Xioami redmi 4A Teknosa da distribütör garantili ve 750₺. Bu fiyata alınması mantıklı mı?
Xioami redmi 4A Teknosa
Cevaplar
hocam o ithalatçı garantili olmasın?Teknopat0244 dedi: ↑Xioami redmi 4A Teknosa da distribütör garantili ve 750₺. Bu fiyata alınması mantıklı mı?
valla distribütörse xiaomi resmi olarak Türkiye'ye girdi demektir, girseydi ortalıkta cayır cayır haber yapılırdı :DTeknopat0244 dedi: ↑Mübarek ben de Teknosa'nin yalancisiyim.
Aynen, ama zaten xioami sağlam garantili bulamazsam samsung alacam. Max 750'ye samsung ne alınır, bilgi n var mı?valla distribütörse xiaomi resmi olarak Türkiye'ye girdi demektir, girseydi ortalıkta cayır cayır haber yapılırdı :D
o fiyatlara önerebileceğim bildiğim bir samsung modeli yok hocam, lenovo modelleri var o fiyatlarda ve bayaa iyiler. Lnovo k6 falan...Teknopat0244 dedi: ↑Aynen, ama zaten xioami sağlam garantili bulamazsam samsung alacam. Max 750'ye samsung ne alınır, bilgi n var mı?