iphone xr mi daha iyi yoksa iphone xs max mı
İphone XR Mı XS mi?
Cevaplar
XR ın fiyat performans oranı daha yüksek.
XS max artıları:
Çelikten yapılmış çerçeve
2x optik zoom yapabilen ikincil kamera
Daha yüksek ekran çözünürlüğü
XR artıları:
3000₺ nizin cebinizde kalması ve harika renk seçenekleri
XS max artıları:
Çelikten yapılmış çerçeve
2x optik zoom yapabilen ikincil kamera
Daha yüksek ekran çözünürlüğü
XR artıları:
3000₺ nizin cebinizde kalması ve harika renk seçenekleri
Xs max tabi ki alabilirseniz harika bir cihaz eğer dışardan geliyor ise diğer türlü bu ülke şartlarında xr derim :)
Yurtdışından alınacaksa kesinlikle xs max eğer burdan alınacaksa ne xr ne xs max ikisinide alma 5300 e mis gibi note 9 var al kullan
Söylediklerinize katılıyorum ek olarak;Burak Yasin Yıldız dedi: ↑XR ın fiyat performans oranı daha yüksek.
XS max artıları:
Çelikten yapılmış çerçeve
2x optik zoom yapabilen ikincil kamera
Daha yüksek ekran çözünürlüğü
XR artıları:
3000₺ nizin cebinizde kalması ve harika renk seçenekleri
XR'ın artılarından diğer ikisi de hız olarak XS'ten daha hızlı ve Pil performansı olarak XS Max'ın bile önünde bir pil performansı var. Ben alacak olsam XR alırdım.
Verdiğiniz para sonunaca haram olur note 9 alın bençe
Xr. İkisinin arasındaki farklar ekranı ve telefoto kamerası.iphone xr mi daha iyi yoksa iphone xs max mı
Xs telefoto kamerasına sahip. Yani 1.1x-2x zooma kadar detay kaybetmez ve objelere bokeh efekti yapabilirsin. Xr ise 1x’ten fazla zoomlayınca detay kaybetmeye başlar ve sadece insanlara yada insanlara benzeyen şeylere(heykeller gibi) bokeh efelti sağlayabilir
Büyük ihtimalle bunu dediğim için biri pompalıyı çekecek ama o fiyat farkına xs’in ekranı değmez. Ne kadar güzel siyah ve beyaz renge sahip olsa da,ne kadar iyi kontrastı olsa da,biraz daha inçe çerçevesi olsa da yinede LCD ekranda OLED yanıkları gibi bir risk olmayacak ve daha canlı renkler gösterecek(siyah beyaz hariç)
Çözünürlük ise tartışma yaratan konusu. Kısaca telefona büyüteç ile bakmazsan yani normal mesafede bakarsan pikselleri görmezsin. Fakat YouTube’da falan en fazla 828p video izleyebilirsin.
2. Kamerasının olmasından dolayı xs daha avantajlı
Alakası yok, ben bile iPhone6 kullanmama rağmen 1080p 60fps izleyebiliyorum abartmayın bu kadar.TheTruthHurts dedi: ↑Fakat YouTube’da falan en fazla 828p video izleyebilirsin.

rubarovan21 dedi: ↑Alakası yok, ben bile iPhone6 kullanmama rağmen 1080p 60fps izleyebiliyorum abartmayın bu kadar.

1080 seçsen bile senin telefonun çözünürlüğüne indiriyor(downscale)
Senin telefonun 750p çözünürlükte ,yani 1080 seçsen bile aslında 750p video izliyorsun.
iPhone XR ile XS Max karşılaştırılamaz ki. Bütçe sıkıntı değilse tabi ki XS Max, başka telefon düşünmene gerek yok. Fiyat açısından XR ile normal X karşılaştırılabilir. Onda da çift kamera dışında XR öndedir herhalde, tam olarak bilmiyorum farklarını ama.
750p?TheTruthHurts dedi: ↑
1080 seçsen bile senin telefonun çözünürlüğüne indiriyor(downscale)
Senin telefonun 750p çözünürlükte ,yani 1080 seçsen bile aslında 750p video izliyorsun.
