Arkadaslar clash of clanstan ban yedim cihazimda 9.3.3 jailbreak var ve oyunu silip yukledigimde yasaklandin yaziyor baska hesaplardan giris yaptim itunes app store ne yaptimsa bu gitmedi cozum olarak cihazi restore yapicam cydia eraser de herhangi bi jailbreak kaybetme riskim varmi ? Vede kullandigim tweaklari yedeklicem bi uygulama varmi sizce restore cozum olurmu calash of calansa ? Simdiden tesekurler alinti yaparak cevap verirseniz sevinirim.
Restore 9.3.3 jailbreak
Cevaplar
aynı konudan 4 defa açmana gerek yok kardeşim :D restore çözüm olacağını sanmıyorum. çünkü game center hesabı üzerinden oyuna bağlanıyorsun. eğer restore edersen de bildiğim kadarıyla 10.2 yüklemek zorundasın. 9.3.3 yükleyemezsin.thee_descentt dedi: ↑Arkadaslar clash of clanstan ban yedim cihazimda 9.3.3 jailbreak var ve oyunu silip yukledigimde yasaklandin yaziyor baska hesaplardan giris yaptim itunes app store ne yaptimsa bu gitmedi cozum olarak cihazi restore yapicam cydia eraser de herhangi bi jailbreak kaybetme riskim varmi ? Vede kullandigim tweaklari yedeklicem bi uygulama varmi sizce restore cozum olurmu calash of calansa ? Simdiden tesekurler alinti yaparak cevap verirseniz sevinirim.
Cydia Eraser kullanırsan şuan ki sürümünü restore eder. Daha sonra telefonu güncellemeden jailbreak yapabilirsin.
Arkadaslar restore yaptım 9.3.3 de kaldım ayrıca ban yedigim hesabı degısmeme rahmen yasaklandın diyordu ıtune ap store game centerde degıstım gene yasaklandın diodu ama restoreden sonra durum duzeldi banlanan hesabı acmadım zaten tesekurler