Bizimkininde ciğerleri tıkalı olabilir.En son 1.5 sene önce termal macunu ve temizlik işlemi gördü :)mic check dedi: ↑Yazın ramazanda akrabanın laptopuyla forumdakilere cay demledigimi bilirim :D boştayken 100 derece yük altına gelmeden kapatırdı kendini :D sonra açıp temizlemistim laptopu kendine gelmişti.
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
ethernet kablosuna ek tavsiye edilmez kısa devre yaparsa kokoreç kokularını duyarsın ...Mert Ahmet dedi: ↑Kalın kablolardan zaten dış mekan içindir umarım :D
Şöyle bir çözüm ürettim, kablo uzun, buradan sarkıtıcam ve alt kata inip balkondan bağlamak için izin isticem. Umarım bir daha kopma yaşamayız.
Yok hocam telefonu görmüyor hiç bir şekilde. :) Program biraz akılsız, çin mallarına birebir gibi.ConfickerBelasi dedi: ↑http://turbobit.net/xrd1ipxdxc2o/TGT.MTK.SN.v2.0.zip.html
sınırlı sorumlulukla link buldum belkibu işe yarar.
https://www.virustotal.com/en/file/829e68caf93ed9976d7aa25ab72630f50fcc8d0909d9ca3e52476eb23de69bb0/analysis/1424723179/
buna bak.
teşekkür ederim herşey için. tek çare bir passaport bulup işletmek olacak
ne ethernet kablosu ya :D kalın telefon kablosu bildiğimiz bakalım yarın ne olcak :DConfickerBelasi dedi: ↑ethernet kablosuna ek tavsiye edilmez kısa devre yaparsa kokoreç kokularını duyarsın ...
telekom iyice batırmış daha dügün kablo çekecek yer yok mu?
imgur gumlemiş kafayı yemiş upload edemedik jpg i bir saat oldu.
failed de failed diyor.
ayrıca ne gerek vardı 2014 tüm konularını hortlatmaya post için değer mi...
failed de failed diyor.
ayrıca ne gerek vardı 2014 tüm konularını hortlatmaya post için değer mi...
https://plus.google.com/u/0/photos bunu kullan daha iyi gmail hesabın varsa tornacıya ihtiyacın yok.GhostX dedi: ↑imgur gumlemiş kafayı yemiş upload edemedik jpg i bir saat oldu.
failed de failed diyor.
ayrıca ne gerek vardı 2014 tüm konularını hortlatmaya post için değer mi...
haklısın aslında bunun uygulaması da vardı değil mi oradan giriş yaparak direk olarak yükleyebilirim. o zamanConfickerBelasi dedi: ↑https://plus.google.com/u/0/photos bunu kullan daha iyi gmail hesabın varsa tornacıya ihtiyacın yok.
uygulaması gt-s5360'sevmedi ben e-posta ile pcye pcden buna atıyorum aynı anda iki yerde hasabın açık olabildiği ve kendine e-posta atabildiğini gördüm bir androidli cihaza 2 ve daha çok google hesabı da girilebiliyormuş onunla resmi paylaş kısmında picasa'a at dersen google+ fotograflarıma gidiyor.GhostX dedi: ↑haklısın aslında bunun uygulaması da vardı değil mi oradan giriş yaparak direk olarak yükleyebilirim. o zaman
İnanamıyorum şu an çok güzel yaaaVikings dedi: ↑İşte Türkçe Siri!
https://vine.co/v/OQt5ebrrKOV
Buda komik versiyonu :D
https://vine.co/v/OQtvKYUHH3A
İphonedo'dan alıntıdır.
Adil kullanım kotanızı astiginizdan dolayi hızınız 3 mbit e dusurulmustur. Hız dusmesi yaşamak istemiyorsanız AKN tarifelerine geçin. ULAN TTNET YAPTIN YAPACAĞINI ULAN BEN BİŞİ İNDİRMEDIM Kİ DİĞER ULTRANET İLE 100 GB İNDİRİYORDUM HIZ GENE 9 DA KALIYORDU. ULAN TTNET SENİN BEN VARYA !!!! ALLAH BELANI VERSIN.
Ben sadece telefonla 10 günde 50gb harciyorum :D son 2 gündür pc kullanıyorum kota 90gb oldu herhalde :DDuhan.Soysal dedi: ↑Adil kullanım kotanızı astiginizdan dolayi hızınız 3 mbit e dusurulmustur. Hız dusmesi yaşamak istemiyorsanız AKN tarifelerine geçin. ULAN TTNET YAPTIN YAPACAĞINI ULAN BEN BİŞİ İNDİRMEDIM Kİ DİĞER ULTRANET İLE 100 GB İNDİRİYORDUM HIZ GENE 9 DA KALIYORDU. ULAN TTNET SENİN BEN VARYA !!!! ALLAH BELANI VERSIN.
