İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. İşletim Sistemleri
  4. Diğer Windows Sürümleri
Diğer Windows Sürümleri

Tüm Masaüstüm Silindi

BeyazKarga13.11.201711 cevap8.845 görüntüleme
2017'den beri5 mesaj
#1
Merhaba arkadaşlar dün video editlemek için camtasia 9 stüdüo'yu indirdim ve bir video editledim daha sonrada renderladım videoyu atması için yol olarak masa üstünü seçtim . renderlama bittiğinde masa üstüne bir klasör oluşturdu program . ancak klasöre sıkladığımda yada aç dediğimde girmiyor hiç bişey olmuyor bende bozuk heralde dedim ve klasörü sildim ancak birden bire masa üstündeki herşey silindi . sistem geri yükleme yaptım birdünya şey denedim banamısın demiyor düzelmedi programı sildim kaç kere reset attım yine düzlmedi . sildiğim klasör geri dönüşüm kutusunda duruyor ve masa üstümdeki bazı simgeler onn içinde gibi sanki resimleri gözüküyor. geri yükle deyince dosyaya .

Beklenmeyen bir hata klasörü taşımanızı engelliyor. Bu hatayı almaya devam ederseniz bu soruna ilişkin yardım aramak için hata kodunu kullanabilirsiniz.
Hata 0x80070057: Parametre hatalı diyor .

Kafayı yicem neredeyse arkadaşlar tüm youtube videolarım edit araçlarım filimlerim dosyalarım vs herşeyimmasa üstündeydi lütfen yardımedin.
Cevaplar
2016'den beri9.541 mesaj
#2
İşletim sisteminiz nedir? Başlat menüsü ve görev çubuğu var mı?
BeyazKarga Konuyu açan
2017'den beri5 mesaj
#3
windows 7 kullanıyorum başlat menüsü görev çubu var masa üstünde birtek bilgisayarım sekmesi kaldı
2016'den beri9.541 mesaj
#4
windows 7 kullanıyorum başlat menüsü görev çubu var masa üstünde birtek bilgisayarım sekmesi kaldı
Kayıt defteriyle ilgili bir problem oluşmuş olabilir, bu sorunla ilgili yapılacak bir ayar olmadığını biliyorum - varsada bilen forum üyelerimiz yazarsa öğrenmiş olurum - fakat yedekleyebildiğin verileri yedekledikten sonra işletim sistmini yeniden kurarak daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz.
2016'den beri5.389 mesaj
#5
Eğer dosyalar silindiyse geçmiş olsun. Daha önce adminimiz @by efsane nin başına da benzer bir durum gelmişti. D'yi silmiştik kazayla. O yükleme programları ile baya bir dosya (500GB küsür) geri getirmişti. Bildiğim kadarıyla isimlendirme, dosyaların kendileri falan çok karman çorman geri geliyorlar ve hepsi geri gelemiyor. 500GB'ın içinde yüz binlerce dosyanın içinden dosyalarını ayıklaman gerekebilir. Geri dönüştürme işlemi de bir kaç saatten fazla sürüyor. Ona mesaj attım, eğer aynı metodu sana da önerirse deneyebiliriz istersen. Ama hiçbir verinin geri gelmesini %100 garanti veremeyiz ve bu konuda uzman da değiliz. Sadece programı söyleyebiliriz, öyle deyim.
2007'den beri29 bin mesaj
#6
Çalıştıra %userprofile%\Desktop yazıp açın, masaüstünü klasör içinde görmüş olursun böylece. Orada da gözükmüyorsa geçmiş olsun.
BeyazKarga Konuyu açan
2017'den beri5 mesaj
#7
dediklerinizi yaptım yoklar. ancak söyle bir şey var eğer silinmiş olsa sabit diskte yer açılırdı masa üstünde 150 gb dosya vardı ancak sabit diskimde herhangi bir değişiklik yok . ve bu sildiğim klasör çöp kutusunda duruyor ama o 258 mb bu program masa üstümü bir yere taşımış olabilirmi diye merak ediyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
ve bir ayrıntıyı daha söylemeyi unuttum sistem geri yükleme yaptığımda bir kaç dosya masa üstüne geri geldi save dosyaları kısayol klasörü ve 2 klasör geri geldi ama sadece bir kaç tanesi daha çoğu eksik
2007'den beri29 bin mesaj
#8
Gizlenmiş olabilir, gizli dosyaları göstermeyi açın ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizlemeyi kapatın öyle bakın.
BeyazKarga Konuyu açan
2017'den beri5 mesaj
#9
Gizlenmiş olabilir, gizli dosyaları göstermeyi açın ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizlemeyi kapatın öyle bakın.
onu denemiştim daha önce
2017'den beri51 mesaj
#11
Sag tık gorunum Masaustu Simgelerini Gizle yi kapat yanlıslıkla gızlemıste olabilirsin
BeyazKarga Konuyu açan
2017'den beri5 mesaj
#12
arkadaşlar yardımlarınız için sağolun yaklaşık 13 saatlik bir aramanın sonun ki bilgisayarda girmediğim klasör kalmadı dosyaları buldum program dosyalarımı
C:\Users\Tolga\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent
konumuna atmış :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.