3000 TL civarında telefon bakıyorum. Çoğu kişi Mi 9T önerecek bu fiyat aralığında ama ben bi türlü ısınamadım, pop-up kamera olayı pek içime sinmedi ve Mi 9T Pro'yu elime alıp incelediğimde pek etkilemedi açikcası. Bir de herkes sürekli önerince bi bıkkınlık geldi telefondan. Kısacası onun dışında bi öneride bulunursanız sevinirim. Aklımda A71, Oppo Reno2 Z, Realme XT var. Fakat hepsinde bir şeyler eksik. A71'in kamerası pek iyi değil diyolar ama işlemci ve bataryasından dolayı istiyorum açıkcası. Reno2 Z'de MediaTek işlemci kafamda soru işareti bırakıyor ve markanın da yeni olması ve pek bilindik olmaması soru işareti yine. Realme de Oppo'nun alt markasıymış sanırım, yine aynî şekilde markaya güven konusunda soru işaretleri var ve onda da SD712 var, Mi 9T ve A71'den daha güçsüz bi işlemci. Başka öneriniz var mı ve bu telefonlardan hangisini önerirsiniz ?
3000 TL telefon önerisi
Cevaplar
3000 lira civarı mi9t dışìnda Samsung tarafìnda snapdragon 675 li A70 var.400 lira daha koyup snapdragon 730 lu A71 alabilirsin.Ben senin yerinde olsam A71 alìrdım.Samsung firması kendini aşìp orta seviye cihazına stereo hoparlör koymuş,4500 mah batarya koymuş,64 mp arka kamera,32 mp ön kamera koymuş.Bence fiyatına göre cihazìn özellikleri gayet iyi.3000 TL civarında telefon bakıyorum. Çoğu kişi Mi 9T önerecek bu fiyat aralığında ama ben bi türlü ısınamadım, pop-up kamera olayı pek içime sinmedi ve Mi 9T Pro'yu elime alıp incelediğimde pek etkilemedi açikcası. Bir de herkes sürekli önerince bi bıkkınlık geldi telefondan. Kısacası onun dışında bi öneride bulunursanız sevinirim. Aklımda A71, Oppo Reno2 Z, Realme XT var. Fakat hepsinde bir şeyler eksik. A71'in kamerası pek iyi değil diyolar ama işlemci ve bataryasından dolayı istiyorum açıkcası. Reno2 Z'de MediaTek işlemci kafamda soru işareti bırakıyor ve markanın da yeni olması ve pek bilindik olmaması soru işareti yine. Realme de Oppo'nun alt markasıymış sanırım, yine aynî şekilde markaya güven konusunda soru işaretleri var ve onda da SD712 var, Mi 9T ve A71'den daha güçsüz bi işlemci. Başka öneriniz var mı ve bu telefonlardan hangisini önerirsiniz ?
Ben de öyle düşünüyorum ama bazı kişiler kamerası için yetersiz diye yorumlar yapmışlar, o aklımı karıştırdı biraz. Yoksa işlemci, batarya, hoparlör vs. güzel özellikleri var.Forever Huawei dedi: ↑3000 lira civarı mi9t dışìnda Samsung tarafìnda snapdragon 675 li A70 var.400 lira daha koyup snapdragon 730 lu A71 alabilirsin.Ben senin yerinde olsam A71 alìrdım.Samsung firması kendini aşìp orta seviye cihazına stereo hoparlör koymuş,4500 mah batarya koymuş,64 mp arka kamera,32 mp ön kamera koymuş.Bence fiyatına göre cihazìn özellikleri gayet iyi.
Samsung A71 çok güzel bir cihaz. A70'in eksiklerini düzeltip donanımı geliştirip piyasaya sürdüler. Bence alınabilir.