Benim aylık kullanımım 250GB bazen 400.mic check dedi: ↑Ben sadece telefonla 10 günde 50gb harciyorum :D son 2 gündür pc kullanıyorum kota 90gb oldu herhalde :D
Bende dizi felan izlesem benimde 250gb olur kota ne yani :)Vikings dedi: ↑Benim aylık kullanımım 250GB bazen 400.
4-5 aydır 150 gb yi geçtiğim halde akk ye takılmadan kullanıyordum bu ay 50 gb de akk ye yakalandım :(
Beyler Liseli gençler devletin ücretsiz vermiş olduğu kurs var mı okullarda? Başlamadı mı? Kardeşime kurs için form verilmiş üzerinde ücret yazmıyor 50 tl isteniyor ücretsiz değil mi?
O kurslar ücretsiz. Bende katilicam bu hafta. Eger ücret felan isterlerse bi sorup araştırın ücret talep edemezler. Bizde yok en azından ve ücretsiz bu kurslar genel olarak boyle.GhostX dedi: ↑Beyler Liseli gençler devletin ücretsiz vermiş olduğu kurs var mı okullarda? Başlamadı mı? Kardeşime kurs için form verilmiş üzerinde ücret yazmıyor 50 tl isteniyor ücretsiz değil mi?

Güzel oldu bence :)
T50 Volume+ %100 türk isi :D
Evet, Bende ücretsiz diye biliyorum ama aylık 50 TL demişler kağıtta ücret hakkında bir bilgi yok zaten.mic check dedi: ↑O kurslar ücretsiz. Bende katilicam bu hafta. Eger ücret felan isterlerse bi sorup araştırın ücret talep edemezler. Bizde yok en azından ve ücretsiz bu kurslar genel olarak boyle.
Bizim okulumuzda ücretsiz üstelik kendi okulunda olmak zorunda değilsin diğer okullarda ücretsiz alıyorGhostX dedi: ↑Beyler Liseli gençler devletin ücretsiz vermiş olduğu kurs var mı okullarda? Başlamadı mı? Kardeşime kurs için form verilmiş üzerinde ücret yazmıyor 50 tl isteniyor ücretsiz değil mi?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1009488342414181&id=602298996466453
Buyuk adam olucak çocuk.
Buyuk adam olucak çocuk.
Konuşan adama çok sinir oldum. Çocuğa denecek laf yok zaten. Allah işini, gücünü rast getirsin.mic check dedi: ↑https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1009488342414181&id=602298996466453
Buyuk adam olucak çocuk.
Aynen o adama bende sinir oldum. Bos laf yapiyor. İnşallah bi hayırsever çocuğa ve ailesine yardımcı olur ne diyebiliriz başka.odessa dedi: ↑Konuşan adama çok sinir oldum. Çocuğa denecek laf yok zaten. Allah işini, gücünü rast getirsin.
iş iş iş yeter daa darlandım yav....
Oscar ve Grammylere her zamanki gibi Lady Gaganın performansı damgasını vurdu MotherMonster :wub:




Baktım 72 gb indirme Şubat ayı için gene bu ay imanliydim acidim ttnet e. Kasım da 170 gb ti ve hız 9 mb ti :) ttnet babamdan korkuya hız düşürmedi asdaxaxa. Ama neden bide Hiper net vay anasını hacı 1000 gb akk olsa off iyi :) ya bu ttnet in Allah belasını versin offfmic check dedi: ↑Ben sadece telefonla 10 günde 50gb harciyorum :D son 2 gündür pc kullanıyorum kota 90gb oldu herhalde :D
Nick is Thé sequil :)TheFame dedi: ↑Oscar ve Grammylere her zamanki gibi Lady Gaganın performansı damgasını vurdu MotherMonster :wub:
Kalite nasıl peki ?mic check dedi: ↑
Güzel oldu bence :)
T50 Volume+ %100 türk isi :D
Yankilanma olabilir
Lady Gaganın satış rekorları kıran ve son 20 yılın en iyi pop albümü olarak gösterilen albümün adıdırDuhan.Soysal dedi: ↑Nick is Thé sequil :)
Just Dance , Poker Face , Love Game , Paparazzi albümdeki favorilerimdir :devil2:
Asd asd aynen :d :DTheFame dedi: ↑Lady Gaganın satış rekorları kıran ve son 20 yılın en iyi pop albümü olarak gösterilen albümün adıdır :devil2:
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.