Sevgili telefonum note 3 2 yıllık bir süreç içinde sizlere ömür
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
ölmemiştir o odin mode ile odinle stok rom at hortlar gene.mayycryy dedi: ↑Sevgili telefonum note 3 2 yıllık bir süreç içinde sizlere ömür
Şu ios 9 gelse de yüklesek
Hortlamaz artık. Telefon kafayı yedi sağa sola fırlatılmaktan önceden çok temiz bakardım artık heves kalmadı telefonun sarj giriş yeri bozulmuş bugün kurcalıyordum yuva yerinden oynuyor vs bildirimleri geliyordu şarjda takılı olduğu halde iletmiyordu elektrik ekran rengarenk oluyordu ilginç ilginç.ConfickerBelasi dedi: ↑ölmemiştir o odin mode ile odinle stok rom at hortlar gene.
djvietnam vakası 1. yıl dönümü :D
???Darknes$ dedi: ↑djvietnam vakası 1. yıl dönümü :D
Beyler yarın telefonu restore edeceğim ama her restore sonrası karşılaştığım vahim durum var. Restore sonradı telefonu açabilmek için sim kart şart mecburen takıyorum ama wifiye bağlı bile olsam telefonu aktive etmek için sim kart verisini yiyor(paket falan yok direk kontörümü sömürüyor) hattımın internet erişimini nasıl kapatırım? (Önceki restoremin birinde 40 tl yanmıştı)
nerden esti yav :D ??Darknes$ dedi: ↑djvietnam vakası 1. yıl dönümü :D
Bu salak adamlar yok mu dün 9 tanıtıldı bguün cihazımda gözükmüyor telefonum sahtemi diyor yav
Başka birinin sim kartını taksan olurmugokhan.utar. dedi: ↑Beyler yarın telefonu restore edeceğim ama her restore sonrası karşılaştığım vahim durum var. Restore sonradı telefonu açabilmek için sim kart şart mecburen takıyorum ama wifiye bağlı bile olsam telefonu aktive etmek için sim kart verisini yiyor(paket falan yok direk kontörümü sömürüyor) hattımın internet erişimini nasıl kapatırım? (Önceki restoremin birinde 40 tl yanmıştı)
Babamın mobil verisi var ve taksam olur da ancak akşam belki gece olur. Ben 10-11 arası yapacağım.ALBATROS84 dedi: ↑Başka birinin sim kartını taksan olurmu
@ALBATROS84 bu sefer başkasının sim kartından götürür :) @gokhan.utar. telefonunun marka modeli ne?
İphone 5s klasik apple politikası. Yok neymiş cihazı açmak için sim kart şart.Strake dedi: ↑ALBATROS84 bu sefer başkasının sim kartından para alır :) gokhan.utar. telefonunun marka modeli ne?
rahmetlinin senesi olcaktı rahmetli olsaydı?Darknes$ dedi: ↑djvietnam vakası 1. yıl dönümü :D
itunes üzerinden sıfırladığında istememesi lazım bi araştır internetten derim. Android olsa kolaydı yahu :Dgokhan.utar. dedi: ↑İphone 5s klasik apple politikası. Yok neymiş cihazı açmak için sim kart şart.
Bende istiyor, itunes ile dfuda sıfırlıyorum istiyor.Strake dedi: ↑itunes üzerinden sıfırladığında istememesi lazım bi araştır internetten derim. Android olsa kolaydı yahu :D
Unutamadım :Dneet dedi: ↑nerden esti yav :D ??
Evet beyler hatırlarsanız buraya bana akk işemedi bu ay diye yazmıştım ve bir dünya dosya indirdim yine aynı hız darısı sizin başınıza :D bu ayda yırttık.
4-5 ay önce bende de öyleydi hiç etkilenmiyordu şimdi anında sınırlıyorlar zaman varken keyfini çıkar :mrgreen: Strake Paketi olan birini kastetmiştim anlaşılır diye yazma gereği duymadım :)burakkenger dedi: ↑Evet beyler hatırlarsanız buraya bana akk işemedi bu ay diye yazmıştım ve bir dünya dosya indirdim yine aynı hız darısı sizin başınıza :D bu ayda yırttık.
1gb std sınırsız alıyorsun ali ağaoğlu gibi takılıyorsun ...burakkenger dedi: ↑Evet beyler hatırlarsanız buraya bana akk işemedi bu ay diye yazmıştım ve bir dünya dosya indirdim yine aynı hız darısı sizin başınıza :D bu ayda yırttık.
Arama Sonuçları
ArdaBrkee olaya bir el atar mısın?
Sırf ets2mp'de takılmak istediğim için bu aksam serverlar çöktü :hammer:
Onlinede napılıyor?mic check dedi: ↑Sırf ets2mp'de takılmak istediğim için bu aksam serverlar çöktü :hammer:
Aklına ne eserse. İster gerçek kişilerle takilmanin keyfini çıkar ister konvoy yap sana bağlı.gokhan.utar. dedi: ↑Onlinede napılıyor?
Yazışma var mı? Ayrıca 16 gb yi doldurur mu (evde 4 kişiyiz herkes giriyor) konvoy yapıp ülke ülke korna çalarak gezerim :Dmic check dedi: ↑Aklına ne eserse. İster gerçek kişilerle takilmanin keyfini çıkar ister konvoy yap sana bağlı.
Yazışma felan var. Saat başı yaklaşık 50 MB yiyor. Tabi ayarlara gore değişir. Sen motor seslerini avatari felan acarsan 100 MB ta olabilir.gokhan.utar. dedi: ↑Yazışma var mı? Ayrıca 16 gb yi doldurur mu (evde 4 kişiyiz herkes giriyor) konvoy yapıp ülke ülke korna çalarak gezerim :D
Minecraft hunger Games te oynayabiliriz :D
Blackmart ne güze bir nimet. :mrgreen:
Operatörünu ara internet erişimini kapattır. Aktive ettikten sonra operatörü tekrar ara internet erişimini operatörden açtır.gokhan.utar. dedi: ↑Beyler yarın telefonu restore edeceğim ama her restore sonrası karşılaştığım vahim durum var. Restore sonradı telefonu açabilmek için sim kart şart mecburen takıyorum ama wifiye bağlı bile olsam telefonu aktive etmek için sim kart verisini yiyor(paket falan yok direk kontörümü sömürüyor) hattımın internet erişimini nasıl kapatırım? (Önceki restoremin birinde 40 tl yanmıştı)
İos'un cydia yı geçemez :DMeridian dedi: ↑Blackmart ne güze bir nimet. :mrgreen:
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.