arkadaşlar windows 7 kurdum, chrome yüklemeyi düşünmüyorum, explorer 11 ile devam etmek istiyorum, fakat Windows 7 kurduktan sonra hiç bir güncellemeyide yüklemek istemiyorum neden derseniz, bilgisayarda internette gezmek, birde kendi yazılım proğramım var paket proğram internetten güncellemeri alıp onunda günlük işlerimi yapıyorum. her şey buraya kadar iyide, Windows 7 nin güncellemerini yüklemesem, ve servis pack 1 ile dewam etsem bir sıkıntı yaşar mıyım? resim aşağıdadır.
Windows 7 kurdum ama ?
Cevaplar
tam olarak bilmiyorum ama sıkıntı olmaz herhalde niye sıkıntı olsun
Hicbir sorun olmaz. Kurdugumdan beri güncellemeleri kapali tutuyorum, simdiye kadar herhangi bir sorun ile karsilasmadim.
ya az önce Microsoft un güvenlik duvarı ve virüs proğramını yükledim, kendi otomatik taradı bir kasmalar bir donmalar yaşadım akıllara zarar. yani ilk etapta bunları yaşarsam ileride bir sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüm
pc nin özellikleri nedir ?Hicbir sorun olmaz. Kurdugumdan beri güncellemeleri kapali tutuyorum, simdiye kadar herhangi bir sorun ile karsilasmadim.
i7 4790kpc nin özellikleri nedir ?
GTX 580 3GB
8GB ram
1TB samsung ssd
Programlar birbiri ile cakisiyor olabilir.
yaptığın çok saçma hiç birşey kurmak istemiyorsan Linux Mint 17,3 x64 kurman daha mantıklı olurdu hemde yasal olurdu o korsan 7'yi babalarının hayrına bedava vermiyor içine bişeyler ekleyip bilgilerini çalıyorlar 17$'lık akıllı saatlerde ne olduğunu görmedin? 10 ile kullanıp güncellemeleri açık bırakman daha sağlıklı olur anti virüs istemiyorsan Linux Mint 17,3 Mate x64 uyar sana.
http://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso//stable/17.3/linuxmint-17.3-mate-64bit.iso
http://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso//stable/17.3/linuxmint-17.3-mate-64bit.iso
Linux kullanma gibi ihtimalin varsa bence de kesinlikle linux kullan
A dostlar yıllardır kullandığım Windows 7 den ve internet ortamından ve sanal olarak kredi kartımdan yıllardır faturalarımı ödedim. bir çok alışveriş yaptım. hiç sıkıntı yaşamadım. ki Windows kullanmamdaki en büyük sebep ise kullanmış olduğum proğram Windows u desteklemesinden. yoksa direk macbook air alırdım. rahatıma bakardım. sadece explorer 11 ile güncellemeleri yüklemediğimden bir sıkıntı yaşar mı acaba diye sormak istedim.
düzenlendi
10 nu yükledim baş belası gerçekten hemen format attım. 7 yi kurdum. yaptığım çok iyi bir şey yok lap topta. kullanmış olduğum proğram var. 2003 ten buyana veri ve datalarım var. ondan dolayı win 7 kurdum.
Fark etmez. 29 Temmuz'a kadar hala 7 kullanıyordum, SP1'den başka bişey de yüklü değildi.
bu arada yeni fark ettim yazıyı win 7 korsan değil orijinal. hp teknik servis ile uzaktan yükledim.
o logo orjinalde var bir nevi teşekkür ediyor bill uncle ilk 7 sonra yanına linux mint kurabilirsin kredi kartınla alışverişi linux mint ile yap bende vista+10 ve linux mint17.3 var.
bu arada yeni fark ettim yazıyı win 7 korsan değil orijinal. hp teknik servis ile uzaktan yükledim.
resmi tam boy ekle.
paşam pc donanımlı bir şey olsa seve seve yaparım. Linux a az önce göz gezdirdim. onu çözene kadar 2 haftam gider ki, şimdi lunuxu kurdum diyelim hiç bir işime yaramaz, ki birde çökme teklikesinide göz ardı edersek yandım bütün verilerim gidebilir. hp sağlamdır ama kriterleri olan bir yapıya sahip. çünkü casper kullanıyordum daha önce ondan biliyorum. saolun bilgiler için şimdi kasma felan sorun yok, ama çok kasma yaşarsam artık güncellemeleri yüklerim.ConfickerBelasi dedi: ↑o logo orjinalde var bir nevi teşekkür ediyor bill uncle ilk 7 sonra yanına linux mint kurabilirsin kredi kartınla alışverişi linux mint ile yap bende vista+10 ve linux mint17.3 var.
resmi tam boy ekle.
o hp benim antikadan daha iyi kasma olmaz linux mint kurulumu kolay...