İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Donanım
  4. Modem
Modem

İhtiyacıma Uygun Modem

thefmnst15.09.20194 cevap997 görüntüleme
#1
Öncelikler merhabalar
Öğrenciyim, 1+0 dairede kalıyorum ve bulunduğum şehirde bu tarz binalarda dairelerin içerisine sabit telefon/internet hattı kablosu çekilmiyor. Sabit internet hattı bağlatmak istediğim zaman binanın girişindeki TT kutusundan kendi evime kablo çektirmek durumunda kalıyorum. Bu da sık sık taşındığım için maliyetli oluyor(yeni evime kablo çektirmek için 200 TL masraf çıkardılar). Bu kabloya gerek kalmayacak türden cihazlar var mı(mesela router denen cihaz bu işe mi yarıyor?)? Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevaplar
#2
Superbox alabilirsin..
thefmnst Konuyu açan
#3
Logithx dedi: ↑
Superbox alabilirsin..
[/QU
Superbox'u düşündüm ama halihazırda TT net ile sözleşmem var, ocak ayında bitecek. Başka bir alternatif olamaz mı? teşekkür ederim bu arada.
#4
Tek alternatifi Superbox diye biliyorum.
Misafir
#5
Superbox'u düşündüm ama halihazırda TT net ile sözleşmem var, ocak ayında bitecek. Başka bir alternatif olamaz mı? teşekkür ederim bu arada.
Ya kablo çektireceksin ya da data hattı alacaksın. Data hattı da o superbox oluyor. Lifecell maxi oluyor. Turk telekom evimde vınn wifi oluyor vodafonea bulaşma.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.