İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Futbol
  4. Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe İmza Şov Yapacak !

bilicimustafa1210.06.201715 cevap1.798 görüntüleme
#1
Fenerbahçe başta Teknik Direktör Aykut Kocaman olmak üzere Valbuena, Mehmet Ekici, Nabil Dirar ve kaleci Kameni’yi resmen açıklayacak.



F.Bahçe, anlaşmaya vardığı isimlere gelecek hafta imza attıracak.

İşte o isimler:

AYKUT KOCAMAN: Teknik Direktör Aykut Kocaman, 4 sene sonra tekrar takımın başına dönüyor. Sarı-lacivertlilere geçmişte şampiyonluk yaşatan tecrübeli hoca, 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Yönetim, tecrübeli hocanın istekleri doğrultusunda transferleri bitirdi.

VALBUENA: Tartışmasız Fener'in en flaş transferi Valbuena olacak. Lyon'dan transfer edilen Fransız 10 numara, 3 yıllık imza sonrası sarı-lacivertli formayı giyecek. Takımın yeni lideri olacak Valbuena'nın pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

MEHMET EKİCİ: Aylardır F.Bahçe formasını giymek için sabreden Mehmet Ekici'nin transferi 4 yıllık imza sonrası resmileşecek. Trabzon'da kadro dışı kalmayı göze alan başarılı orta saha oyuncusu hafta başında sağlık kontrolünden geçmişti.

NABIL DIRAR: Uzun süredir sağ kanat için futbolcu arayan Kanarya, Monaco'da oynayan Nabil Dirar ile anlaştı. 2 yıllık imza sonrası Fenerli olacak Faslı futbolcu, Fransız basınına “F.Bahçe'ye gidiyorum” açıklamasında bulunmuştu.

KAMENI: Malaga'dan Kameni ile el sıkışan sarı-lacivertliler, kalede böylece Volkan Demirel ile büyük bir rekabet yaşanmasını sağlayacak. 33 yaşındaki futbolcu bir yıllığına kiralanacak. Kamerunlu oyuncu 35 maçta forma giydi.


Fenerbahçe imza şova hazırlanıyor
düzenlendi
Cevaplar
#2
Şahsen beklentilerin çok çok altımda vir fenerbahçe izleyebiliriz.
Yaşı geçmiş oyuncuları transfer ederek kulübü ayakta tutmak günü kurtarmak fayda sağlamaz.

Transferlerden mehmet ekici belki genç kategorisinde değerlendirilebilir fakst istikrar göstereceğini düşünmüyorum.
Sezonu 25 maçla tamamlasa iyi derim.
#3
FB tamamen 4. yıldıza odaklı bir kadro kuruyor, seneye bu kadro çöp olur yaş ortalaması 30 üzerinde. Ancak bence mantıklı. Dursun gibi zekasız bir rakip başkanın varken, şampiyonluğa doymuş bir BJK varken aradan FB sıyrılır çok rahat.
#4
güzel transferler mehmet ekicinin performansını merak edıyorum şahsen takip edecem bir gs li olarak
#5
güzel transferler mehmet ekicinin performansını merak edıyorum şahsen takip edecem bir gs li olarak
Düşünceme göre bizim Selçuk İnan'ın ilk geldiği 2 sezon gibi olur, kısaca fazla katkı sağlar.
#6
şampiyonluğa doymuş bir BJK varken
Eminmisiniz, bu Beşiktaşa ve taraftarlarına hakaret gibi gelir :)
#7
70 milyon harcayıp tarihinin en iyi kadrosunu kurdu olamadı şampiyon zor
#8
Yanlış değilsem van der wiel için ortası muhteşem tam ayağa isabet ortalar açıyor diyorlardı, ama bir halta yaramadı dediler sonrada.
#9
her zamanki gibi balon ne diyelim uçuşu bol olsun :)
#10
Valbuena ve ekiciden ümidim var bu sene Aykut hoca defansif olarak değilde yıldızı aldırmaya yönelik oynatmalı
#11
_X_ dedi: ↑
Eminmisiniz, bu Beşiktaşa ve taraftarlarına hakaret gibi gelir :)
Herkes kendini bilirse hakaret gibi gelmez.

Beşiktaş klasik Türkiye 3.'sü bir takımdır her zaman. YD'ye borç ödemek için ite kaka şampiyon oldular iki sene ve ligin gerçek sahibi GS ve FB yoktu yarışta hiç bir zaman. Galatasaray zaten Dursun geldiğinden beri planlı sabote ediliyor, FB keza farklı.

Neyse konumuz bu değil.
#12
Herkes kendini bilirse hakaret gibi gelmez.

Beşiktaş klasik Türkiye 3.'sü bir takımdır her zaman. YD'ye borç ödemek için ite kaka şampiyon oldular iki sene ve ligin gerçek sahibi GS ve FB yoktu yarışta hiç bir zaman. Galatasaray zaten Dursun geldiğinden beri planlı sabote ediliyor, FB keza farklı.

Neyse konumuz bu değil.
Herkes kendini bilse söyleminde bulunup beşiktaş için 3. Yakıştırması yapmak hangi akla hizmet ve nasıl bir tezattır anlamış değilim.

Diğer konularda ve genel olarak sizinle tartışmak anlamsız olacağından size iyi forumlar dilerim.
#13
_X_ dedi: ↑
Herkes kendini bilse söyleminde bulunup beşiktaş için 3. Yakıştırması yapmak hangi akla hizmet ve nasıl bir tezattır anlamış değilim.

Diğer konularda ve genel olarak sizinle tartışmak anlamsız olacağından size iyi forumlar dilerim.
Yalan bir şey söylemiyorum ki. Türkiye'de kabullenilmiş bir durumdur ki, başarı kupa ve sportif başarı ise yine tezim doğrudur.

BJK'nın tüm branşlarda ki başarıları ve Galatasaray-Fenerbahçe'nin tüm branşlarda ki başarılarını karşılaştırınca Beşiktaş eziliyor resmen.
#14
İmza şov yapacağı isim nedir abicim, Ronaldo mu geliyor :) He Ekici, Potuk ile güzel işler yapar mı yapar, Valbuena orta açar mı açar.. O kafayı kim çakar? (Ahmet ÇAKAR) Manalı olunca yazasım geldi :D
#15
Aziz'in yerine başkasını transfer ederlerse belki :)
#16
Ali KOÇ ile Acun Bu sezon gelir dedim olmadı.. Kısmet artık :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.