Akıllı telefon pazarında segmentinde dengelerle oynayacağı iddiası bulunan telefonun kutu açılış videoları gelmeye başladı.Kutu içeriği gerçekten zengin ve premium hissi veren bir kutu olmuş ülkemize bakalım ne kadar sürede giriş yapacak.
Razer Phone Kutu Açılışı
Cevaplar
efsane telefon.ışıklı mışıklı diye dalga geçecekler,oyun için telefon mu alınır diyecekler ama bu telefonun kamerası da efsane.Türkiye'ye 3000 tl ithalatçı oranında gelirse alınabilir.Su geçirmez özelliği varsa tadındanda yenmez.bu telefonla iphone ve samsung da yapıbileceğin her şeyi yaparsın.sadece oyun için üretlilmiş değil.bu arada sony'nin en sevdiğim özelliği olan parmak izi yeri yanda.en kolay yer orası.Akıllı telefon pazarında segmentinde dengelerle oynayacağı iddiası bulunan telefonun kutu açılış videoları gelmeye başladı.Kutu içeriği gerçekten zengin ve premium hissi veren bir kutu olmuş ülkemize bakalım ne kadar sürede giriş yapacak.
3000tl çok iyimser bir rakam bence ama gerçekten testlerini bekliyorum cihazınTeknoBoss32 dedi: ↑efsane telefon.ışıklı mışıklı diye dalga geçecekler,oyun için telefon mu alınır diyecekler ama bu telefonun kamerası da efsane.Türkiye'ye 3000 tl ithalatçı oranında gelirse alınabilir.Su geçirmez özelliği varsa tadındanda yenmez.bu telefonla iphone ve samsung da yapıbileceğin her şeyi yaparsın.sadece oyun için üretlilmiş değil.bu arada sony'nin en sevdiğim özelliği olan parmak izi yeri yanda.en kolay yer orası.
bir umut :( ama yurtdışı fiyatı o kadar pahalı değil ve ithalatçı olarak gelecek.3000tl çok iyimser bir rakam bence ama gerçekten testlerini bekliyorum cihazın
700 dolar gibi bir fiyat etiketi konuşulsa da oyun odaklı bir telefon kisvesi altında ilahlaşırsa hele de karaborsa olursa :D felaket tellalı oldum ha :) ama su geçirmezlik yok tek sim batarya oyuna dayanacak mı 120 hz eklenince bekleyip görmek gerekir bence :)TeknoBoss32 dedi: ↑bir umut :( ama yurtdışı fiyatı o kadar pahalı değil ve ithalatçı olarak gelecek.
IşIQkLı MıŞıQlı700 dolar gibi bir fiyat etiketi konuşulsa da oyun odaklı bir telefon kisvesi altında ilahlaşırsa hele de karaborsa olursa :D felaket tellalı oldum ha :) ama su geçirmezlik yok tek sim batarya oyuna dayanacak mı 120 hz eklenince bekleyip görmek gerekir bence :)
Avrupa fiyatı 3000 TL. Türkiyeye 3500'e gelir. 3500 çok iyi fiyat. Ben s8'i oyun için almıştım şu çıkana bak lanet olsun :(
Onun yerine Oneplus 5 8gb alsaydın keşke ancak kötü performans göstereceği düşünmüyorum s8 inAvrupa fiyatı 3000 TL. Türkiyeye 3500'e gelir. 3500 çok iyi fiyat. Ben s8'i oyun için almıştım şu çıkana bak lanet olsun :(
İkisi arasından tercih yapacak olsaydım yine S8'i tercih ederdim. Çünkü ikisi de hertürlü oyunu açıyor. Ama razer farklı. Bilgisayar oyunlarının bazılarını açacağını umuyorun.Death Mark dedi: ↑Onun yerine Oneplus 5 8gb alsaydın keşke ancak kötü performans göstereceği düşünmüyorum s8 in
Biri oyun odaklı diğeri günlük yaşam için uygun bir telefon yalnız bu bilgisayar oyunları android platformunda açmak mümkün değil bu konuda oyun firmalarının android için yeniden tasarlamalı Razer'in başarısını kutluyoruz bu da ileride oyun firmalarını android tarafında oyun yaptırtmaya cesaretlendirecektir günümüzün Doom ve PUBG gibi oyunlar grafik canavarı oyun türüdür böyle cihazlarda uygun soğutma sistemi olmadığından içinde pil bulunduğundan dolayı uygun değil zaten bilirsiniz laptoplarda Tam performans oyun oynayabilmek için bile prize takmanız gerekirİkisi arasından tercih yapacak olsaydım yine S8'i tercih ederdim. Çünkü ikisi de hertürlü oyunu açıyor. Ama razer farklı. Bilgisayar oyunlarının bazılarını açacağını umuyorun.
