İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Yazılım
  4. Diğer Yazılım Konuları
Diğer Yazılım Konuları

Windows 10 Upgrade

by_slmz28.07.20166 cevap1.094 görüntüleme
2010'den beri1.046 mesaj
#1
Merhaba arkadaşlar dün laptopuma win 10 pro yukledim orginal olarak sonra kendisi build güncelleştirmesi yaptı bayağı büyük bir güncelleme kendine reset atip o guncellemeyi sisteme kurdu açılışında yükseltme ekranı seklinde guncelledi sistem açıldıktan sonra c ye Windows.old şeklinde klasör oluşturmuş ama ben win 10 dum zaten niye böyle bir klasör oluşturmuş olabilir bilginiz varmı ?
Cevaplar
2016'den beri8 mesaj
#2
Merhaba,

Windows 7,8 veya 8.1'den Windows 10'a yükseltme işlemi yaptıysanız bu dosyalar tekrar geçiş yapmış olduğunuz işletim sistemine geri dönmek için yerel diskinizde 1 ay boyunca muhafaza edilir ve 1 ayın sonunda otomatik olarak silinir diye biliyorum.

İyi çalışmalar.
2016'den beri237 mesaj
#3
Güncellemeden sonra bilgisayarda sıkıntı yaparsa güncelleme öncesine dönebilmen için oluşturuluyor...
by_slmz Konuyu açan
2010'den beri1.046 mesaj
#4
Güncellemeden sonra bilgisayarda sıkıntı yaparsa güncelleme öncesine dönebilmen için oluşturuluyor...
Win 10 du zaten yükseltme falan yapmadım kndi güncellemesi sonrasında oldu yani normal bisey bu oylemi
by_slmz Konuyu açan
2010'den beri1.046 mesaj
#5
Merhaba,

Windows 7,8 veya 8.1'den Windows 10'a yükseltme işlemi yaptıysanız bu dosyalar tekrar geçiş yapmış olduğunuz işletim sistemine geri dönmek için yerel diskinizde 1 ay boyunca muhafaza edilir ve 1 ayın sonunda otomatik olarak silinir diye biliyorum.

İyi çalışmalar.
Tesekkurler ama yükseltme yapmadım zaten win 10 idi build yukseltmesinden sonra böyle oldu
2016'den beri237 mesaj
#6
by_slmz dedi: ↑
Win 10 du zaten yükseltme falan yapmadım kndi güncellemesi sonrasında oldu yani normal bisey bu oylemi
Evet normal bir şey. Build güncelleme öncesindeki ayarları vs. yedekliyor. Bu sayede bilgisayarında kasma vs. oluşursa güncellemeden önceki ayarlarına dönebilirsin.
by_slmz Konuyu açan
2010'den beri1.046 mesaj
#7
Evet normal bir şey. Build güncelleme öncesindeki ayarları vs. yedekliyor. Bu sayede bilgisayarında kasma vs. oluşursa güncellemeden önceki ayarlarına dönebilirsin.
Tesekkurler bilgi icin

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.