Arkadaşlar telefonumun sağ alt köşesinde kasanın ekranın camıyla birleştiği yerde boşluk vardı üstüne basınca tık tık ses geliyordu bende kaskasu garantisi var diye gönderdim bu arada ürünü teknosadan aldım dün gittim sordum cihaz tamir yapılmıyormuş değişim dediler 1.300tl karşılığında yeni bir ürün göndericez dedikleri anda kan tepeme çıktı telefonu zaten 3.300tlye aldık bide üstüne 1.300tl küsürlü para isteyince tam delirdim bağırdım çağırdım böyle saçmalıkmı oluyor diye herkes cüzzi bir miktar karşılığında değiştiriyolar bunlar 1.300tl küsürlü para istiyorlar. yani bu nasıl birşey anlamadım iphone sağlam güzel dedik aldık rezil ettiler aynı boşluk benim arkadaşımdada sağ üstte var yani kullanıcı kaynaklı değil ama bende kullanıcı kaynaklı dediler kırık varmış ekranda camda daha cizik bile yok. kasanın üstünde anahtardan paradan kaynaklı cizikler var ondan kullanıcı hatası diyorlar arkadaşım alalı 1 ay olmadı telefon yere düşmedi aynı sorun ondada var buda demek oluyorki o ciziklerden kaynaklı değil. arkadaşlar şimdi ne yapmalıyım bir yol gösterirmisinz apple türkiyeyi arayip şikayetmi ediyim anlamadım bi yol gösterseniz bana ?
Teknosa teknik servis İphone6
Cevaplar
Dostum Apple garanti şartlarında alınan telefon fabrikadan sıkıntılıysa , sana ücretsiz bir telefon gönderirler.Apple Türkiye'yi ara.
Kullanıcı hatası olmadığına eminmisin ?
Kullanıcı hatası olmadığına eminmisin ?
Aynı sorun 2 arkadaşımdada 1i gönderdi yeni telefon gönderdiler geri sıfır, diğerindede sorun 2-3 gün önce çıkmış boşluk var kasanın camla birleştiği alanta tık tık ses geliyor bastırınca geri atıyor eminim yani
Bu çok yaygın bir problem .. Kasa gevşekliği .. Benim iphone 6 cihazımda da var .
Ben yaygınlığını görmedim ilk defa burda okuyorum. Benim cihazımda problem yok.
çevremde bir çok kişi de var , teknoloji marketlerdeki ürünlere de bakabilir , hatta zorlu veya akasyadaki ürünlerde de durumun ciddiyetini görebilirsiniz. Zorlu bir kere cihaza mğdahale etti , vidasını sıktı fakat tekrar çıt sesi gelmeye başladı. İşlevsel olarak bir sorun yaratmadığı için üzerine gitmedim ama apple'a hiç yakıştıramadım ki iphone 3gs'den bu yana apple kullanıcısıyım. Apple Ahmet Bey'in cihazını değişime almak durumunda şayet Ahmet Bey bunu talep ederse. Bu sorunu yaşayan çoğu insan bu sorun nedeni ile cihazını değiştirdi. Nette ingilizce ve türkçe sitelerde de bununla ilgili oldukça şikayet görebilirsiniz.
evet kullanış acısından sorun yok ama ilerde tamamen acılırsa ne yapıcam hemen önüne geçmek lazım. bu kadar para vermişken insan rahatsız oluyor.
eğer apple store'lardan randevu alamazsanız , yetkili servislere bırakın derim. 3-4 gün içinde cihazınız ile durumu hallolmuş ve size teslim edilmiş oluyor.
teknik servis derken ? zaten ben aldığım yere götürdüm servise verdim 1.300tl maliyet çıkarttılar ?despotango dedi: ↑eğer apple store'lardan randevu alamazsanız , yetkili servislere bırakın derim. 3-4 gün içinde cihazınız ile durumu hallolmuş ve size teslim edilmiş oluyor.
apple yetkili teknik servisler var. apple türkiyenin sitesinden bunun listesine ulaşabilirsiniz . tüm iller için geçerli.
Mersin iPhone Teknik Servis - cep: 0533 220 44 70 tel: 0324 327 54 77 bu siteyi buldum ama ne kadar güvenebilirim bilmiorum :Sdespotango dedi: ↑apple yetkili teknik servisler var. apple türkiyenin sitesinden bunun listesine ulaşabilirsiniz . tüm iller için geçerli.
mersinde nerelere gidebilirim bilmiyorum ki yani bir yerde bilmiyorum ?Can-K. dedi: ↑
Hocam sen Apple Türkiye desteği ara , sor "Mersin civarında oturuyorum durum böyle böyle , hangi teknik servise götürmeliyim" de.Onlar seni yönlendirir.
https://locate.apple.com/tr/tr/ buradan bulunduğunuz noktaya en yakın apple yetkili servisi bulabilirsiniz
gürgençler diye avea bayisi buldum applenin sitesinden çıktı bu servis bi sorun çıkmaz dimi ?Can-K. dedi: ↑Hocam sen Apple Türkiye desteği ara , sor "Mersin civarında oturuyorum durum böyle böyle , hangi teknik servise götürmeliyim" de.Onlar seni yönlendirir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
gürgençler diye avea bayisi buldum applenin sitesinden çıktı bu servis bi sorun çıkmaz dimi ?Can-K. dedi: ↑Hocam sen Apple Türkiye desteği ara , sor "Mersin civarında oturuyorum durum böyle böyle , hangi teknik servise götürmeliyim" de.Onlar seni yönlendirir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
gürgençler diye avea bayisi buldum applenin sitesinden çıktı bu servis bi sorun çıkmaz dimi ?despotango dedi: ↑https://locate.apple.com/tr/tr/ buradan bulunduğunuz noktaya en yakın apple yetkili servisi bulabilirsiniz
Sen aradın mı bir Apple Servisini ?
Eğer apple'ın kendi sitesinden buldu iseniz sorun yaşamazsınız . Ama Can Bey'in önerisini de dinleyin derim , apple store Türkiye'den yetkili biri ile görüşmekte işlemi hızlandırabilir.