Bence siz anlamıyorsunuz sizin klavyenizdede farklı alanlarda aydınlatma var q tuşunun olduğu sıra a tuşunun olduğu sıra ve z tuşunun olduğu sıra farklı aydınlatma ama her tuşun altında led olsaydı a ve s tuşlarını aynı anda birini kapalı birini açık yapabilir yada a ve s tuşlarını birbirinden farklı 2 renk yapabilirdiniz yapabilirseniz link atın ben de inanayım. Bilginiz olmadığı bir konuda kendinizi ispatlamaya çalışkmayin dediğim gibi aynı sıradaki 2 tuşu birbirinden farklı 2 renk yapıp basitçe kanıtlayabilirsiniz.
outemu switch gördüğünüz 1 klık klavye gösterirmisin böyle 2 3 tane 1 tane ne üdü belirsiz bir marka gösterirsiniz diye söylüyorum cidden kaliteli bi marka gösterin :). Bence hiçbir Marka Çin pazarı ürün kullanmak istemez pahalı ürünlerinde :)
Tabi outemu switchi hissiyat ve kalite beklentin yoksa alabilirsin :laughing:
Madem outemu bu kadar cherry ile kafa kafaya o zaman neden 200 300 tl fiyat bandında sadece outemu var hiç cherry yok acaba ???
Sizin bölgesel değil dediğiniz şu an aklıma geldi evet aynı sırada 1 tuş yanarken diğeri yanmıyor o konuda anlatmaya çalıştığınız şeyi yeni anladım hak veriyorum ama yinede aynı sırada farklı renkte 2 tuş yanmıyor.
Bakın ben bayadır işin içerisindeyim şu üstte attığım hızlıresim linkli şeylere bi bakın derim, bölgesel denen şey: Klavyenin belli yerlerinde bulunan ledler (her tuşun altında yoktur)
gamepower warlockta her tuşun altında isteğe göre açılıp kapanılabilir ledler var.
Hiç te bile cherry mx kullanan 200-300 civarında klavye var gördüm ve gayet normal ve iyi markalarda vardı bu, Hissiyat ve kalite olarak cherry mx de denedim cherry mx in sesi hiç tok değil onu fark ettim.
Bakın bölgeseli son kez açıklama ihtiyacı duyuyorum:
HER TUŞUN ALTINDA LED YOKSA VE SADECE BİR KAÇ ALANDA VARSA, İSTEDĞİNİZ TUŞUN IŞIĞINI KAPATIP AÇAMIYORSANIZ bölgesel aydınlatma kullanan bir klavyedir.
BÖLGESEL OLMAYAN AYDINLATMA: Her tuşun altında ledler bulunan istediğiniz tuşu istedğiniz gibi açıp kapatabileceğiniz (ki gamepower warlockta da böyle) Bölgesel olmayan aydınlatma oluyor.
Not: Aynı satırda aynı renkler olduğu için kafanız karışmasın, buna bölgesel denmez, çok fazla klavyede böyle. Mesela masterkeys klavyede 5 6 tane led var. Umarım tam olarak anlayabilmişsinizdir "BÖLGESEL AYDINLATMA" olayını, gamepower warlockta bölgesel aydınlatma yok, satır satır aynı renkler var ama bu bölgesel olduğu anlamına gelmez. ben size hızlı resimden fotoğrafta attım yukarda olması lazım farklı farklı tuşların ışığını açtım ve sadece bir tuşun ışığı açıkken çektim hatta keycapsı bile açıktı.
Tercih meselesi bana göre coolermaster keyslite Mech.-Mebrane olması hoş ama fiyatını hak etmiyor diye düşünüyorum.
Bölgesel aydınlatma var.
Tercih meselesi