Bugün İstanbulda resmen yanıyor.MasterFather dedi: ↑ekimin ortasında aşırı sıcaktan terlemek.
"Adana'da hava durumu diye bir şey yoktur. Bi durum varsa hava ona göre şekillenir."
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
iOS'e "ayos" diyenlere sinir oluyorum ya. Hayır, yani hiç mi görmediniz bir videoda falan "ayoes" diye okunduğunu. Oha Diyorumda'da "ayos" diye okuyorlar, bir yumruk atasım geliyor ya.
Herkes İngilizce bilmek zorunda değil. İstedikleri gibi de okurlar bence. Sen biraz ayrıntıcısın sanırım.Ondan bu kadar dikkat ediyordun. Elbet senin de yanlış telaffuz ettiğin kelimeler vardır.YiğitBey dedi: ↑iOS'e "ayos" diyenlere sinir oluyorum ya. Hayır, yani hiç mi görmediniz bir videoda falan "ayoes" diye okunduğunu. Oha Diyorumda'da "ayos" diye okuyorlar, bir yumruk atasım geliyor ya.
Evet bende bir cahil olarak ios u ayos iphone u aypon diye okuyup yazıyorum zoruna giden herkes bir yumruk da bana atabilir.YiğitBey dedi: ↑iOS'e "ayos" diyenlere sinir oluyorum ya. Hayır, yani hiç mi görmediniz bir videoda falan "ayoes" diye okunduğunu. Oha Diyorumda'da "ayos" diye okuyorlar, bir yumruk atasım geliyor ya.
amerikalılar ayos diyor google çeviri de öyle.
Ben sadece sinir oluyorum, yumruk atasım geliyor dedim. Tabiki, yani doğal olarak benimde yanlış telaffuz sözcükler var. İsteyen her türlü telaffuz eder, o atrı konu.Meridian dedi: ↑Herkes İngilizce bilmek zorunda değil. İstedikleri gibi de okurlar bence. Sen biraz ayrıntıcısın sanırım.Ondan bu kadar dikkat ediyordun. Elbet senin de yanlış telaffuz ettiğin kelimeler vardır.
ConfickerBelasi
Hocam Google Çeviri de iOS diyor? :D
Ben direk Türkçe okuyorum i-os diye ama İngilizce benim de bildiğim ayoes diye okunuyor. Ha ayoes olmus ha ayos olmus bence cok rahatsız eden bir durum yok
türkçe konuşunca ios ingilizce ayos diyor xiaomi'yi de şami okuyor gort buna acayip gıcık oluyor.YiğitBey dedi: ↑Ben sadece sinir oluyorum, yumruk atasım geliyor dedim. Tabiki, yani doğal olarak benimde yanlış telaffuz sözcükler var. İsteyen her türlü telaffuz eder, o atrı konu.
ConfickerBelasi
Hocam Google Çeviri de iOS diyor? :D
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=mT#en/tr/xiaomi
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=mT#en/tr/ios
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hala ziyami diyor gört...
Gort ile forum harici ilişkin ne ? Neredeyse her mesajında ismi geçiyor.ConfickerBelasi dedi: ↑türkçe konuşunca ios ingilizce ayos diyor xiaomi'yi de şami okuyor gort buna acayip gıcık oluyor.
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=mT#en/tr/xiaomi
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=mT#en/tr/ios
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hala ziyami diyor gört...
malesef o kardeşim ve kapı komşum şuan tam solumdaki duvarın arkasında bedükle kafamızı şişiriyordu...cansermo dedi: ↑Gort ile forum harici ilişkin ne ? Neredeyse her mesajında ismi geçiyor.
Sakarya yanıyor millet
Hangi anlamda?Duhan.Soysal dedi: ↑Sakarya yanıyor millet
Sıcaktandır sıcaktan. Bugün hava baya sıcakMeridian dedi: ↑Hangi anlamda?
Ben bir terliyorum bir üşüyorum.Bundan dolayı hasta oldum. "Krdş Buca bura ne beklion." :D :Denable dedi: ↑Sıcaktandır sıcaktan. Bugün hava baya sıcak
Abi hava çok sıcak 2 gün önce soguktan hasta oldum uzuluyoz görünce :)Meridian dedi: ↑Hangi anlamda?
Aynen hocam yakıcı sıcak var burdaenable dedi: ↑Sıcaktandır sıcaktan. Bugün hava baya sıcak
Abi ben de hasta oldum yaDuhan.Soysal dedi: ↑Abi hava çok sıcak 2 gün önce soguktan hasta oldum uzuluyoz görünce :)
Siz siz olun, hasta olmayın.Goksky dedi: ↑Abi ben de hasta oldum ya
Aynı durumdayız. Ben de hastayım.
Sdn gripler grubu açalım millet :D
Bizim de ofiste bugün 2 kişi saha dışı :D biride burnum akıyo diye peçeteyle geziyor. :D
Subliminal mesaj verdin resmen abienable dedi: ↑Bizim de ofiste bugün 2 kişi saha dışı :D biride burnum akıyo diye peçeteyle geziyor. :D
Gripler kulübüne beni de yazın.
Sabah mont giyerek çıkılacak bir hava varken öğlen atletle geizlicek bir hava oluyor biz napalım :D
Sabah mont giyerek çıkılacak bir hava varken öğlen atletle geizlicek bir hava oluyor biz napalım :D
Valla denişik bir hava :/mic check dedi: ↑Gripler kulübüne beni de yazın.
Sabah mont giyerek çıkılacak bir hava varken öğlen atletle geizlicek bir hava oluyor biz napalım :D
Ben de gribim 3-4 gündür. Bir de hasta hasta dersler çekilmiyor.
Üniye geldik hala lisedeki gibi ödev yapıyorum. İşin kötü tarafıda kimya hocası 2 haftadır bir bahaneyle ödevi teslim almıyor ve yeni vereceği ödevle haftaya teslim alacağını söylüyor.
Üniye geldik hala lisedeki gibi ödev yapıyorum. İşin kötü tarafıda kimya hocası 2 haftadır bir bahaneyle ödevi teslim almıyor ve yeni vereceği ödevle haftaya teslim alacağını söylüyor.
Bugün yarışma yapılmadı mı yoksa ben mi kaçırdım ?
yapıldı sen kaçırdın ;) ben de kaçırdım :Dcansermo dedi: ↑Bugün yarışma yapılmadı mı yoksa ben mi kaçırdım ?
Baktım şimdi konuya ksçırmam bana bişey kaybettirmemişAhmethz dedi: ↑yapıldı sen kaçırdın ;) ben de kaçırdım :D
Eyy Apple İOS 9'a kötü ettin. Cihaz kasım kasım kasılıyor. Uygulama falan yüklenmiyor sinir krizi geçirecem. Hala 8.4.1'e döndürebiliyor muyuz?
Kimya 11 anlayan baksın bir hele yav
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.
