Chrome reklam virüsü bulaşmış birçok yöntemi denedim fakat olmadı nasıl düzelteceğim acaba ?
Chrome reklam virüsü
Cevaplar
Ben normal de sırf bu yüzden ADBLOCK diye bir yazılım yükledim ama bir süre sonra oda boşa çıkınca OPERA'ya geçtim tavsiyem OPERA'ya geç.:confused:;)Chrome reklam virüsü bulaşmış birçok yöntemi denedim fakat olmadı nasıl düzelteceğim acaba ?
başka çözümünü bilen biri yok mu ?
o virüs çok pis bişeydir çok zor kaldırılır önce bilgisayarında malwere, adware taraması yapıp virüsü silmeslisin. bunun için gerekli ücretsiz yazılımlar mevcut indirip kurabilirsin daha sonra google chrome'un ayarlarını sıfırlamayı dene genellikle bu yöntem de işe yaramaz ama sen bi dene.
google chrome'u kalıntı dosyalarıyla birlikte bilgisayarından tamamen silmen gerek, regedit kayıtlarını elle silmen gerek. sakın ccleaner ile regedit kayıtlarını silme.
eğer tüm bu uğraşların sonucunda yine kaldıramazsan format atmak zorundasın korkarım ki.
google chrome'u kalıntı dosyalarıyla birlikte bilgisayarından tamamen silmen gerek, regedit kayıtlarını elle silmen gerek. sakın ccleaner ile regedit kayıtlarını silme.
eğer tüm bu uğraşların sonucunda yine kaldıramazsan format atmak zorundasın korkarım ki.
Uzantılara bak ilk önce. Abuk sabuk ne varsa kaldır. Sonra Ad-aware ile bir tarat.
Uzantıları devre dışı bırak diye bir seçenek vardı ama.:confused:başka çözümünü bilen biri yok mu ?
çözümü söyledim sana. uygulama kurarken next, next, next demeden önce ekrana bir bak neler soruyor diye ve her gördüğün linke tıklama.başka çözümünü bilen biri yok mu ?
Masaüstünden özellikler deyip hedefteki uzantısına bakabilirsin. chrome.exe" den sonrasını silebilirsin. Bazı oyunlarda otomatik olarak değişiyor. Bir de masaüstündeki hedefi değiştirsende bazen görev çubuğundaki değişmiyor o yüzden kısayolda görev çubuğunda bulunan chrome'u kaldırman gerekir.
Ya biz de genelde devam devam devam var kimse yazıları pek okumuyor.(not:yanlış anlaşılmasın);)çözümü söyledim sana. uygulama kurarken next, next, next demeden önce ekrana bir bak neler soruyor diye ve her gördüğün linke tıklama.
Onlara dikkat ediyorum başka biri yaparken olmuş zaten neden olur diye sormadım nasıl düzelir silerim diye sormuştum ve sorun düzeldi antivirüs taraması yaparak.çözümü söyledim sana. uygulama kurarken next, next, next demeden önce ekrana bir bak neler soruyor diye ve her gördüğün linke tıklama.
chrome galiba kafayı yedi reklam virüsleri çıkıp duruyor nasıl düzeltebilirim?
Herdprotect raporu oluşturma
Bu konuda istediklerimi verin.
Bu konuda istediklerimi verin.
Adblock Plus kurun ayarlardan dediğim ayarın tikini kaldırın yoksa önünüze google dahil bir çok reklam alanın reklamları gelecektir.Bunu aynen uygula bakalım.Not:o rezilliği ben de yaşadım ve bu yüzden Chrome'u bıraktım şimdi yeniden kullanıyorum.:)chrome galiba kafayı yedi reklam virüsleri çıkıp duruyor nasıl düzeltebilirim?