👍 1
Hocam cihazı mağazada inceledim.Arka kamera da,ön kamera da kalite olarak başarılı,tabiki bı amiral gemisi kamerası değil ama arka kameranın da,ön kameranın da yeterli olduğunu düşünüyorum.Ben de öyle düşünüyorum ama bazı kişiler kamerası için yetersiz diye yorumlar yapmışlar, o aklımı karıştırdı biraz. Yoksa işlemci, batarya, hoparlör vs. güzel özellikleri var.
👍 1
Peki şu anki fiyatını hakediyor mu sizce ? Benim aklımda 1-2 aya, 3000 TL'nin altına düşmesini bekleyecektim ama babamın telefonu bozulunca, sana alalım dedi, o yüzden 1 hafta içinde alıcam büyuk ihtimalle. Şimdi alıp, 1-2 ay sonra daha ucuzlamaz umarım
Bence hakediyor.Bu fiyata stereo hoparlör sunan orta seviye bi cihaz yok,bu fiyata eis destekli 4k 30 fps çeken orta seviye cihaz yok,bu fiyata 64 mp arka kamera sunan orta seviye cihaz yok.Senin yerinde olsam A71i alırdım.Ama 1-2 ay bekleyip daha uyguna almakta mantıksız değil.Peki şu anki fiyatını hakediyor mu sizce ? Benim aklımda 1-2 aya, 3000 TL'nin altına düşmesini bekleyecektim ama babamın telefonu bozulunca, sana alalım dedi, o yüzden 1 hafta içinde alıcam büyuk ihtimalle. Şimdi alıp, 1-2 ay sonra daha ucuzlamaz umarım
👍 1
1-2 ay bekleyebilsem çok iyi olurdu ama babamın telefonu bozulunca, mecbur biraz daha erken almak zorundayım. Birkaç hafta önce 4999 TL'ye çıkan Note 10 Lite bile 4499 TL'ye düşmüş şu sıralar. A71 de birkaç aya 3000 TL'nin altına düşer büyük ihtimal ama hayırlısıForever Huawei dedi: ↑Bence hakediyor.Bu fiyata stereo hoparlör sunan orta seviye bi cihaz yok,bu fiyata eis destekli 4k 30 fps çeken orta seviye cihaz yok,bu fiyata 64 mp arka kamera sunan orta seviye cihaz yok.Senin yerinde olsam A71i alırdım.Ama 1-2 ay bekleyip daha uyguna almakta mantıksız değil.
hacım sende şu pop-up mevzusunu ne uzattın ama ben kullanıyorum bir sıkıntısı yok için rahat olsun Poco X2 önerecem de o da ekrandan kaybediyor sende ablam gibisin telefon beğenmiyorsun3000 TL civarında telefon bakıyorum. Çoğu kişi Mi 9T önerecek bu fiyat aralığında ama ben bi türlü ısınamadım, pop-up kamera olayı pek içime sinmedi ve Mi 9T Pro'yu elime alıp incelediğimde pek etkilemedi açikcası. Bir de herkes sürekli önerince bi bıkkınlık geldi telefondan. Kısacası onun dışında bi öneride bulunursanız sevinirim. Aklımda A71, Oppo Reno2 Z, Realme XT var. Fakat hepsinde bir şeyler eksik. A71'in kamerası pek iyi değil diyolar ama işlemci ve bataryasından dolayı istiyorum açıkcası. Reno2 Z'de MediaTek işlemci kafamda soru işareti bırakıyor ve markanın da yeni olması ve pek bilindik olmaması soru işareti yine. Realme de Oppo'nun alt markasıymış sanırım, yine aynî şekilde markaya güven konusunda soru işaretleri var ve onda da SD712 var, Mi 9T ve A71'den daha güçsüz bi işlemci. Başka öneriniz var mı ve bu telefonlardan hangisini önerirsiniz ?