Yurtdışından alıcaksanız xs max tabikide. Ama tr den alıcaksanız ikiside o para etmez kesinlikle . Ben şahsen 5400 e note 9 varken gidip de ne xr nede xs max e o parayı vermem. Tr den xs max alan zengin değildir sadece aklı yoktur yada para harcamayı bilmiyordur ;)
4000₺ ye de s9 plus varken note 9 almak da bir hayli saçma ama.1300-1400₺ kaleme gidiyor.Emre ÇAMLI dedi: ↑Yurtdışından alıcaksanız xs max tabikide. Ama tr den alıcaksanız ikiside o para etmez kesinlikle . Ben şahsen 5400 e note 9 varken gidip de ne xr nede xs max e o parayı vermem. Tr den xs max alan zengin değildir sadece aklı yoktur yada para harcamayı bilmiyordur ;)
7500 tl ye xr almaya ne demeli peki? Xr alana kadar bi note 9 alır geri kalan paraya iconx 2018 'le gear s3 alır kombinasyon yaparımBurak Yasin Yıldız dedi: ↑4000₺ ye de s9 plus varken note 9 almak da bir hayli saçma ama.1300-1400₺ kaleme gidiyor.
5300 e note 9 varken hala gereksiz pahalı bi cihaz, a12 işlemci dışında note 9 a kafa tutabilecek bi cihaz değilBurak Yasin Yıldız dedi: ↑6400₺ ye indi:)
---- Mesajlar birleştirildi ----
Aynı kombinasyonu yaparım sadece alacağım telefon s9 plus olurBurak Yasin Yıldız dedi: ↑6400₺ ye indi:)
düzenlendi
Ben android alacak olsam s9 plus+beats solo 3+galaxy sport alırım muazzam kombo.6000₺ oluyor.7500 tl ye xr almaya ne demeli peki? Xr alana kadar bi note 9 alır geri kalan paraya iconx 2018 'le gear s3 alır kombinasyon yaparım
Ben full samsung olsun diye ıconx dedim yoksa sony wf1000x alırdımBurak Yasin Yıldız dedi: ↑Ben android alacak olsam s9 plus+beats solo 3+galaxy sport alırım muazzam kombo.6000₺ oluyor.
Solo 3 mağazada denedim.Muazzam yok böyle bir şey.Müthiş.Ben full samsung olsun diye ıconx dedim yoksa sony wf1000x alırdım
Ben samsung un en premium cihazı olduğu için note 9 u örnek verdim.Note 9 ile s9 plus arasında kalsam s9 plusı tercih ederim büyük ihtimalle. Çünkü note 9 büyük geliyor belki alışılır ama cepte rahatsız edebilir.Burak Yasin Yıldız dedi: ↑4000₺ ye de s9 plus varken note 9 almak da bir hayli saçma ama.1300-1400₺ kaleme gidiyor.
Nasıl x ile karşılaştırılır x ile xs arasındaki fark sadece a12 işlemciiPhone XR ile XS Max karşılaştırılamaz ki. Bütçe sıkıntı değilse tabi ki XS Max, başka telefon düşünmene gerek yok. Fiyat açısından XR ile normal X karşılaştırılabilir. Onda da çift kamera dışında XR öndedir herhalde, tam olarak bilmiyorum farklarını ama.
xr fp olarak daha iyi bence
Apple 7500 e fp telefonu satıyorsa vay halimize...
Anladım.Doğru aslında XR a 7400₺ vermek yerine note 9 almak daha mantıklı bence de.Emre ÇAMLI dedi: ↑Ben samsung un en premium cihazı olduğu için note 9 u örnek verdim.Note 9 ile s9 plus arasında kalsam s9 plusı tercih ederim büyük ihtimalle. Çünkü note 9 büyük geliyor belki alışılır ama cepte rahatsız edebilir.
F/p telefonu değil çok şükür. Sadece xs’ye göre “daha ucuz” bir iphoneApple 7500 e fp telefonu satıyorsa vay halimize...
Fiyat olarak XS Max ile XR arasında çok fark var, o yüzden X ile XR karşılaştırılmalı dedim.hasanalicelen dedi: ↑Nasıl x ile karşılaştırılır x ile xs arasındaki fark sadece a12 işlemci
xr 6 küsür para vermek sacmalıktır..