herkese iyi günler arkadaşlar.Dün alışveriş merkezinde geziyordum ve Oruç dolayısıyla başım falan dönüyordu.Gold'un yanından geçerken dedim şurdan içeri bi gireyim de bi yere tutunur dinlenirim.Sonra bi an gözüm karardı,kapıyı Yakınımda sandım ve cam vitrine kafa attım,olayın şokuyla uçarak tuvalete gittim,Yüzümü yıkadım ama şimdi de İnternet'e fenomen olarak düşmekten korkuyorum,ne yapmalıyım?
AVM'de rezil oldum
Cevaplar
küçük olay fenomen olmazsın da güldürür.
dostum bunda korkacak bir şey yok hiç bir şey olmaz.
için rahat edecekse git bak kamera var mı o taraflarda?
dostum bunda korkacak bir şey yok hiç bir şey olmaz.
için rahat edecekse git bak kamera var mı o taraflarda?
Geçmiş olsun, google uçan kafa yazdığında videon çıkabilir.
Rahat ol , istemeden olmuş bir şey , fenomen olursan ( ki sanmıyorum ) önemseme kimseyi de seni tanıyabilecekler mi emin değilim bu konu da .
Geçmiş olsun seninki oruçtan bununki ?
Teşekkürler arkadaşlar bir nebze olsun rahatladım,aslında üst katlarda Olduğum için koridorda ben dışında 3-5 kişi vardı.
Geçmiş olsun bunda rezil olunacak bir durum yok kardeş insanlık hali tansiyonun düştüşmüştür o an asıl rezillik düşen bir insana yardım edeceği yerde ona gülen kişilerdir.
Korkma endişelenme mağazada sorun varsa tekrar git dile getir anlayışlı karşılarlar
Sen tamamen yanlış anladın.ApocaLySse_ dedi: ↑Korkma endişelenme mağazada sorun varsa tekrar git dile getir anlayışlı karşılarlar
Merak etme Kerimcan varken senin kafa çarpmana en fazla gülerler.
geçmiş olsun , insanlık hali olabilir bunda birşey yok merak etme kimse kaydetmemiştir en fazla gülmüşlerdir oda onların karaterini gösteri(gülme komşuna gelir başına olayı) yani....herkese iyi günler arkadaşlar.Dün alışveriş merkezinde geziyordum ve Oruç dolayısıyla başım falan dönüyordu.Gold'un yanından geçerken dedim şurdan içeri bi gireyim de bi yere tutunur dinlenirim.Sonra bi an gözüm karardı,kapıyı Yakınımda sandım ve cam vitrine kafa attım,olayın şokuyla uçarak tuvalete gittim,Yüzümü yıkadım ama şimdi de İnternet'e fenomen olarak düşmekten korkuyorum,ne yapmalıyım?
Ulan yaa ne anilar varherkese iyi günler arkadaşlar.Dün alışveriş merkezinde geziyordum ve Oruç dolayısıyla başım falan dönüyordu.Gold'un yanından geçerken dedim şurdan içeri bi gireyim de bi yere tutunur dinlenirim.Sonra bi an gözüm karardı,kapıyı Yakınımda sandım ve cam vitrine kafa attım,olayın şokuyla uçarak tuvalete gittim,Yüzümü yıkadım ama şimdi de İnternet'e fenomen olarak düşmekten korkuyorum,ne yapmalıyım?
Kafaya takmayın geçecektir. :)
Geçmiş olsun :D
Geçmiş olsun . Benim aklıma hep şu gelir . Biri benim videomu yayınlarsa tazminat davası açar zengin olurum :Dherkese iyi günler arkadaşlar.Dün alışveriş merkezinde geziyordum ve Oruç dolayısıyla başım falan dönüyordu.Gold'un yanından geçerken dedim şurdan içeri bi gireyim de bi yere tutunur dinlenirim.Sonra bi an gözüm karardı,kapıyı Yakınımda sandım ve cam vitrine kafa attım,olayın şokuyla uçarak tuvalete gittim,Yüzümü yıkadım ama şimdi de İnternet'e fenomen olarak düşmekten korkuyorum,ne yapmalıyım?
Hiç düşünmemiştim :P şaka maka mantıklı gözüküyor :DYeşil Okçu dedi: ↑Geçmiş olsun . Benim aklıma hep şu gelir . Biri benim videomu yayınlarsa tazminat davası açar zengin olurum :D
Bence de :D . Pek bilgim yok ama gayet mantıklı O_o :DHiç düşünmemiştim :P şaka maka mantıklı gözüküyor :D
Geçmiş olsun.:(Çöl halisünasyonu hastalığı.:D
Geçmiş olsun daha kötü çarpanlarda var mesela tv progrmında çarpan o kadın
Geçmiş olsun seninki oruçtan bununki ?
Herhalde trollenmiştir.;)vindovs ikspi dedi: ↑Geçmiş olsun daha kötü çarpanlarda var mesela tv progrmında çarpan o kadın
:Dmustafa belli dedi: ↑Herhalde trollenmiştir.;)