Mİ9T öneriyoruz çünkü bu fiyata adam akıllı telefon yok hem A71 şuanda alınacak bir telefon değil sabırlı biriysen fiyatının düşmesini bekle Redmi Note 9 Pro tanıtıldı bunda SD720G var SD730'dan daha iyi diyorlar ama sentetik testlerde belli olur bu telefonda ekrandan kaybediyor
açıklamandaki telefonlardan ben eğer pop-up'ı sıkıntı yapmayacaksan Mİ9T öneriyorum Realme XT önermem onun yerine X2 X50 veya 6 Pro'yu bekle derim
Umarım zevkine göre bir telefon bulursun ve muradına erersin
👍 1düzenlendi
Facebook da güvenilir Xiaomi Türkiye grubu var oradan Xiaomi mi note 10 alabilirsin. Ben oradan kendime mi 9 se aldim şimdi satıp mi note 10 alacağım . Söylemeyi unuttum garanti olmuyor bu grupta fakat bazı satıcılar 1 yıl dükkan garantili satıyor tavsiye ederim.Mi note 10 temel özellikleri.3000 TL civarında telefon bakıyorum. Çoğu kişi Mi 9T önerecek bu fiyat aralığında ama ben bi türlü ısınamadım, pop-up kamera olayı pek içime sinmedi ve Mi 9T Pro'yu elime alıp incelediğimde pek etkilemedi açikcası. Bir de herkes sürekli önerince bi bıkkınlık geldi telefondan. Kısacası onun dışında bi öneride bulunursanız sevinirim. Aklımda A71, Oppo Reno2 Z, Realme XT var. Fakat hepsinde bir şeyler eksik. A71'in kamerası pek iyi değil diyolar ama işlemci ve bataryasından dolayı istiyorum açıkcası. Reno2 Z'de MediaTek işlemci kafamda soru işareti bırakıyor ve markanın da yeni olması ve pek bilindik olmaması soru işareti yine. Realme de Oppo'nun alt markasıymış sanırım, yine aynî şekilde markaya güven konusunda soru işaretleri var ve onda da SD712 var, Mi 9T ve A71'den daha güçsüz bi işlemci. Başka öneriniz var mı ve bu telefonlardan hangisini önerirsiniz ?
Snapdragon 730g
108mp camera
Dxomark 121 puan
Amoled ekran
Ekran içi parmak izi okuyucu vb
İmei garantili
3000 TL
Normal fiyatı 4.5 veya 5 bin TL
düzenlendi
Mi9T derim.
Garantisiz Mi Note 10 almak yerine, garantili A71 daha az riskli olur bence. 3000 TL vericek olsam şahsen Mi 9T Pro veya OnePlus düşünürdüm garantisiz olarak. Mi Note 10 biraz abartılıyor gibi sankiMustafa_elms dedi: ↑Facebook da güvenilir Xiaomi Türkiye grubu var oradan Xiaomi mi note 10 alabilirsin. Ben oradan kendime mi 9 se aldim şimdi satıp mi note 10 alacağım . Söylemeyi unuttum garanti olmuyor bu grupta fakat bazı satıcılar 1 yıl dükkan garantili satıyor tavsiye ederim.Mi note 10 temel özellikleri.
