Şuan İphone 8 kullanıyorum p30 pro yada farklı bir cihaza geçmek istiyorum android tabanlı bir sistem kullanmayı planlıyorum telefon öneriniz yada şu yüzden geçme diyceğiniz bir sebep var mı yada eve geç şu yüzden dediğiniz.
İphone 8 den android e geçmeyi düşünüyorum
Cevaplar
Öncelikleriniz nedir ki? Ona göre önerirsek sana daha yardımcı oluruz
👍 1
Fiyat aralığınız nedir? P30 Pro yerine S10+ daha iyi bir tercih olacaktır diyebilirim.
👍 2
arkadaşım 7 plustan androide geçti emojilere bile sövmeye başladı o derece çöküntü içinde :)
👍 1
o kadar mı yaarkadaşım 7 plustan androide geçti emojilere bile sövmeye başladı o derece çöküntü içinde :)
yani 5 6 7 o civarlar samsung a inanılmaz bir ön yargım bulunuyor bu yüzden biraz korkmuyor değilimGörkem Say dedi: ↑Fiyat aralığınız nedir? P30 Pro yerine S10+ daha iyi bir tercih olacaktır diyebilirim.
donanımsal açıdan ve tasarımsal açıdan huawei yi iphone dan daha çok beğeniyorum ön kameradaki pudra efektini saymazsak ama korkum uygulama içi yada ana menü içinde kasmalarTheTruthHurts dedi: ↑Öncelikleriniz nedir ki? Ona göre önerirsek sana daha yardımcı oluruz
Mi 9T Pro öneririm TR garantili 4350 TL
https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-9t-pro-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-P378664352?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21
https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-9t-pro-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-P378664352?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21
👍 2
xiaomi telefon arıza vs verdiğinde garanti konusunda sıkıntı yaşarsam diye korkmuştum ondada ama bir araştırayım telefonuMi 9T Pro öneririm TR garantili 4350 TL
https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-9t-pro-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-P378664352?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21
En kötüsü olsun İphone olsun. Geçmeyi düşünme bile..
👍 1
Sıkıntı yasamazsınız içiniz rahat olsun üstelik TR garantili tabi araştırın kafanızda bir fikir oluşması açısından şu videoyu izlemenizi öneririmxiaomi telefon arıza vs verdiğinde garanti konusunda sıkıntı yaşarsam diye korkmuştum ondada ama bir araştırayım telefonu
👍 1
teşekkür ederim bakıyorum hemenSıkıntı yasamazsınız içiniz rahat olsun üstelik TR garantili tabi araştırın kafanızda bir fikir oluşması açısından şu videoyu izlemenizi öneririm
Uwww bu fanboylukta kaçıncı seviye oluyor ?En kötüsü olsun İphone olsun. Geçmeyi düşünme bile..
Şimdi farkettim yanlış video atmışım şunu atacaktımteşekkür ederim bakıyorum hemen
👍 2
bunada bakayım hiç sıkıntı değil peki bir soru daha mi 9 hakkında ne düşünüyorsunUwww bu fanboylukta kaçıncı seviye oluyor ?
Şimdi farkettim yanlış video atmışım şunu atacaktım
Mi 9 ve 9T güzel cihaz ama 9T daha iyi. Mi 9 Pro 5G tanıtıldı o cihazı bekle istersen. Mi 9'un eksiklerinin giderilmiş hali. En kötüsü olsun iPhone olsun düşüncesi artık bu devirde geçerli değil. Android cihazlar şuan bence çok iyi seviyede hem yazılımsal hemde donanımsal olarak.
👍 4
Xiaomi kullanan biri olarak söylüyorum, bence ilk android telefonunuz Samsung olmalı.
Galaxy S10 Plus öneririm.Şuan İphone 8 kullanıyorum p30 pro yada farklı bir cihaza geçmek istiyorum android tabanlı bir sistem kullanmayı planlıyorum telefon öneriniz yada şu yüzden geçme diyceğiniz bir sebep var mı yada eve geç şu yüzden dediğiniz.
👍 1
yazılıma alışabilir miyim acaba takılma olur mu vsGörkem Say dedi: ↑Mi 9 ve 9T güzel cihaz ama 9T daha iyi. Mi 9 Pro 5G tanıtıldı o cihazı bekle istersen. Mi 9'un eksiklerinin giderilmiş hali. En kötüsü olsun iPhone olsun düşüncesi artık bu devirde geçerli değil. Android cihazlar şuan bence çok iyi seviyede hem yazılımsal hemde donanımsal olarak.
kullanarak öneriyorsan güzel yönlerini söyleyebilir misin ?progamer7206 dedi: ↑Galaxy S10 Plus öneririm.
