Sürekli sosyal medya ve ön kamerayı kullanacağım bataryası da iyi olmalı (powerbank olur zaten) seri bir telefon olmalı 2-3 sene Sonra bile güncellesem bile yavailamayan türden oyun falan oynamam. note 8 ve 8 plus arasondayım tasarım olarak tabiki note 8 ama 8+ in tuşu olması daha güzel geliyor. Note 3 kullanıyorum iphone iyi diyorlar bende heves ettim ama note 8 daha iyi anlaşılan. Kafamı karıştıransa şu x ve 8 aynı anda çıktı seneye güncelleme oldugunda 8+ yavaşlar mı? 7 şuan ios 11 de azcık yavaşladı diye biliyorum.
Sizce hangi telefon?
Hangisi?
Note 815 · %88
8+2 · %12
17 kişi oy verdi
Cevaplar
Note 8 bence.
--- Gönderi Güncellendi ---
7 Plus'un iOS 11'de yamulduğunu Hakkı Alkan bile kabul ediyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
7 Plus'un iOS 11'de yamulduğunu Hakkı Alkan bile kabul ediyor.
8 plusın note 8 e göre bi artısı yok bence appleın elle tutulur bi yazılımı vardı onunda içine ettiler ios 11 le 7 plus yamuldu seneye ios 12 yle 8 plus yamulacak note 8 de 7.1.1 kurulu android 8 i alınca dahada hızlanacak ben kesinlikle note 8 diyorum.
Note 8 al her türlü iyi bir telefon.
Note 8 almalısın tabiki ama yılbaşını beklersen indirimli fiyata alabilirsin
Sanki yılbaşıyla beraber stoklardaki yeni ürünlerin dolar ve euro kurundaki yükselişle zamlanacak gibi geliyor bana.Death Mark dedi: ↑Note 8 almalısın tabiki ama yılbaşını beklersen indirimli fiyata alabilirsin
Fazla artış olmaz ama sen bilirsin şimdide alabilirsinSanki yılbaşıyla beraber stoklardaki yeni ürünlerin dolar ve euro kurundaki yükselişle zamlanacak gibi geliyor bana.
3700 Civarına falan düşermi acaba Samsung Galaxy Note 8 ? İphone 7 plus ile S8 arasında kaldımda eğer 3700 düşerse direk note 8 alacağım yoksa galiba 7 plus alacağımDeath Mark dedi: ↑Note 8 almalısın tabiki ama yılbaşını beklersen indirimli fiyata alabilirsin
Peki 6 ios 10 da yamulmuş muydu?Murat Burç dedi: ↑Note 8 bence.
--- Gönderi Güncellendi ---
7 Plus'un iOS 11'de yamulduğunu Hakkı Alkan bile kabul ediyor.
ithalatçı garantili vardır diye düşünüyorum o fiyat segmentindeAntiqueHeritage dedi: ↑3700 Civarına falan düşermi acaba Samsung Galaxy Note 8 ? İphone 7 plus ile S8 arasında kaldımda eğer 3700 düşerse direk note 8 alacağım yoksa galiba 7 plus alacağım
--- Gönderi Güncellendi ---
sonlarda hayırPeki 6 ios 10 da yamulmuş muydu?
Iphone x ile iphone 8 plus ayni zamanda cikti ama donanimsal olarak fark yok aralarinda. Yani yeni ios surumunde x ne durumda olacaksa 8 plus da o durumda olacak. 8 + hepsiburada fiyatina baktim. 4450 tl. Iphone x ne kadar 6000 tl. Aradaki fiyat farki ortada. Face id ve cercevesiz ekran icin bu fiyat farki fazla gibi. Yani suan ip8 + almak f/p urunu gibi duruyor.Sürekli sosyal medya ve ön kamerayı kullanacağım bataryası da iyi olmalı (powerbank olur zaten) seri bir telefon olmalı 2-3 sene Sonra bile güncellesem bile yavailamayan türden oyun falan oynamam. note 8 ve 8 plus arasondayım tasarım olarak tabiki note 8 ama 8+ in tuşu olması daha güzel geliyor. Note 3 kullanıyorum iphone iyi diyorlar bende heves ettim ama note 8 daha iyi anlaşılan. Kafamı karıştıransa şu x ve 8 aynı anda çıktı seneye güncelleme oldugunda 8+ yavaşlar mı? 7 şuan ios 11 de azcık yavaşladı diye biliyorum.