Snapdragon 730g
108mp camera
Dxomark 121 puan
Amoled ekran
Ekran içi parmak izi okuyucu vb
İmei garantili
3000 TL
Normal fiyatı 4.5 veya 5 bin TL
Bilmiyorum, pek ısınamadım şahsen, genel olarak Xiaomi markasına ve Mi 9T modeline. Fazla abartılıyor gibi geliyor bana. Karşılaşılan sorunlara bakınca da çok basit ama çok sık karşılaşılan sorunlar yazılıyor hep forumlarda. Yani pek güven vermiyor genel olarak. Daha bilindik markalar alıp, hiç riske girmeye gerek yok diyorum.hacım sende şu pop-up mevzusunu ne uzattın ama ben kullanıyorum bir sıkıntısı yok için rahat olsun Poco X2 önerecem de o da ekrandan kaybediyor sende ablam gibisin telefon beğenmiyorsun
Mİ9T öneriyoruz çünkü bu fiyata adam akıllı telefon yok hem A71 şuanda alınacak bir telefon değil sabırlı biriysen fiyatının düşmesini bekle Redmi Note 9 Pro tanıtıldı bunda SD720G var SD730'dan daha iyi diyorlar ama sentetik testlerde belli olur bu telefonda ekrandan kaybediyor
açıklamandaki telefonlardan ben eğer pop-up'ı sıkıntı yapmayacaksan Mİ9T öneriyorum Realme XT önermem onun yerine X2 X50 veya 6 Pro'yu bekle derim
Umarım zevkine göre bir telefon bulursun ve muradına erersin
hocam telefon ile ilgili kafana takılan sorular varsa Mİ9T kullanıcıları kulübüne gel ben görkem hoca cvnmrt sana yardımcı oluruz önyargını kırarızGarantisiz Mi Note 10 almak yerine, garantili A71 daha az riskli olur bence. 3000 TL vericek olsam şahsen Mi 9T Pro veya OnePlus düşünürdüm garantisiz olarak. Mi Note 10 biraz abartılıyor gibi sanki
Bilmiyorum, pek ısınamadım şahsen, genel olarak Xiaomi markasına ve Mi 9T modeline. Fazla abartılıyor gibi geliyor bana. Karşılaşılan sorunlara bakınca da çok basit ama çok sık karşılaşılan sorunlar yazılıyor hep forumlarda. Yani pek güven vermiyor genel olarak. Daha bilindik markalar alıp, hiç riske girmeye gerek yok diyorum.
garantisiz telefon alacaksan da Mİ9T Pro veya OnePlus alırdım Mİ Note 10 garantisiz alınmaya değecek bir telefon değil
Allah aşkına bilindik marka alsan ne olacak örneğin Samsung Galaxy A51 aldın diyelim sen bu telefonu uzun süre kullanamayacaksın ki çünkü Samsung sadece amiral gemisi modellerinin arkasında duruyor güncelleme konusunda şerefsiz bir firma bence One UI arayüzünü adam gibi kullanamayacaksın çünkü sadece amiral gemisi modellerinde tam performanslı çalışıyor ben yerinde olsam Mİ9T Pro alırdım rahatıma bakardım
ben Ocak 2019'a kadar İPhone hastasıydım bilirsin bende Xiaomi dahil hiçbir markaya ısınamamıştım ama Leand reis olsun Youtube'dan Ahmet Emre sağolsun bana Xiaomi'yi sevdirdiler ve İPhone hastalığımdan kurtuldum bence senin önce Xiaomi'ye olan önyargını kırman gerekiyorGarantisiz Mi Note 10 almak yerine, garantili A71 daha az riskli olur bence. 3000 TL vericek olsam şahsen Mi 9T Pro veya OnePlus düşünürdüm garantisiz olarak. Mi Note 10 biraz abartılıyor gibi sanki
Bilmiyorum, pek ısınamadım şahsen, genel olarak Xiaomi markasına ve Mi 9T modeline. Fazla abartılıyor gibi geliyor bana. Karşılaşılan sorunlara bakınca da çok basit ama çok sık karşılaşılan sorunlar yazılıyor hep forumlarda. Yani pek güven vermiyor genel olarak. Daha bilindik markalar alıp, hiç riske girmeye gerek yok diyorum.
