Arkadaşlar yeni hat alacağım. hangi hattı önerirsiniz özellikle şebeke ve internetti v.b sorunsuz olan ve en çok kampanya yapan hat hangisidir fiyatda önemli neyse sizin önerdiğiniz bir hat varsa bekliyorum.
Hangi Hattı Seçmeliyim?
Hangi Hattı Almalıyım
TURKCEL8 · %67
TURK TELEKOM2 · %17
VODAFONE2 · %17
AVEA0 · %0
DIGERLERI0 · %0
12 kişi oy verdi
Cevaplar
sorunsuz değilde bol kampanyalı... vodafone...
Turkcell den şaşma kardeşim.
babacım sorun yaşadınmı hiç vodafondedeadlift-cat dedi: ↑sorunsuz değilde bol kampanyalı... vodafone...
ben gördüm... + forumlarda çok şikayet eden var...YIKIK-ADAM dedi: ↑babacım sorun yaşadınmı hiç vodafonde
26 yaşından küçükseniz TT nin 30 tl ayda 10gb 5000sms ve 750dk veren paketi var bende onu kullanıyorum şehir içinde problem yaşamazsın ama kırsal alanda int problemi olabilir 4,5g hızı olarak turkcell in epey gerisinde ama kalkıp dosya çekmezseniz aradaki hız anlaşılmaz.
Turkcell kullanıyorum ama vodafon da olabilir.. :)
Çekim diyorsanız Turkcell ama tarifesi bol uygun diyorsanız Vodafone.
Çekim olarak turkcell, eğer bütçe düşükse turk telekom daha mantıklı olur.
Faturasız hat ise turkcell gnc paketleri çok uygun ben faturalıdayım ona rağmen fena değil bence (turkcell için konuşuyorum)
Faturasız hat ise turkcell gnc paketleri çok uygun ben faturalıdayım ona rağmen fena değil bence (turkcell için konuşuyorum)
En iyisi Turkcell.YIKIK-ADAM dedi: ↑Arkadaşlar yeni hat alacağım. hangi hattı önerirsiniz özellikle şebeke ve internetti v.b sorunsuz olan ve en çok kampanya yapan hat hangisidir fiyatda önemli neyse sizin önerdiğiniz bir hat varsa bekliyorum.
Faturalı fiyat performans olarak Turk Telekom.
vodafone kötü mü çekiyordu?Gökçe Asena dedi: ↑Çekim diyorsanız Turkcell ama tarifesi bol uygun diyorsanız Vodafone.
Hayır ama dağda bayırda kaldığında biraz sıkıntı olabilir sadece.YIKIK-ADAM dedi: ↑vodafone kötü mü çekiyordu?
Her ne kadar Platinum 15 paketime aylık 100TL ödesem de sonuna kadar TURKCELL. Şaşma.
O kadar para verdikten sonra bir zahmet kusursuz olacak tabi yani. :Dutkuversus dedi: ↑Her ne kadar Platinum 15 paketime aylık 100TL ödesem de sonuna kadar TURKCELL. Şaşma.
Turk telekomYIKIK-ADAM dedi: ↑Arkadaşlar yeni hat alacağım. hangi hattı önerirsiniz özellikle şebeke ve internetti v.b sorunsuz olan ve en çok kampanya yapan hat hangisidir fiyatda önemli neyse sizin önerdiğiniz bir hat varsa bekliyorum.