Far Cry, GTA, AC serilerinin alt oyunlarını açsa bile yeter. Razer de OC ve Soğutma sisteminin başarılı olacağını farzedersek bunu yapabilir.Bir bilgisayar oyununa sanal joystick ile bir kaç tuş ekleyerek telefonda oynanması mümkün kılınabilir.(bkz. GTA San Andreas.)Death Mark dedi: ↑Biri oyun odaklı diğeri günlük yaşam için uygun bir telefon yalnız bu bilgisayar oyunları android platformunda açmak mümkün değil bu konuda oyun firmalarının android için yeniden tasarlamalı Razer'in başarısını kutluyoruz bu da ileride oyun firmalarını android tarafında oyun yaptırtmaya cesaretlendirecektir günümüzün Doom ve PUBG gibi oyunlar grafik canavarı oyun türüdür böyle cihazlarda uygun soğutma sistemi olmadığından içinde pil bulunduğundan dolayı uygun değil zaten bilirsiniz laptoplarda Tam performans oyun oynayabilmek için bile prize takmanız gerekir
Telefona fan ve sağlam yalıtım sistemi entegre etmeden Bu PC oyunlarını oynatmak kolay değil O gta san Andreas mobile özel üretildiği için oynanabiliyor zaten boyutundan da anlaşılacağı gibi zaten android de o oyunları açamazsın farklı yazılım şart :) senin teoriden yola çıkarsak telefon fiyatları 1500 dolardan aşağı inmeyecek 1500 dolara Harika bir sistem toplanır dediğim gibi sen biraz 15 yıl sonraki teknolojiyi hemen şimdi yapacaklar diye düşünce içersindesinFar Cry, GTA, AC serilerinin alt oyunlarını açsa bile yeter. Razer de OC ve Soğutma sisteminin başarılı olacağını farzedersek bunu yapabilir.Bir bilgisayar oyununa sanal joystick ile bir kaç tuş ekleyerek telefonda oynanması mümkün kılınabilir.(bkz. GTA San Andreas.)
Dediğin doğruysa Razer telefonun fazla anlamı yok. Çünkü dediğim gibi oyun 1. önceliğim.Death Mark dedi: ↑Telefona fan ve sağlam yalıtım sistemi entegre etmeden Bu PC oyunlarını oynatmak kolay değil O gta san Andreas mobile özel üretildiği için oynanabiliyor zaten boyutundan da anlaşılacağı gibi zaten android de o oyunları açamazsın farklı yazılım şart :) senin teoriden yola çıkarsak telefon fiyatları 1500 dolardan aşağı inmeyecek 1500 dolara Harika bir sistem toplanır dediğim gibi sen biraz 15 yıl sonraki teknolojiyi hemen şimdi yapacaklar diye düşünce içersindesin
Öyle zaten adamlar daha ilk telefon üretimi ile neler yapabileceğini sanıyorsun daha yolun başındalar bu işler hemen öyle pat diye olmaz bunun başarısı galaxy s8 plus tan daha üstün oyun ve görüntü performansı sunması İphone X te de olduğu gibi 120Hz ekran kullanması oldukça akıcı görüntü vermesine olanak sağlıyor ilerleyen zamanlarda telefonun neler yapabileceğini öğreneceğizDediğin doğruysa Razer telefonun fazla anlamı yok. Çünkü dediğim gibi oyun 1. önceliğim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Işıklı mışıklı telefon:D
700$ türkiye garantili olsa 4000 lira eder. İthalat ise 3200 filan ama tr olmadığı için biner 3600e gelir