Mi 9T Pro'yu tanıdık telefoncuda inceledim, garantisiz 2900 TL demişti, almayı da düşünüyordum ama sonra garanti olmaması vs. nedenleriyle vazgeçtim. Arkadaşta Mi 8 var, başka bi arkadaşta Redmi Note 5, diğerinde Redmi 6 mı ne vardı. Hepsini inceledim, bi türlü ısınamadım arayüzüne vs. Hoşuma gitmedi pek. Note 5 var bende, 4 senedir kullanıyorum, batarya sorunu olmasa daha kullanmaya devam ederdim ama bataryasını değiştirmeme rağmen, pek gitmiyor. Yani alışkanlıkları bırakmak da biraz zor oluyor, OneUI daha çok hoşuma gidiyor açıkcası.hocam telefon ile ilgili kafana takılan sorular varsa Mİ9T kullanıcıları kulübüne gel ben görkem hoca cvnmrt sana yardımcı oluruz önyargını kırarız
garantisiz telefon alacaksan da Mİ9T Pro veya OnePlus alırdım Mİ Note 10 garantisiz alınmaya değecek bir telefon değil
Allah aşkına bilindik marka alsan ne olacak örneğin Samsung Galaxy A51 aldın diyelim sen bu telefonu uzun süre kullanamayacaksın ki çünkü Samsung sadece amiral gemisi modellerinin arkasında duruyor güncelleme konusunda şerefsiz bir firma bence One UI arayüzünü adam gibi kullanamayacaksın çünkü sadece amiral gemisi modellerinde tam performanslı çalışıyor ben yerinde olsam Mİ9T Pro alırdım rahatıma bakardım
ben Ocak 2019'a kadar İPhone hastasıydım bilirsin bende Xiaomi dahil hiçbir markaya ısınamamıştım ama Leand reis olsun Youtube'dan Ahmet Emre sağolsun bana Xiaomi'yi sevdirdiler ve İPhone hastalığımdan kurtuldum bence senin önce Xiaomi'ye olan önyargını kırman gerekiyor
arayüzünü beğenmediysen launcher kurarsın üstüne de icon pack yapıştırırsın problem çözülür bende A7 2015'in TouchWiz arayüzünü beğenmiyorum Poco Launcher kurdum üstüne de birkaç tane icon pack kurdum bunların içinde One UI icon pack de var yani arayüzü dert etme çözümü sana söyledimMi 9T Pro'yu tanıdık telefoncuda inceledim, garantisiz 2900 TL demişti, almayı da düşünüyordum ama sonra garanti olmaması vs. nedenleriyle vazgeçtim. Arkadaşta Mi 8 var, başka bi arkadaşta Redmi Note 5, diğerinde Redmi 6 mı ne vardı. Hepsini inceledim, bi türlü ısınamadım arayüzüne vs. Hoşuma gitmedi pek. Note 5 var bende, 4 senedir kullanıyorum, batarya sorunu olmasa daha kullanmaya devam ederdim ama bataryasını değiştirmeme rağmen, pek gitmiyor. Yani alışkanlıkları bırakmak da biraz zor oluyor, OneUI daha çok hoşuma gidiyor açıkcası.
Bende Android One arayüzünü beğenmiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz
Samsung alacaksan S veya Note serisinden tercihini yap derim ben A serisine bir türlü ısınamadım
A71 ile garantisiz Mi 9T Pro arasında bir seçim yapınMi 9T Pro'yu tanıdık telefoncuda inceledim, garantisiz 2900 TL demişti, almayı da düşünüyordum ama sonra garanti olmaması vs. nedenleriyle vazgeçtim. Arkadaşta Mi 8 var, başka bi arkadaşta Redmi Note 5, diğerinde Redmi 6 mı ne vardı. Hepsini inceledim, bi türlü ısınamadım arayüzüne vs. Hoşuma gitmedi pek. Note 5 var bende, 4 senedir kullanıyorum, batarya sorunu olmasa daha kullanmaya devam ederdim ama bataryasını değiştirmeme rağmen, pek gitmiyor. Yani alışkanlıkları bırakmak da biraz zor oluyor, OneUI daha çok hoşuma gidiyor açıkcası.
