04.09.2008Katılım
2Mesaj
0Tepki puanı
Şu Turkcellin Yaptıkarı yeti artık 35 milyon abonem var diyip sırtını enayi yerine koyduğu insanlara dayayıp faturalarda istediği gibi oynamalar yapıpı üstelik itiraz edincede pişkin pişkin faturada bir hata olmadığını söylemeleri insanları çileden çıkarıyor, adamlar kullanıcıyı dinlemiyor ki, bir çizgi çizmişler cevap bile vermiyorlar, o düzergahta sadece konuşuyorlar. bizi dinlemeyeni biz hiç dinlemeyelim herkes yaşadığı sorunlarını buraya yazsın.
ben en güzel cevap olarak onların numrasını, numra taşınabirliliği çıktığında alıp başka şebekede kullanacam. sizinde önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Cevaplar
07.03.2008Katılım
48Mesaj
0Tepki puanı
Bir sabah ansızın uyanıp SDN e üye olup turkcell e karşı akım mı başlatayım mı dedin? Nedir? Anlamadım.
T
11.12.2007Katılım
152Mesaj
1Tepki puanı
Bir sabah ansızın uyanıp SDN e üye olup turkcell e karşı akım mı başlatayım mı dedin? Nedir? Anlamadım.
:):)
yada turkcell ne yaptı sana sabah sabah :)
09.09.2008Katılım
9Mesaj
0Tepki puanı
Hakan Özen | web development turkcell mağdurlarından ilgi bekliyorum, sitedeki e-mail adresine üşenmeyip bir iki satır da olsa yazarsanız çok sevinirim
F
14.09.2007Katılım
1.239Mesaj
8Tepki puanı
Bu tür büyük firmalara olan şikayetlerinizi forum forum gezip yazmak yerine
www.sikayetvar.com 'a yazarsanız ilgileniyorlar.
Y
27.09.2008Katılım
6.977Mesaj
35Tepki puanı
Bu tür büyük firmalara olan şikayetlerinizi forum forum gezip yazmak yerine
www.sikayetvar.com 'a yazarsanız ilgileniyorlar.
En iyisi bu!
24.11.2008Katılım
141Mesaj
0Tepki puanı
tamamen haksızsın hakan bey faturaya uygulanan faiz çok değil normal 155 lirayı geciktirsen diğer aya encok 10 15 lira cok odersin ayrıntılı fatura talep etmek en doğal hakkındır postaya verilmiş gecikmiş olabilir sana ulaşmamış olabilir fax veya e-mail ilede hemen gonderilmesini isteyebilirdin.
2. konu 40 lira aboneliğin bittiği için odeme çıkardılar bunun bir sebebi turkcellin haftada 2 gün bedava kampanyasından yararlanmış olman tahmin ediyorum buda gayet doğal kampanya koşullarında yazıyordu 2009 için numara taşırsanız faturanıza eklenir diye
3. konu 370 tl odediğini soylemişsin buda doğal bunun 220 civarı fatura odemesi geri kalanı avukatın icra takibi için aldığı ücrettir icraya vermeleri en doğal hakları
koskoca firma seninle ugraşacak değil 3 kuruş için oradaki her odemenin bir nedeni var bu tip şikayetlerini arkadaşların dediği gibi şikayetvar gibi sitelerde yazarsan firma yetkilileri ayrıntılı cevap veriyorlar
09.09.2008Katılım
9Mesaj
0Tepki puanı
Yazdım arkadaşlar sikayetvar.com'a da, gereken bir sürü tüketici hakları sayfasına da.
Biraz dolaşırsanız bu konuyla ilgili yazıları turkcell'in verdiği tek cevap : "Müşterimize icra takip süreci hakkında bilgi verilmiştir." Bunun dışında maalesef hiçkimseye farklı bir çözüm sunulmuyor.
@resimadam
benimle uğraşmayacak, onunla uğraşmayacak peki kiminle uğraşacak bu koskoca firma ? ya da bugüne kadar bizim 3 kuruşlarımızla uğraşmasaydı o koskoca firma olabilir miydi ?
30.05.2007Katılım
6.903Mesaj
182Tepki puanı
koskoca firma seninle ugraşacak değil 3 kuruş için oradaki her odemenin bir nedeni var.
