Bizimkiler kendine müslüman. Zaten saçına parfüm sıkan veletten hayır gelirmi :)
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
Şmdi birazdan @PIKPIK gelip günün menüsünü söyler :hammer:
Bende öyle düşünüyorum ama artık çoğunluk bizim gibi değil bizim tam zıttımız. Geçen bende gördüm üniversitenin kapısında bir çift dip dibeler falan. Sokakta hoş değil..Mr. Depreli dedi: ↑O tip ve kız erkekler bizden uzak olsun. Arada görüyorum tramvay durağında ortalık yerde...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
O tip ve kız erkekler bizden uzak olsun. Arada görüyorum tramvay durağında ortalık yerde...
Helal valla dimi. Geçen metrobüsteyim valla adam üstünümü çıkarttı bişeyler oldu bende arkaya kaçtım nolur noolmaz diye :). Gerçek biyana herçekten olmaz eskiden osmanlıya bkz.Ecem. dedi: ↑Bende öyle düşünüyorum ama artık çoğunluk bizim gibi değil bizim tam zıttımız. Geçen bende gördüm üniversitenin kapısında bir çift dip dibeler falan. Sokakta hoş değil..
Hiç hoş değil bunlar. Ne işiniz varsa evinize gidin... :hammer:Ecem. dedi: ↑Bende öyle düşünüyorum ama artık çoğunluk bizim gibi değil bizim tam zıttımız. Geçen bende gördüm üniversitenin kapısında bir çift dip dibeler falan. Sokakta hoş değil..
Üniversteden sonra bulmak zormu yav :)
Bence zor değildir. O zaman mesleğin elinde oluyor altına arabanı çeken para var ohh!Kaand12 dedi: ↑Üniversteden sonra bulmak zormu yav :)
Açıkçası zuckerberg olmasa sanırım kiz cinsiyetinin olduğunu bile ogrenemiyecektim :D hic gidip de yüzyüze kizlarla tanışmak gibi bir huyum yoktur oradan kaybediyorum galiba
o ses te basladı gene harıka :D gecede reaksıyon ızlerız guzel bir gun :D
Sanırım bende erkek olduğunu öğrenemeyecektim diyecektim de çok sevdiğim bir arkadaşım var ortaokuldan onu hatırladım :DJiraiya06 dedi: ↑Açıkçası zuckerberg olmasa sanırım kiz cinsiyetinin olduğunu bile ogrenemiyecektim :D hic gidip de yüzyüze kizlarla tanışmak gibi bir huyum yoktur oradan kaybediyorum galiba
Aynen ben acayip utanırım mesela. Hiç bişi demem diyemem zaten ama tanıdık olunca az da olsun iletişim kuruyorum:clap:Jiraiya06 dedi: ↑Açıkçası zuckerberg olmasa sanırım kiz cinsiyetinin olduğunu bile ogrenemiyecektim :D hic gidip de yüzyüze kizlarla tanışmak gibi bir huyum yoktur oradan kaybediyorum galiba
Şu işini ortalıkta halledenler sıkıyorsa Zafer'de Kültürpark'ta yapsın anında döverler. :D
Açıkçası işin kötü tarafı da o beni bu yaşa kadar seven ilgilenen olmayacak sonra tam mesleğim olacak altıma araba çekecem hadii buldun o kız acaba beni mi yoksa başka bişeyi mi beğendi emin olamam ben sıkıntı orda :)Mr. Depreli dedi: ↑Bence zor değildir. O zaman mesleğin elinde oluyor altına arabanı çeken para var ohh!
spor yapın gencler. yatmayın evde :)
Valla üniversitede bulmak zor okula Opel Astra la gidiyom parada var ama kız yok. Üni bitsin işte ozaman daha çok olur.Kaand12 dedi: ↑Üniversteden sonra bulmak zormu yav :)
( Yada kızlar anlıyormu bu arabanın babamın olduğunu :P )
Benim için o tarz şeyler çok da önemli değil mesela. Siz erkekler arabam söyle olursa kızlar bakar, param olursa bakar diye düşünüyorsunuz ya az önce dediğim tarzdakiler bakar evet. Ama asıl önemli olan kişilik.KatyPerry dedi: ↑Valla üniversitede bulmak zor okula Opel Astra la gidiyom parada var ama kız yok. Üni bitsin işte ozaman daha çok olur.
( Yada kızlar anlıyormu bu araba babamın olduğunu :P )
Önemli olan iç güzellik diyorsun yani :P :D Ecem.
