Bildiğiniz üzere Galaxy Note FE Türkiye'de satılmıyor. Peki bu telefonun parçalarını Türkiye'de bulabilir miyim?
Samsung Galaxy Note FE
Cevaplar
Samsung'un teknik servislerinde uygun parçalar bulunabilir. O konuda fazla dert etmenize gerek yok.Bildiğiniz üzere Galaxy Note FE Türkiye'de satılmıyor. Peki bu telefonun parçalarını Türkiye'de bulabilir miyim?
Peki bu telefon Android P alır mı sizceDeath Mark dedi: ↑Samsung'un teknik servislerinde uygun parçalar bulunabilir. O konuda fazla dert etmenize gerek yok.
Almayacak hocam.
Death Mark dedi: ↑Evet alacak. :)
Nerede deniliyor?DarkMatter dedi: ↑Almayacak hocam.
Hocam note 7 android 6 ile çıkıyordu kutudan, fe de aynı cihaz olduğu için en fazla 8i alır deniyordu,aldı. Ayırca android 9u alacak telefonlar listesinde ismi yok.
FE'nin P alıp almayacağı daha kesin değil.
silindi (4648512)
düzenlendi
Dikkat et patlamasın ?
silindi (4648988)
düzenlendi
Yalnız Note FE kutudan android 7 ile çıktı. Belli olmaz. O cihaza android p'yi getirmemekle çok ayıp etmiş olurlar bir sürü note 7 kullanıcısı mağdur olmuştu zamanında.DarkMatter dedi: ↑Hocam note 7 android 6 ile çıkıyordu kutudan, fe de aynı cihaz olduğu için en fazla 8i alır deniyordu,aldı. Ayırca android 9u alacak telefonlar listesinde ismi yok.
İnşallah alır ya. Almayı hak eden bir telefon bence.
Bencede note fe almayi hak ediyor ama samsung 2 sene en fazla guncellemeleri veriyor. Ben almicani dusunuyorum
Aynen belki Note 7 mağdurları için güncelleme verirler.Death Mark dedi: ↑Yalnız Note FE kutudan android 7 ile çıktı. Belli olmaz. O cihaza android p'yi getirmemekle çok ayıp etmiş olurlar bir sürü note 7 kullanıcısı mağdur olmuştu zamanında.