Merhaba arkadaşlar serialini almam gereken bir program var ve bu programın serialini hiç bir yerde bulamıyorum. Program CorelDRAW X6, sadece keygende mevcut internette bulunan serialler çalıştırmıyor. Ben Keygeni alıp virtualbox içinde açsam , şu an hali hazırda var olan işletim sistemime virüs bulaşır mı?Herhangi bir şekilde bulaşma ihtmali var mı ve şu an ki işletim sistemim windows 8.1. Cevaplayan cevaplamayan herkese teşekkürler iyi geceler.
Virüslü Keygen'i VirtualBox'da açmak
Cevaplar
Anti virüs programının uyarı verdiği dosyaları sanal makinada çalıştırıyorum. Herhangi bir gariplikle karşılaşmadım. Yine de işi sağlama almak gerekiyor. Dosyayı sanal makinaya atmadan önce anlık görüntü (snapshot) al. Dosyayı attıktan sonra paylaşılan klasör, paylaşılan pano, sürükle bırak ya da sanal makinayla ilgili ağ ayarları gibi iki sistem arasında bağlantı kurulabilecek ayarları/özellikleri devre dışı bırak. Vİrüslü dosyayı çalıştırdıktan sonra da işin bitince aldığın anlık görüntüye (snapshot) geri dön.
hiç bir şey olmaz.çalıştırabilirsin.
Merhaba cevap için teşekkürler fakat snapshot kısmını nasıl yapacağımı gerçekten anlamadımck-xe dedi: ↑Anti virüs programının uyarı verdiği dosyaları sanal makinada çalıştırıyorum. Herhangi bir gariplikle karşılaşmadım. Yine de işi sağlama almak gerekiyor. Dosyayı sanal makinaya atmadan önce anlık görüntü (snapshot) al. Dosyayı attıktan sonra paylaşılan klasör, paylaşılan pano, sürükle bırak ya da sanal makinayla ilgili ağ ayarları gibi iki sistem arasında bağlantı kurulabilecek ayarları/özellikleri devre dışı bırak. Vİrüslü dosyayı çalıştırdıktan sonra da işin bitince aldığın anlık görüntüye (snapshot) geri dön.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Teşekkürler :)MasterFather dedi: ↑hiç bir şey olmaz.çalıştırabilirsin.
Sağ kısımdaki "anlık görüntüler" sekmesini aç. Fotoğraf makinası düğmesine tıkladığında anlık görüntüyü almış olursun. Kısaca sanal makinayı o haliyle kaydedersin, bir şey olursa ya da tekrar kurmak zorunda kalırsan rahatça geri dönebilirsin.
çok teşekkürlerck-xe dedi: ↑Sağ kısımdaki "anlık görüntüler" sekmesini aç. Fotoğraf makinası düğmesine tıkladığında anlık görüntüyü almış olursun. Kısaca sanal makinayı o haliyle kaydedersin, bir şey olursa ya da tekrar kurmak zorunda kalırsan rahatça geri dönebilirsin.
comodo internet securty antivirüsünde sandbox modu var onla çalıştırarak yapabilirsin daha hızlıca
X7 kullan.