TR garantili Mi 9T Pro’ya bakmanızı öneririm. Garanti ve servis olarak herhangi bir endişeniz olmasın.Şuan İphone 8 kullanıyorum p30 pro yada farklı bir cihaza geçmek istiyorum android tabanlı bir sistem kullanmayı planlıyorum telefon öneriniz yada şu yüzden geçme diyceğiniz bir sebep var mı yada eve geç şu yüzden dediğiniz.
Görkem Hocamın dediği gibi Mi 9 Pro 5G’yi de bekleyebilirsiniz ama ülkemize distribütör garantili olarak geleceğini sanmıyorum.
👍 1düzenlendi
Galaxy S10 kullanıyorum. Çok memnunum. Herşeyi çok güzel bence.kullanarak öneriyorsan güzel yönlerini söyleyebilir misin ?
kesinlikle dikkate alacağımAlteredTech dedi: ↑TR garantili Mi 9T Pro’ya bakmanızı öneririm. Garanti ve servis olarak herhangi bir endişeniz olmasın.
Görkem Hocamın dediği gibi Mi 9 Pro 5G’ye de bekleyebilirsiniz ama ülkemize distribütör garantili olarak geleceğini sanmıyorum.
👍 1
katılıyorum, ben de s10e kullanıyorum 8 ile arasında kalmıştım, iyi ki s10e almışım elma kullanmadım ama şirkette herkeste var, yani, nasıl o kadar para verip yanyana gelip bişiler yaparken böyle seninki de iyiymiş felan diyolar görmeniz lazım...progamer7206 dedi: ↑Galaxy S10 kullanıyorum. Çok memnunum. Herşeyi çok güzel bence.
bu ara da mi 9t de güzel telefon.
👍 1
Takılma vs. gibi problemler eskide kaldı artık. Güncel amiral gemisi Android cihazların hepsi çok güçlü ve yazılımı da gayet akıcı.yazılıma alışabilir miyim acaba takılma olur mu vs
kullanarak öneriyorsan güzel yönlerini söyleyebilir misin ?
👍 2
S10+
👍 1
mate 20 pro hakkında ne düşünüyorsunteknopro656555 dedi: ↑
peki mate 20 pro ?katılıyorum, ben de s10e kullanıyorum 8 ile arasında kalmıştım, iyi ki s10e almışım elma kullanmadım ama şirkette herkeste var, yani, nasıl o kadar para verip yanyana gelip bişiler yaparken böyle seninki de iyiymiş felan diyolar görmeniz lazım...
bu ara da mi 9t de güzel telefon.
teşekkür ediyorumGörkem Say dedi: ↑Takılma vs. gibi problemler eskide kaldı artık. Güncel amiral gemisi Android cihazların hepsi çok güçlü ve yazılımı da gayet akıcı.
İphone 11 bekle yada s10+ al huawei alınmaz artık. Bu arada mi 9tpro fiyatına göre en iyi seçenek ama... arka kamerada ois yok bu seni mutlaka üzer.mate 20 pro hakkında ne düşünüyorsun
peki mate 20 pro ?
teşekkür ediyorum
👍 1
Mate 20 Pro yerine Galaxy S10 veya S10 Plus öneririm.mate 20 pro hakkında ne düşünüyorsun
peki mate 20 pro ?
teşekkür ediyorum
👍 1
neden geçiyosun.bende de iphone 8 var daŞuan İphone 8 kullanıyorum p30 pro yada farklı bir cihaza geçmek istiyorum android tabanlı bir sistem kullanmayı planlıyorum telefon öneriniz yada şu yüzden geçme diyceğiniz bir sebep var mı yada eve geç şu yüzden dediğiniz.
Hemen "Fanboy" lafıyla damlarsınız.Uwww bu fanboylukta kaçıncı seviye oluyor ?
Hepsini yıllarca kullandım denedim. Biliyorum ne mal olduklarını. İos sistemi başkadır.. Hak etmediği tek şey var o da fiyatları.
En kötüsü olsun iPhone olsun ne demek oluyor o zaman bunu açıklaHemen "Fanboy" lafıyla damlarsınız.
Hepsini yıllarca kullandım denedim. Biliyorum ne mal olduklarını. İos sistemi başkadır.. Hak etmediği tek şey var o da fiyatları.
👍 2
Arkadaşta zaten fiyat yüzünden demiş olamazmı? Birde en kötüsü olsun anlayışı yanlış çok kaliteli android cihazlar var.Hemen "Fanboy" lafıyla damlarsınız.
Hepsini yıllarca kullandım denedim. Biliyorum ne mal olduklarını. İos sistemi başkadır.. Hak etmediği tek şey var o da fiyatları.
👍 2