Başlı başına işkence o uzunluk. :Dneet dedi: ↑o kadar uzun ki aynı anda açtığın bir dizi ile iki tane standart film izliyorsun bu sürede. :)
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
Millet nedense şu like lama işini hep unutuyorum siz like atınca aklıma geliyor yani karşılıklı yapıyor sanmayın :D hep unutuyorum şu işi :D
köpük nereden çıkıyor?Duhan.Soysal dedi: ↑Sağol abi aynı model :D valla köpük bastı her tarafı bicibici oynuyoruz bildiğin ya :D köpüklü banyo gibi mutfak ama hallettik keşke resim cekseydim :D
Poyraz Karayel iyi kalitesi yüksek.
Valla hiç anlamadık abi içerde oturuyorduk kardeşim şans eseri gidip bakmış her yer köpük bizde anlamadık abi nasıl oldu :DConfickerBelasi dedi: ↑köpük nereden çıkıyor?
Poyraz Karayel iyi kalitesi yüksek.
arkasında siyah renkli kısım havalandırma kısmı olabilir yada lavabodan çıkmış olabilir.Duhan.Soysal dedi: ↑Valla hiç anlamadık abi içerde oturuyorduk kardeşim şans eseri gidip bakmış her yer köpük bizde anlamadık abi nasıl oldu :D
Yok abi baktık da makinaya yan tarafından gelmiş valla çok ilginçli...ConfickerBelasi dedi: ↑arkasında siyah renkli kısım havalandırma kısmı olabilir yada lavabodan çıkmış olabilir.
Poyraz'ın 1. Sezonu şahaneydi ama şimdi biraz abartılı olmuş Ayşegül-Poyraz muhabbeti iyi baydı beni. Biraz atraksyon olsa...ConfickerBelasi dedi: ↑köpük nereden çıkıyor?
Poyraz Karayel iyi kalitesi yüksek.
baymaz baymaz...Mr.Utar dedi: ↑Poyraz'ın 1. Sezonu şahaneydi ama şimdi biraz abartılı olmuş Ayşegül-Poyraz muhabbeti iyi baydı beni. Biraz atraksyon olsa...
Abi bende izliyordum aksiyon vardı azalmış gibi :/ConfickerBelasi dedi: ↑baymaz baymaz...
az sonra...Duhan.Soysal dedi: ↑Abi bende izliyordum aksiyon vardı azalmış gibi :/
var bişeyler.
Dün tv de geziniyorum, bir baktım evli ve öfkeli diye bir şey var. Adam alıntıya kafa atmış bildiğin açıkçası yuh dedim ya türklerin dizi anlayışı işte ne dersin :)
özgün bir dizi ki o orjinali ne?Duhan.Soysal dedi: ↑Dün tv de geziniyorum, bir baktım evli ve öfkeli diye bir şey var. Adam alıntıya kafa atmış bildiğin açıkçası yuh dedim ya türklerin dizi anlayışı işte ne dersin :)
Bak bu müdür ve adamı birşeyler çeviriyor şimdi şevke geldim :DConfickerBelasi dedi: ↑az sonra...
var bişeyler.
Hızlı ve öfkeli :DConfickerBelasi dedi: ↑özgün bir dizi ki o orjinali ne?
BENFICA 1-0 GALATASARAY beyler yavaş gelin beh :/
Buradan devam edelimDuhan.Soysal dedi: ↑BENFICA 1-0 GALATASARAY beyler yavaş gelin beh :/
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=434628
Eyy cyanogenmod biz yetimlere 6.0 ver 😇
Hocam teşekkür ederim fakretmedim o konuyu :)Mr.Utar dedi: ↑Buradan devam edelim
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=434628
powerway pw-01 4gb kendi kendine içinde pil yokken bozuldu ...
Kapalı havalar beni mahfediyor.
Tapatalkın geç bildirim vermesi de beni bitiriyor bu ne yav?
Aynen hocam yeni başladı suan bende aynısını yaşıyorumMr.Utar dedi: ↑Tapatalkın geç bildirim vermesi de beni bitiriyor bu ne yav?
Bide alıntı yaptıkmı kimin mesajını alıntı yaptığımızı göstermiyor
Ve poyraz Adil'i (babasını) görür.
Geceleri daha çok acıyor beyler, acıtanlar utanır mı ki?
hazır kart turkcellim -11,82 TL Tarife Saniye kimin -11,82 TL oluyor?
Eczane nasıl olur da reçete de yazan ilaçtan farklı bir ilaç vermeye tenezzül eder hemde bile bile. Yazılan ilacı bilmesem yanlış ilaç kullanacağız. Bunları şikayet edecek bir merci var mı?
Lazzz aynı etken maddeli muadil ilaç vermiştir. Yani diğer reçetede yazan ilacın tıpa tıp aynısı olan farklı bir ilaç. Eczanenin o an elinde aynı ilaç olmayabilir, yada yazılan diğer ilacın farklı fazla çıktığından dolayı muadil ilacı verebilir. Bu tamamen yasal olan bir olay. Şikayet etsende bir şey çıkacağını zannetmiyorum.
Elinde reçetede ki ilaçları bulunuyordu. Yani olan ilacı vermemek ve başka bir ilacı vermek. Elinde reçetede ki ilaçları varsa aynısını vermesi zorunlu diye biliyorum. Şikayet edecek merciyi bilen varsa alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim. İyi günler.Kör Cerrah dedi: ↑Lazzz aynı etken maddeli muadil ilaç vermiştir. Yani diğer reçetede yazan ilacın tıpa tıp aynısı olan farklı bir ilaç. Eczanenin o an elinde aynı ilaç olmayabilir, yada yazılan diğer ilacın farklı fazla çıktığından dolayı muadil ilacı verebilir. Bu tamamen yasal olan bir olay. Şikayet etsende bir şey çıkacağını zannetmiyorum.
Lazzz reçetedeki ilacın aynısını vermek zorunda değil muadili verebilir ama bulunmuyorsa. ama elindeki ilaçlar bulunuyor diyorsun burda bir tuhaflık var, eczacı neden öyle yaptı ki?
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.