telefonu şarja taktım önceden bir sorun yoktu ve alev çıktı adaptör hasar gördü.ben de yenisini aldım ve şarja taktım.şarjı doldurması çok uzun sürdü ve adaptörden ses geldi elime aldığımda çok ısınmıştı.sorun ne olabilir?
Şarj adaptörüm çok ısınıyor
Cevaplar
İos şarj aleti ise direk apple den randevu al götür fiziksel hasar yoksa yenisi ile değişim yapılır.GOLDEN GOLD dedi: ↑telefonu şarja taktım önceden bir sorun yoktu ve alev çıktı adaptör hasar gördü.ben de yenisini aldım ve şarja taktım.şarjı doldurması çok uzun sürdü ve adaptörden ses geldi elime aldığımda çok ısınmıştı.sorun ne olabilir?
Bendeki aletde öyle oldu patladı ilk, yenisini aldım o da patladı, usb kablosu aynı kullanıyodum sonun ondaymış
Evet iosLazzz dedi: ↑İos şarj aleti ise direk apple den randevu al götür fiziksel hasar yoksa yenisi ile değişim yapılır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
teşekkürlerNikO ASMU dedi: ↑Bendeki aletde öyle oldu patladı ilk, yenisini aldım o da patladı, usb kablosu aynı kullanıyodum sonun ondaymış