İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. SDN Arşiv
  4. Beğenilen Köşe Yazıları
Beğenilen Köşe Yazıları

Skibbe'nin müthiş 11'i

Konu bilgisi

3cevap
1.035görüntüleme
10.2008açıldı
20.10.2008son cevap

#1
Skibbe müthiş bir 11 çıkardı. Trabzonspor’u çok ciddiye aldığını, rakibe saygı duyduğunu gösterdi. Ve sonuçta Galatasaray hak ettiği bir galibiyet elde etti. Gerçekten çok iyi top oynadılar. Maç boyunca hep dikkatliydiler. Top rakipteyken de, kendilerindeyken de sürekli yardımlaşma içindeydiler.
Savunmada iki bek sürekli oyuna çıktı. Meira, Servet ile Emre’nin önünde emniyet sübabı olarak durdu. Meira’nın yanında Ayhan, onların önünde çok yetenekli Arda, Kewell ve Lincoln. En uçta Milan Baros. Bir gün önce Chelsea’yi izledim, beş gol attılar. Aynı sistemle. En uçta oynayan Anelka’nın golü yoktu, arkasındakiler attı. Dün de Baros atamadı, arkadakiler attı. Aslında oyuncuların yeteneklerine baktığımızda sistem için 4-2-4 diyebiliriz. Skibbe, Baros, Kewell, Arda ve Lincoln’ün formda olmalarından dolayı ofansif yönlerini kullanmak istedi. Meira ve Ayhan ile de orta sahayı tuttu.
Trabzon’a ihtar
Trabzonspor kazanmaya gelmişti. Maç 0-0 giderken kazanacak pozisyonları da buldular ama oyunun devamı hatta Yattara’nın girişi lehlerine değil, aleyhlerine oldu. Arda’nın attığı gol orta idi. Ama Arda iyi oyunuyla bu golü hak etmişti. İkinci gol duran top ve karambolden geldi. Ama üçüncü gol hazırlanışı ve Lincoln’ün bitirici vuruşu ile mükemmeldi.
Trabzonspor’un golü yedikten sonra oyun disiplininden kopması düşündürücü. Galatasaraylı oyuncuların ve Skibbe’nin ciddiyeti ise gelecek için ümitlendirici bir tabloydu.
Bünyemin Gezer, Lincoln’ü bayrağı eline aldığı zaman atmalıydı. Hata yaptı.

Rıdvan DİLMEN
Cevaplar
#2
Bence bu sistemle çok gol yer galatasaray, trabzon dün atamadı atsaydı cok farklı olurdu maç
#3
emubaltaci dedi: ↑
Bence bu sistemle çok gol yer galatasaray, trabzon dün atamadı atsaydı cok farklı olurdu maç
Hakemin Hatalarınıda sayarak hesap yapalım lütfen :)
#4
Yazık çok yazık oldu Trabzonspor'a umarım işler raydan çıkmadan yolunda devam eder

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.

Reklam