Selam dostlar bir sorum var ben 2. el 1500 tl ye iphone 6 16 gb hafızalı telefon almak istiyorum hep android kullandım ama sorularım şunlar:
1 alınırmı
2 alınırsa kaç yıl götürür
3 hafıza yetermi resimleri yedeklesem felan
sizce ne yapmalıyım yardım edin 6s alamıyorum 2. el bulamadım zaten 6 nın 0 ı 2000 lerde 2. eli zor buldum sizce ne yapmalıyım :D
iPhone 6 bir önceki cihazım. Piyasası o kadar ediyor. Zamlar vs. geldi derken 2.el piyasası da gayet hareketli. iPhone dışında telefon alırsan pişman olursun. Xiaomi ve samsung gibi cihazları seçme. Apple aldığın zaman garantisi eğer devam ediyorsa servis sonuna kadar arkanda olur. Mağdur etmez. Randevu aldıktan 15 dk sonra işlemlerini halledersin. Yazılımı diğer yazılımlara göre daha güvenli ve daha stabil. Ürün olarak ta güzel. 7 plus'a geçme sebebimi de sana anlatayım. Öyle karar ver.
*Pil performansı memnun etmiyordu
*Daha profesyonel bir kamera çekimi istiyordum.
Fiyata göre güzel telefon bence. iPhone 6'da 5 saat tam kullanımda pil gidiyor. Normal bir kullanıcısıysan ortalama 7-8 saattte kullanabilirsin. Bunları değerlendir. Bütçeni arttırabiliyorsan üst model al ama androide bulaşma :) Karşılaştır sitelerine bak youtube 'da videoları izle. Bu forum telefon almak için güzel bir nimet. Her cihazı kullanan kişiler mevcut. Takip et, hayırlısı olsun inşallah :)
Ha birde, iPhone alınca başka markaya kolay kolay geçemezsin, bağımlılık yaratıyor