Arkadaşlar uzun zamandır gaming mouse arayışındayım ağırlıkla fps oynuyorum. Bir site de 750 TL ye G903 buldum çok cezbeci duruyor başka mouselara bir türlü ısınamadım.Sizce bu iyi bir seçim mi fiyattan bahsetmeyin lütfen seçim olarak nasıl yorumlarını bekliyorum.
Logitech G903 tavsiye
Cevaplar
Şuna Bir Bak Derim. Hayalimdeki mouse ben alamıyorsam sen al :D
yorum yapmak gerekirse logitech kaliteli sağlam ancak benim elime hiçbir mousesi oturmuyor.bu seninkine oturmayacak anlamına gelmez.steelseries tam benim elime göredir.ancak hiçbir mousesini satın alamadım.hep arkadaşlardan veya misafirlerden denemişimdir.yerliplaka80 dedi: ↑Arkadaşlar uzun zamandır gaming mouse arayışındayım ağırlıkla fps oynuyorum. Bir site de 750 TL ye G903 buldum çok cezbeci duruyor başka mouselara bir türlü ısınamadım.Sizce bu iyi bir seçim mi fiyattan bahsetmeyin lütfen seçim olarak nasıl yorumlarını bekliyorum.
Ben G502 kullandım çok memnundum 2 sene sonra çift tıklama sorunu oluştu. Sonra baya araştırdım ama hiçbiri G903 kadar beni etkilemedi. Yapı olarak elime uygun olduğundan ve ileriye dönük beni yolda bırakmayacağını düşünerek ve ileri teknoloji donanımlı olduğu için G903 ü seçtim. Özellikle 750 TL ye bulduğum için kaçırmak istemiyorum.Şuna Bir Bak Derim. Hayalimdeki mouse ben alamıyorsam sen al :D
yorum yapmak gerekirse logitech kaliteli sağlam ancak benim elime hiçbir mousesi oturmuyor.bu seninkine oturmayacak anlamına gelmez.steelseries tam benim elime göredir.ancak hiçbir mousesini satın alamadım.hep arkadaşlardan veya misafirlerden denemişimdir.
G903 ile G900 arasında tek fark var, oda LightSpeed MousePad Şarj desteği. O MousPad'in fiyatu da fareden geri kalır değil. G900 alın alacaksanız. Ben kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Hocam G903 scroll tekerleği sorun çıkartıyormuş ve çift tıklama sorunu oluyormuş bu beni almaktan vazgeçirdi. Çünkü G502 kullanıyordum oda çift tıklama sorunu yaptı ve dikkat ettim de logitech mouselarında bu sık yaşanan hatalarmış. İyi bir elite mouse almak istiyorum ama logitech i bu sorunlarından dolayı elemek zorun kalacam galiba.Utkuversus dedi: ↑G903 ile G900 arasında tek fark var, oda LightSpeed MousePad Şarj desteği. O MousPad'in fiyatu da fareden geri kalır değil. G900 alın alacaksanız. Ben kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Bendeki fare uzun suredir kullaniliyor hicbir sorunu yok. Sonuna kadar tavsiye ederim.yerliplaka80 dedi: ↑Hocam G903 scroll tekerleği sorun çıkartıyormuş ve çift tıklama sorunu oluyormuş bu beni almaktan vazgeçirdi. Çünkü G502 kullanıyordum oda çift tıklama sorunu yaptı ve dikkat ettim de logitech mouselarında bu sık yaşanan hatalarmış. İyi bir elite mouse almak istiyorum ama logitech i bu sorunlarından dolayı elemek zorun kalacam galiba.
Hocam ben bir şahısdan 750 TL ye G903 ü bulmuşken alim dedim çünkü G900 e baktım da sitelerde 759 TL den aşağı göremedim. Yani G900 fiyatına G903 alacaktım ama bu sorunların yaşandığını öğrenince vazgeçmek zorunda kaldım.Utkuversus dedi: ↑Bendeki fare uzun suredir kullaniliyor hicbir sorunu yok. Sonuna kadar tavsiye ederim.