Koskoca firma benim üç kuruşuma tenezzül ediyor ama? :) İki gün gecikse üç kuruş bile olsa faiz yazıyor? Koskoca firma benim evime üç kuruş için haciz bile yolluyor (ki alçaklar 150 dolar için bizim evimize yollamışlardı). Bütün bunları yaparken koskoca firma değil de, müşterisiyle ilgilenmeye gelince mi "koskoca firma"? Koskoca firma onunla mı ilgilenecek, tabi ki ilgilenecek. Çünkü bu arkadaş o koca firmanın müşterisi. O firma bu arkadaş ve onun gibi vatandaşların sayesinde "koskoca firma" oldu. Daha doğrusu onların paralarıyla diyelim. Zamanında dakikası 11 kontöre konuşturduğu günleri de unutmadık. Sadece üç dört selamlaşma ile 100 kontörün bittiği günleri..
Sonra oradaki her ödemenin bir nedeni var doğru, ama bunlar haklı nedenler mi?
G
07.05.2009Katılım
3.980Mesaj
47Tepki puanı
Bilinçli tüketici olmak zorundayız. eğer haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız gidin bir avukat tutun. fare dağa küsmüş dağın haberi yok misali olmayın. tüketici mahkemeleri denen bi şey var.
C
22.03.2009Katılım
1.082Mesaj
87Tepki puanı
yakında benim hattımda kapanıyor.kurtuluyorum turkcell den..sonunda..vodafone varken ne gerek var ki ona..hem 3G li dönemede geciyoruz.. vodafone la süper olacak gibi.
30.05.2007Katılım
6.903Mesaj
182Tepki puanı
Bilinçli tüketici olmak zorundayız. eğer haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız gidin bir avukat tutun. fare dağa küsmüş dağın haberi yok misali olmayın. tüketici mahkemeleri denen bi şey var.
Bazen dağı şikayet ettiğin demirci ondan beslenirse, o zaman tavşan kardeşin yapacağı şeyler başkadır.
Örneğin biz önce yerel mahkemeye, daha sonra yargıtaya gittik; sonuç değişmedi.
S
22.03.2009Katılım
25Mesaj
0Tepki puanı
yakında trcell de hanyayı konyayı anlar arkadaş sen üzülme bir sabah ansızın binlerce abone kaybederse deyil hanyayı dogdugu haftayı görür
02.07.2009Katılım
1Mesaj
0Tepki puanı
Arkadaşlar şu türkcellin 1200 dakika her yüne 35.00 tl kampanyasi tamamen yalan, bir kandirmacadir bir çok arkadaşla görüştüm faturusi en az gelen 75.00 tl sakin bu tarifeye geçmeyin benden söylemesi........
C
12.05.2009Katılım
513Mesaj
3Tepki puanı
bende turkcell ı degistirmeyi düsünüyorum. hadi dedik türk sirketidir, vazgeçmeyelim ama, kendilerini halaa tekel gibi görüyorlar. bir sarı kart göstermek lazım.
24.08.2009Katılım
1Mesaj
0Tepki puanı
konuşun konuşun sonra haciz geldi.tabi gecikirse para alcak.türkcellin kimseyi enayi yerine koyduğu yok.kaliteyi sunuyor karşılığınıda alıyor.pahalı geliyorsa diğer hatlara geçebilirsiniz..
C
09.07.2008Katılım
85Mesaj
0Tepki puanı
bu ne ya konuştuğum herkes TURKCELL den şikayetçi...AVEA da olmazsa yanmıştık...
P
19.07.2008Katılım
1.141Mesaj
10Tepki puanı
bende türkcell hat almayı düşünüyordum. bir kez daha düşünmem gerek galiba.
16.12.2009Katılım
1Mesaj
0Tepki puanı
Ooohhhh bee!! Numarami avea ya tasidim... Turkcell den kurtuldummmmm ohh beee avea avea =)
---------- saat 15:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:15 eklenmişti ----------
Bi reklam var turkcellinin gücü turkcelin cekim gücü dirin dirin dirin cok iğrenccccc cok iğrenccc :p
30.05.2007Katılım
6.903Mesaj
182Tepki puanı
konuşun konuşun sonra haciz geldi.tabi gecikirse para alcak.türkcellin kimseyi enayi yerine koyduğu yok.kaliteyi sunuyor karşılığınıda alıyor.pahalı geliyorsa diğer hatlara geçebilirsiniz..
