadesi :D seni biliyoruz herkes az börek çay sen baklava :Dbt38 dedi: ↑Kendi adımıza konuşalım lütfen :dirol: herkesin cebi boş değil sonuçta
ve 4.4 geldi, bakalım neler gelmiş :)
Hangi cihaz?Ahbârî dedi: ↑ve 4.4 geldi, bakalım neler gelmiş :)
S3 te neatromdan imperiuma geçtim 2-3 gündür kullanıyorum stabilite ve batarya konusunda başarılı :)
... sony'nin bir cihazı ve ikinci defa sony olmayacak. güncellemeden çalıyorlar :)Bloother dedi: ↑Hangi cihaz?
iPhone al rahat et:)Ahbârî dedi: ↑... sony'nin bir cihazı ve ikinci defa sony olmayacak. güncellemeden çalıyorlar :)
apple sevmiyorum :) ama sony almayacam onu biliyorum. htc, lg gibi markaları alırım belki.blackdown dedi: ↑iPhone al rahat et:)
Htc de LG de Sony de hayırsız firma kim ne derse desin Sony kötünün iyisidir ama şunu merak ettim:Ahbârî dedi: ↑apple sevmiyorum :) ama sony almayacam onu biliyorum. htc, lg gibi markaları alırım belki.
Güncelleme gelmiyor diye mi telefondan soğudun?:D
güncelleme eksik veriyorlar. bl kilidi denen zımbırtıyı açsan bir dert. yedek yap dedik, güncelledik, geri almıyor, neymiş yazılımla uyumsuz. saçma sapan işler. samsungta bile daha rahattım.blackdown dedi: ↑Htc de LG de Sony de hayırsız firma kim ne derse desin Sony kötünün iyisidir ama şunu merak ettim:
Güncelleme gelmiyor diye mi telefondan soğudun?:D
Samsung zaten bu tür konularda şüphesiz en iyisi gelelim konuya geri almaması gerçekten ilginç çünkü öyle bir hatanın olmaması lazım bl kilidi htc one da benim de başımı bayağı ağrıttıydı şuan android sürümü ne?Ahbârî dedi: ↑güncelleme eksik veriyorlar. bl kilidi denen zımbırtıyı açsan bir dert. yedek yap dedik, güncelledik, geri almıyor, neymiş yazılımla uyumsuz. saçma sapan işler. samsungta bile daha rahattım.
4.4.2blackdown dedi: ↑Samsung zaten bu tür konularda şüphesiz en iyisi gelelim konuya geri almaması gerçekten ilginç çünkü öyle bir hatanın olmaması lazım bl kilidi htc one da benim de başımı bayağı ağrıttıydı şuan android sürümü ne?
yok ya büyük değil ama biraz uğraşlı oldu :)Ahbârî dedi: ↑akvaryum kuracam derken :D büyük birşey olacak gibi.
ÖSEYEMEEEE ***** yeee :D
Elusive 2 ay önce gelecek dedin gelmedi şu güncellemeeee :D
Senin iyiymiş gene ya. Benim çok kötü türkçe-sosyal 35, 35 üstü geliyor. Matemetik sıkıntılı. YGS'de 20 net çıkarsam varya... Bazen 5-6 net mat. çıkardığım oluyor :D o zaman da toplam net yetmişlerde...NGungor96 dedi: ↑ya o 100 neti görünce kalbi sıkışanlar sınavda 90 yapıyor ki :)
bende 100-110 civarı yapıyorum. sadece fende sıkıntı var :)
bizim sınıfta da var biri. kız hafta da 3000 soru çözüyorum diyor. ben le arasında 5 net var yok. ben haftada 1000 soru anca. o kız ygs de 115 yapacak gibi.
kız bu kadar çalışkan ama matematikçi türev anlatıyo bön bön bakıyor affedersin.
kıza okulda ki tüm hocalar özel veriyor sırayla teneffüslerde. ben soru götürüyom bakmıyolar bile.
bi zahmet 120 130 net yapsınlar yani.
beni kırk yılda bir dershaneye yazdırdılar sağolsunlar oda olmadı. :( neyse. yani öyle değilde böyle oldu ama yine de her şey yolunda yani :)
Benim lys edebiyat-coğrafyam tarihim yani sözellerim iyi. Sene başında lys edebiyat coğrafya denemesi olduk 12 yanlışım çıkmıştı. İnşallah o kurtaracak beni.
YGS'de doksanlarda yapsam beni istediğim yere taşır diye düşünüyorum.
Çok üst düzey telefon olamadığı için bilerek geç veriyorlar. Yani inceleniyor diyorlardı en son :D hem bana ne diyorsun kardeşim sony CEO'su muyum ben :Dbsg18 dedi: ↑Elusive 2 ay önce gelecek dedin gelmedi şu güncellemeeee :D
Pazar günü ben de sınava gireceğim. :devil:
sen de her fırsatta eziyorsun bizi he :D geç olsun da güç olmasın :DElusive dedi: ↑Çok üst düzey telefon olamadığı için bilerek geç veriyorlar. Yani inceleniyor diyorlardı en son :D hem bana ne diyorsun kardeşim sony CEO'su muyum ben :D
Yassaha yassah :D
zaten hepsini dört dörtlük yapan tıpa gider, uçak müh e gider :)aloisnebel dedi: ↑Senin iyiymiş gene ya. Benim çok kötü türkçe-sosyal 35, 35 üstü geliyor. Matemetik sıkıntılı. YGS'de 20 net çıkarsam varya... Bazen 5-6 net mat. çıkardığım oluyor :D o zaman da toplam net yetmişlerde...
Benim lys edebiyat-coğrafyam tarihim yani sözellerim iyi. Sene başında lys edebiyat coğrafya denemesi olduk 12 yanlışım çıkmıştı. İnşallah o kurtaracak beni.
YGS'de doksanlarda yapsam beni istediğim yere taşır diye düşünüyorum.
bizse bi konuda çok iyi oluyoruz. ona uygun bi yere gidiyoruz.
benim fenim iyi olsa tıpa yine gitmezdim :) çünkü sevdiğim bi meslek değil :)
Elusive 4.4 e güncellendi telefon, yedekleri 4.3 te aldım, şimdi uyumsuz diyor, var mı bir yolu yüklemek için? yoksa 4.3 e geri nasıl dönerim? o şekilde 4.4 e geçince yedek alacam artık.
Konuyla ilgili bkz. :aloisnebel dedi: ↑Senin iyiymiş gene ya. Benim çok kötü türkçe-sosyal 35, 35 üstü geliyor. Matemetik sıkıntılı. YGS'de 20 net çıkarsam varya... Bazen 5-6 net mat. çıkardığım oluyor :D o zaman da toplam net yetmişlerde...
Benim lys edebiyat-coğrafyam tarihim yani sözellerim iyi. Sene başında lys edebiyat coğrafya denemesi olduk 12 yanlışım çıkmıştı. İnşallah o kurtaracak beni.
YGS'de doksanlarda yapsam beni istediğim yere taşır diye düşünüyorum.
http://forum.shiftdelete.net/egitim/364859-ygs-incelikleri.html
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.