Okuma yazma hızında fark var ama arkadaşta kat kat kötü terimi kullanınca insanın cevap veresi geliyor
İyi hoş da yani gelir cevap verme isteği bir noktaya kadar haklısında
Fark çok İnsanları kazıklamak için uğraş var genel apple hareketi. Rakibinin 2500-2800e Sattığı S7'nin depolama hızı applein sattığı 4.500lik 7 plus 256dan daha hızlı olması ayrı bir muamma. Kaliteli bellek kullanıyor. En iyisi değil maalesef o fiyatın neden fahiş olduğuna bir örnek daha
İşlem yapan elektronik cihazlar minumum yasasına göre çalışır. Hızı en verimli kullanman için sistemin dengeli olması lazım apple bunu bilmiyor mu biliyor. Günlük farka yansır mı yansımaz. A10 gibi işlemcin var depolama hızın 67-68 mb yazma 32likte 256lıkta ve 128likte(belki 256ya göre biraz daha azdır) 300-400 mb yazma anormallik yok mu burda.
(Değerler farklı olabilir. Fakat fark baya çok onu söyleyeim)
Darboğaz yapmaz mı yapar. Daha performansız çalışacağı bazı durumlarda kesin telefonu tam yükte çalıştır. Video düzenle onu bunu yap yazma okuma ile ilgili birşey yap o hız biraz can sıkar aradaki fark çok diyorum ya olmamalıydı.
Gömülesi laf söylenesi tarafı var ben sana öyle söyleyeyim