Biraz saçma gelir ama diyelim kız bize bakar biz ona biz utançtan diyemeyiz ama kız gelip dermi seni seviyorum diye... Çok mu abartı olur :)Ecem. dedi: ↑Benim için o tarz şeyler çok da önemli değil mesela. Siz erkekler arabam söyle olursa kızlar bakar, param olursa bakar diye düşünüyorsunuz ya az önce dediğim tarzdakiler bakar evet. Ama asıl önemli olan kişilik.
kızlar çok şeye bakıyor erkekler tek şeye bakar
Dış da önemli ama mesela zengin ama adam değil ne anlamı var?Elusive dedi: ↑Önemli olan iç güzellik diyorsun yani :P :D @Ecem.
Onu da erkekler diyiversin -,- Yapacağınız bir itiraf bir de teklif o kadar :DKaand12 dedi: ↑Biraz saçma gelir ama diyelim kız bize bakar biz ona biz utançtan diyemeyiz ama kız gelip dermi seni seviyorum diye... Çok mu abartı olur :)
Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o derece :D Kötü olan herşeyden uzağımdır.Ecem. dedi: ↑Benim için o tarz şeyler çok da önemli değil mesela. Siz erkekler arabam söyle olursa kızlar bakar, param olursa bakar diye düşünüyorsunuz ya az önce dediğim tarzdakiler bakar evet. Ama asıl önemli olan kişilik.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o derece :D Kötü olan herşeyden uzağımdır.Ecem. dedi: ↑Benim için o tarz şeyler çok da önemli değil mesela. Siz erkekler arabam söyle olursa kızlar bakar, param olursa bakar diye düşünüyorsunuz ya az önce dediğim tarzdakiler bakar evet. Ama asıl önemli olan kişilik.
Ama başka duruma gelelim sen sendin ama karşındaki sevmedi ozamanda çok kötü oluyor ya :crying: Olmadı değil :)
Hocam iki cinsinde tam olarak neye baktıklarını biraz açıklarmısınız ?clients dedi: ↑kızlar çok şeye bakıyor erkekler tek şeye bakar
Kızlar .... şuna bakar , erkekler ...... şuna bakar gibi.
Bar ne bu zaten :D Dıptıs dıptıs müzik var sırf gürültü :D Bir de iç iç o daha da kötü -,-KatyPerry dedi: ↑Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o derece :D Kötü olan herşeyden uzağımdır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o derece :D Kötü olan herşeyden uzağımdır.
Kaand12 Amaan hayırlısı olsun bu işlerin :)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bar ne bu zaten :D Dıptıs dıptıs müzik var sırf gürültü :D Bir de iç iç o daha da kötü -,-KatyPerry dedi: ↑Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o derece :D Kötü olan herşeyden uzağımdır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benim içinde çok önemli değil ben zaten şakasına söyledim. Ben o tarz bi insanda değilim yani hayatımda bara bile gitmedim o derece :D Kötü olan herşeyden uzağımdır.
Kaand12 Amaan hayırlısı olsun bu işlerin :)
İnşallah
Ohooo durum gerçekten böyle olsaydı ben neyse :DElusive dedi: ↑Önemli olan iç güzellik diyorsun yani :P :D @Ecem.
Kızları bilmem de ben tek şeye değil birçok şeye bakarım. Mesela başta benim için kız akıllı olacak ortalık yerde olmayacak lafı söylemeyecek... Kısacası ağır olacak!clients dedi: ↑kızlar çok şeye bakıyor erkekler tek şeye bakar
Pes doğrusu fifa çok mu yanlış diyesim vardı da bi ara sonra dedim sağlam bir dayak yedim artık çok dillendirmiyorum ama düşündüm bunu bulmak için :)
- - - Mesaj Güncellendi - - -Ecem. dedi: ↑- Bar ne bu zaten :D Dıptıs dıptıs müzik var sırf gürültü :D Bir de iç iç o daha da kötü -,-
Sen herhalde daha önce gittin bara:D Ortamları biliyorsun :PEcem. dedi: ↑- Bar ne bu zaten :D Dıptıs dıptıs müzik var sırf gürültü :D Bir de iç iç o daha da kötü -,-
Lafı söylemeyecek derken?Mr. Depreli dedi: ↑Kızları bilmem de ben tek şeye değil birçok şeye bakarım. Mesela başta benim için kız akıllı olacak ortalık yerde olmayacak lafı söylemeyecek... Kısacası ağır olacak!
KatyPerry Hiç gitmedim arkadaşlardan duyduklarım ve televizyonda gördüklerim :D
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.