Ben tapatalk kullanmayı bıraktım uzun zaman önce. Çok kullanışlı geldi bana halbuki sdn dan başka 2-3 forum daha var üyeliğinin olduğu. Chrome hepsini hallediyor :) Bu arada forumdaki sayıda azalma var sanki. Eskisi kadar dolu değil sanki 4-5 aydır uğramıyorum ondandır belki
Söyle Rahatla
12.08.2007159.273 cevap12.127.574 görüntüleme
Kilitli
Cevaplar
İyi haftalar..
Günaydın
Arkadaşlar herkese günaydın, saat kaçta yatarsam yatayım hep geç kalkıyorum erken kalkamıyorum dün gece 5-6 alarm kurdum hepsi çalmış ama uyanamamişım daha yeni uyanıyorum bunu Nasıl çözebilirim ? Yada bu durumda olan var mı?
Arkadaşlar herkese günaydın, saat kaçta yatarsam yatayım hep geç kalkıyorum erken kalkamıyorum dün gece 5-6 alarm kurdum hepsi çalmış ama uyanamamişım daha yeni uyanıyorum bunu Nasıl çözebilirim ? Yada bu durumda olan var mı?

Şöyle bir şey al bak keyfine :) Sen susturmadıkça evin içinde dolanıyor
SDN ye uzun zamandır giriş yapmamıştım :))
Telefonda tam 5 tane alarm 15 dk aralıklarla yanıbaşımda son ses çalıyor ona uyanamıyorum buna hiç uyanamam, günde 10-11 saat uyku nedir ya bu kadar uyumak istemiyorum hemen çözüm bulmam lazım.
Şöyle bir şey al bak keyfine :) Sen susturmadıkça evin içinde dolanıyor
Dün tapatalk'ın yavaşlığı yüzünden yazmaktan vazgeçmiştim, s7 incelerken elektrik nasıl çarptı seni ?Ben de öyle duydum. Tapatalk bi yavaş. Aklıma S7 diyince beni S7yi incelemeye gittiğimde S7 nin beni elektrik çarpması geliyor.
Saat 22:00'da yatsan bile mi?Telefonda tam 5 tane alarm 15 dk aralıklarla yanıbaşımda son ses çalıyor ona uyanamıyorum buna hiç uyanamam, günde 10-11 saat uyku nedir ya bu kadar uyumak istemiyorum hemen çözüm bulmam lazım.
Bugün bir de benim dediğim saatte yat bakalım. Bir de yattığın oda ışık alıyorsa, uyku gözlüğü kullan.Dün saat 23:10 gibi filan yattım düşün artık,
Işık almaz olur mu, otoyolun kenarı, karşıda reklam panolarının ışıkları bir sürü etken var, ama uyumada problem yok her saatte uyurum ama uyanamiuorum problem uyanmakta :)Bugün bir de benim dediğim saatte yat bakalım. Bir de yattığın oda ışık alıyorsa, uyku gözlüğü kullan.
Onun için demedim. Sağlıklı uyku için ışıksız ortam şart. Uyku gözlüğü kullanmanda yarar var.Işık almaz olur mu, otoyolun kenarı, karşıda reklam panolarının ışıkları bir sürü etken var, ama uyumada problem yok her saatte uyurum ama uyanamiuorum problem uyanmakta :)
LG g5 in 2. El fiyatları 2200 e kadar gerilemiş :)
Deneyelim bakalım herhangi bir faydası olacakmı :)Onun için demedim. Sağlıklı uyku için ışıksız ortam şart. Uyku gözlüğü kullanmanda yarar var.
Turkcellin standına gitmiştim elime alıyım dedim. Yan tuşun oradan çarptı sanırım.Dün tapatalk'ın yavaşlığı yüzünden yazmaktan vazgeçmiştim, s7 incelerken elektrik nasıl çarptı seni ?