Note 8 gercekten cok guzel bir urun. Note 3 kullaniyormussunuz. Android'den memnunsaniz note 8 ile devam edin yolunuza. Ama memnun olmadiginiz noktalar var ise birde ios tecrube edin derim. Degisiklik olur. Pisman olcaginizi sanmiyorum. Apple bi sekilde memnun ediyor. He en iyisimi degil ama pisman olmazsiniz. Hatta sistem olarak belki daha hosunuza gider. Tecrube etmekte fayda var. Guzel bir urun cunku iphone 8 plus. Ben bide apple urunlerinse plus modelleri tavsiye ederim. Iphone 8 mi note 8 mi diye sorsaniz note 8 dersim direkt ama iphone 8 plus guzel bir model. Sistem olarak karar vermeniz daha isabet olur once.
Note 8 tabiki.Batarya önemliyse s8+ alabilirsin.Çift kameran olmaz ama çok iyi bir bataryan olur.
Yorum için teşekkürler note çok sevdim neredeyse 3.5 yıl olacak değiştirmek istiyorum evet ios a geçmek istiyorum benim 8+ a baya hevesim var Ama 11 kişiden sadece 1 kişi 8+ al demiş. Soğudum baya :(...Görkem... dedi: ↑Iphone x ile iphone 8 plus ayni zamanda cikti ama donanimsal olarak fark yok aralarinda. Yani yeni ios surumunde x ne durumda olacaksa 8 plus da o durumda olacak. 8 + hepsiburada fiyatina baktim. 4450 tl. Iphone x ne kadar 6000 tl. Aradaki fiyat farki ortada. Face id ve cercevesiz ekran icin bu fiyat farki fazla gibi. Yani suan ip8 + almak f/p urunu gibi duruyor.
Note 8 gercekten cok guzel bir urun. Note 3 kullaniyormussunuz. Android'den memnunsaniz note 8 ile devam edin yolunuza. Ama memnun olmadiginiz noktalar var ise birde ios tecrube edin derim. Degisiklik olur. Pisman olcaginizi sanmiyorum. Apple bi sekilde memnun ediyor. He en iyisimi degil ama pisman olmazsiniz. Hatta sistem olarak belki daha hosunuza gider. Tecrube etmekte fayda var. Guzel bir urun cunku iphone 8 plus. Ben bide apple urunlerinse plus modelleri tavsiye ederim. Iphone 8 mi note 8 mi diye sorsaniz note 8 dersim direkt ama iphone 8 plus guzel bir model. Sistem olarak karar vermeniz daha isabet olur once.
Note 8.Sürekli sosyal medya ve ön kamerayı kullanacağım bataryası da iyi olmalı (powerbank olur zaten) seri bir telefon olmalı 2-3 sene Sonra bile güncellesem bile yavailamayan türden oyun falan oynamam. note 8 ve 8 plus arasondayım tasarım olarak tabiki note 8 ama 8+ in tuşu olması daha güzel geliyor. Note 3 kullanıyorum iphone iyi diyorlar bende heves ettim ama note 8 daha iyi anlaşılan. Kafamı karıştıransa şu x ve 8 aynı anda çıktı seneye güncelleme oldugunda 8+ yavaşlar mı? 7 şuan ios 11 de azcık yavaşladı diye biliyorum.
sitelerin kampanyaları var.takip ederseniz o fiyata alabilirsiniz
İphone8+ al pişman olmazsın
Niye hakkı alkan sana camdan atla dese atlayacak mısın? :DMurat Burç dedi: ↑Note 8 bence.
--- Gönderi Güncellendi ---
7 Plus'un iOS 11'de yamulduğunu Hakkı Alkan bile kabul ediyor.
Temel olarak bakildiginda zaten cogu kullanicinin note 8 tavsiye etmesi cok normal. Cunku kullanicilar suan ust modellerde en cok ekran, kamera, cercevesiz tasarim, pil performansi gibi detaylara dikkat ediyorlar. Masallah note 8 bu konularda cok basarili.Yorum için teşekkürler note çok sevdim neredeyse 3.5 yıl olacak değiştirmek istiyorum evet ios a geçmek istiyorum benim 8+ a baya hevesim var Ama 11 kişiden sadece 1 kişi 8+ al demiş. Soğudum baya :(
Iphone 8 plus'un suanki durumu benim bakis acimda daha uygun fiyatli bir iphone x gibi dusunulebilir. Cercevesiz ekran tasarimi yok ve faceID yok. Bunlar disinda esdegeri. O nedenle 6099 lirasi olmayip yeni bir iphone almak isteyenler tercih edebilir.
Ben yurt dışından alıcam inşallah, hem daha ucuzbeyzabetül dedi: ↑sitelerin kampanyaları var.takip ederseniz o fiyata alabilirsiniz
--- Gönderi Güncellendi ---
Ee baba millet note diyorİphone8+ al pişman olmazsın