Her şeyi ttnet görüyor bunda bir problem yok. Merak ettiğim şey internete bağlanırken kullandığım modemi üreten kişiler de internet hareketlerimi görebilirmi ?
İnternet Üzerinde Yaptıklarım
Cevaplar
Hayır. TTnet'de her şeyi görüyor sayılmaz :)Her şeyi ttnet görüyor bunda bir problem yok. Merak ettiğim şey internete bağlanırken kullandığım modemi üreten kişiler de internet hareketlerimi görebilirmi ?
İnternet hareketlerini veri gizliliği ve BTK kuralları sebebiyle kimse göremez. TTNET sadece senin hangi sürede ne kadar veri harcadığını görebilir. Girdiğin siteler vs vs tamamen kapalı kutu, resmi izin olmadıkça hiç bir personel birey bu bilgilerine erişemez. Modemi üretenler de bu veri miktarlarını bilir ihtiyaca yönelik ürün üretebilmek için. He kimsede şahsi kullanımını incelemez. Toplu datalar hesaba alınır.
Hayır. TTnet'de her şeyi görüyor sayılmaz :)
Öğrenmiş oldum sağolun :)İnternet hareketlerini veri gizliliği ve BTK kuralları sebebiyle kimse göremez. TTNET sadece senin hangi sürede ne kadar veri harcadığını görebilir. Girdiğin siteler vs vs tamamen kapalı kutu, resmi izin olmadıkça hiç bir personel birey bu bilgilerine erişemez. Modemi üretenler de bu veri miktarlarını bilir ihtiyaca yönelik ürün üretebilmek için. He kimsede şahsi kullanımını incelemez. Toplu datalar hesaba alınır.