Turkcell filan hep fıs, bana göre en iyi inceleme stantları media markt'ta, müşteri yanına hemen yanaşıp insanı sıkıştıran kimseler yok, bütün neredeyse bütün cihazlar var, her markanın standı var bence media2Da ürün incelemek çok daha hoş böyle elektrik'te çarpmaz :DTurkcellin standına gitmiştim elime alıyım dedim. Yan tuşun oradan çarptı sanırım.
Merhaba beyler :D Apple 5s'i değişmişler sağolsunlar Çarşamba elimde :D
En kötüsü bimeks bence. Telefonu elime alınca alarm ötmeye başlıyor.Turkcell filan hep fıs, bana göre en iyi inceleme stantları media markt'ta, müşteri yanına hemen yanaşıp insanı sıkıştıran kimseler yok, bütün neredeyse bütün cihazlar var, her markanın standı var bence media2Da ürün incelemek çok daha hoş böyle elektrik'te çarpmaz :D
Aynen öyle, geçen aldım elime ciyak ciyak ötüyor, insan kötü oluyor sanki birşey yapmışız gibi.En kötüsü bimeks bence. Telefonu elime alınca alarm ötmeye başlıyor.
G2 ikinci el fiyatları ne olmuş öyle ya. Bozulana kadar kullan durumuna gelmiş. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
valla saçma sapan telefonlar alıcağıma lg g4 stylus alıcağıma giderim g2 alırım daha iyi.Tavukçu Bayram dedi: ↑G2 ikinci el fiyatları ne olmuş öyle ya. Bozulana kadar kullan durumuna gelmiş. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
Performansi gercekten iyi. 2 yildir kullaniyorum. Memnunum. G4 düsünüyodum, uygun olsa satacaktim G2 yi de mümkün degil bu fiyatlarla. Ölü fiyatProphotone dedi: ↑valla saçma sapan telefonlar alıcağıma lg g4 stylus alıcağıma giderim g2 alırım daha iyi.
aynen öyle en kötü anneye falan verirsin telefonu yoksa.Yine günü kurtarır sosyal medya vs. senin her türlü işini görür bu telefon.Bir kenarda dursun bişey olmaz o telefona :D G4 1200 civarına alabilirsen iyi olur aslında ama belki biraz daha g2 ile 1 sene falan gidersin.Tavukçu Bayram dedi: ↑Performansi gercekten iyi. 2 yildir kullaniyorum. Memnunum. G4 düsünüyodum, uygun olsa satacaktim G2 yi de mümkün degil bu fiyatlarla. Ölü fiyat
bizim bir kedi vardı onun yavrularıda eline alınca ciyak ciyak bağrırdı bimeks'tekiler böyle ses çıkartan şeyleri seviyorlar...Aynen öyle, geçen aldım elime ciyak ciyak ötüyor, insan kötü oluyor sanki birşey yapmışız gibi.
G2 ye birsey olacagini sanmiyorum. Bu en az 2 yil daha götürür :D Millette olan kusurlarin hicbiri bende yok. G4 ü kamerasi icin alacaktim. Malum bayaa iyi. Yazin isimi görürdü. Hayirlisi diyeyim.Prophotone dedi: ↑aynen öyle en kötü anneye falan verirsin telefonu yoksa.Yine günü kurtarır sosyal medya vs. senin her türlü işini görür bu telefon.Bir kenarda dursun bişey olmaz o telefona :D G4 1200 civarına alabilirsen iyi olur aslında ama belki biraz daha g2 ile 1 sene falan gidersin.
Bu sene de son haftalarda verdik şampiyonluğu. Neyse tebrik etmek düşer bize.
şampiyonluk BJK'nın hakkı helal olsun şampiyonluk.
Benim G2'nin ekranı kırılmasaydı dediğin gibiydi de maalesef artık G2 ile yollarımızı ayırdık.Tavukçu Bayram dedi: ↑G2 ye birsey olacagini sanmiyorum. Bu en az 2 yil daha götürür :D Millette olan kusurlarin hicbiri bende yok. G4 ü kamerasi icin alacaktim. Malum bayaa iyi. Yazin isimi görürdü. Hayirlisi diyeyim.
Bu konu kilitli
Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.