Günün birinde hiç beklemediğin, "bu ne ya ne zaman konuşmuşum" dediğin bir kaç milyar fatura gelirse evine; senin bu mesajının çıktısını da icra kararının arkasına iliştirip yollarlar merak etme kardeşim. :)
15.02.2010Katılım
2Mesaj
0Tepki puanı
Ben 8. ayda Notbuk ve 4 GB lık internet aboneliğine abone oldum. imzaladığım sözleşmede borcundan kapatılması gibi bir açıklama olmamasına rağmen kapattınız diye aboneliğim iptal edilerek 2 senelik abone ücretliği gibi bir kullanmadığım hattın parası istenmektedir. Müşteri hizmetlerine attığım e-maile gelen cevapta kapanmaya girip cayma bedelinin yansıtıldığını belirttiler. defalarca aramama rağmen kafamdaki şaibeler gitmemiştir. Ben asla kapatma talebinde bulunmadım. Firma kapanmasına rağmen faiziyle birlikte taahhüt ettiğim taksitleri de aldı. Bazı maddi sıkıntılarım nedeniyle ödemelerde gecikme oldu ama şu ana kadar olan taksitlerimi faiziyle birlikte ödedim. Sözleşmede borcundan dolayı kapanması diye bir madde yoktu.
Notbuku aldığım bayideki müşteri temsilcisi de bu konuda beni bilgilendirmemesinden dolayı bu mağduriyeti yaşadım. Bu gün itibarıyla taksitlerimi otomatik ödeme bağlatarak zamanında ödeyeceğimi taahhüt ettim ama bu konuda sözleşmemin devamının sağlanarak ve hattımın kullanıma açılarak mağduriyetimin gidermelerini istedim ama asla kabul edilmedi ve reddedildi. tüm hatlarımı kapatarak diğer iletişim kurumlarına geçiyorum. Yaşadığım haksızlığı Tüketici Derneklerine bildirdim bakalım ne olacak.
Tek taraflı kapatırsanız da notbukun değerini ödemeyi kabul ederim ama geciken 2 aylık borcumu ödediğim tarih itibari ile tek tafralı olarak kapatmanızdan dolayı kullanamadığım İnternetin borcunu (Cayma bedeli, söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödemeniz gereken vergiler dahil kalan taksit tutarlarının toplamının, bir kerede yansıtılmasını) ödemeyi asla kabul etmedim. Kurulduğundan bu güne kadar abonesi olduğum ve üzerime kayıtlı 4 konturlu ve 1 hatlı telefonumla aylarca mbinlerce tl ödediğim bir kurumun bu şekilde haksız kazanç istemesini asla vicdanen kabullenemiyorum.
19.10.2006Katılım
2.717Mesaj
115Tepki puanı
Vodafone dan Turkcell'e gectım ve cok pısmanım sımdı yasal sureyı doldurup tekrar vodafone gecıcem
turkcell kadar kazık bır operator daha gormedım..
25.06.2009Katılım
633Mesaj
8Tepki puanı
Benden başka Turkcell'den şikayetçi olanı görmek çok güzel..
Şikayetimi daha önce de benzer bir konu altına yazmıştım..
15.02.2010Katılım
2Mesaj
0Tepki puanı
slm arkadaşlar ben tüketici koruma derneğine gittim ve mahkemeye veriyorum mağduriyetimi gidermek için. Buradan gelişmeleri daima yazarsak iyi olur.
ben de turkcell ii asla asla aslaa tavsiye etmiyorum . uzak durun aman allah . adında türk olması cok kötü bu adı devlet ellerinden almalı .
26.03.2013Katılım
8Mesaj
0Tepki puanı
aynen kazıkçılar milleti yola yola zengin oldular
D
19.03.2009Katılım
1.276Mesaj
5Tepki puanı
aynen kazıkçılar milleti yola yola zengin oldular
sepep ?
Hakli yere uğraşsin ama haksiz değil bizim serzenişimiz o yüzden
iptal ettiğim bir hattimin yüzünden kullanimda olan fatura sorunu olmayan hattimi kapatiyor bunun adini telafuz bile etmek istemiyorum
E
21.02.2013Katılım
289Mesaj
4Tepki puanı
bende faturalı türkcell kullanıyordum 6300 telefonum vardı ve 20 tl lik bir tarife kullanıyodum ama gelen fatura ile beynimdem vurulmuşa döndüm 200 tl lik bir fatura geldi müşteri hizmetlerini aradığımda bana 4 gb internet kullanımım olduğunu söyledi fatura detayında ise telefonumun kapalı olduğu gece 02:00-06:00 saatleri arasında kullanımların olduğunu gördüm ama türkcell le baş etmek mümkün mü paşa paşa ödedim faturayı çok uğraştım ama adamlar o kadar güzel kılıfına uydurmuşlar ki herşeyi hakkınızın peşine düşmek için hiç işinizin olmaması ve bolca vaktinizin olması lazım.
M
01.07.2012Katılım
699Mesaj
0Tepki puanı
Eski konuları hortlatmayalım hocam. 2008'in konusunu hortlatmışsınız.
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.