A71 öneririm.3000 TL civarında telefon bakıyorum. Çoğu kişi Mi 9T önerecek bu fiyat aralığında ama ben bi türlü ısınamadım, pop-up kamera olayı pek içime sinmedi ve Mi 9T Pro'yu elime alıp incelediğimde pek etkilemedi açikcası. Bir de herkes sürekli önerince bi bıkkınlık geldi telefondan. Kısacası onun dışında bi öneride bulunursanız sevinirim. Aklımda A71, Oppo Reno2 Z, Realme XT var. Fakat hepsinde bir şeyler eksik. A71'in kamerası pek iyi değil diyolar ama işlemci ve bataryasından dolayı istiyorum açıkcası. Reno2 Z'de MediaTek işlemci kafamda soru işareti bırakıyor ve markanın da yeni olması ve pek bilindik olmaması soru işareti yine. Realme de Oppo'nun alt markasıymış sanırım, yine aynî şekilde markaya güven konusunda soru işaretleri var ve onda da SD712 var, Mi 9T ve A71'den daha güçsüz bi işlemci. Başka öneriniz var mı ve bu telefonlardan hangisini önerirsiniz ?
Huawei Nova 5T hakkında ne düşünürsünüz ? A71 ekran konusunda, Amoled olmasından dolayı önde gibi duruyor, batarya konusunda 4500 mAh bataryayla da daha iyidir, bir de stereo hoparlör ekstrası var. Nova 5T'nin işlemcisi çok daha iyi, o net. Kamera konusunda hangisi daha iyidir ? Hangisini almak mantıklı olur ? Nova 5T, zamanında çok önerilen Honor Play gibi mi sizce ? Onun da işlemcisi Kirin 970'ti sanırım ama ekran, kamera vs. konularında kısıp, 2000-2500 TL civarına satılıyordu, bu da işlemciye yüklenip, diğer özelliklerden kısılan bi model mi ?
Nova 5T öneririm
Nova5t arka kamera olsun,ön kamera olsun A71 den daha iyi,A71 ekran,video, hoparlör gibi noktalarda üstünken bataryada Nova5t daha iyi.Nova5t lerde ısınma sorunu olduğu söyleniyor.Bi araştır derim.Nova5t de ısınma sorunu yoksa A71 le beraber orta seviyede alınabilecek en iyi iki cihazdan biri olduğunu düşünüyorum.Huawei Nova 5T hakkında ne düşünürsünüz ? A71 ekran konusunda, Amoled olmasından dolayı önde gibi duruyor, batarya konusunda 4500 mAh bataryayla da daha iyidir, bir de stereo hoparlör ekstrası var. Nova 5T'nin işlemcisi çok daha iyi, o net. Kamera konusunda hangisi daha iyidir ? Hangisini almak mantıklı olur ? Nova 5T, zamanında çok önerilen Honor Play gibi mi sizce ? Onun da işlemcisi Kirin 970'ti sanırım ama ekran, kamera vs. konularında kısıp, 2000-2500 TL civarına satılıyordu, bu da işlemciye yüklenip, diğer özelliklerden kısılan bi model mi ?
👍 1
Bu arada bir kaç haftaya Redmi k30 pro 5g geleck o da 3 veya 3500 olacak (FACEBOOK DA) onuda es geçmeyelim o fiyata alınacak en kral tel ben kameraya çok önem verdiğim için mi note 10 a yöneldim ama Redmi k30 pro neden olmasınhocam telefon ile ilgili kafana takılan sorular varsa Mİ9T kullanıcıları kulübüne gel ben görkem hoca cvnmrt sana yardımcı oluruz önyargını kırarız
garantisiz telefon alacaksan da Mİ9T Pro veya OnePlus alırdım Mİ Note 10 garantisiz alınmaya değecek bir telefon değil
Allah aşkına bilindik marka alsan ne olacak örneğin Samsung Galaxy A51 aldın diyelim sen bu telefonu uzun süre kullanamayacaksın ki çünkü Samsung sadece amiral gemisi modellerinin arkasında duruyor güncelleme konusunda şerefsiz bir firma bence One UI arayüzünü adam gibi kullanamayacaksın çünkü sadece amiral gemisi modellerinde tam performanslı çalışıyor ben yerinde olsam Mİ9T Pro alırdım rahatıma bakardım
ben Ocak 2019'a kadar İPhone hastasıydım bilirsin bende Xiaomi dahil hiçbir markaya ısınamamıştım ama Leand reis olsun Youtube'dan Ahmet Emre sağolsun bana Xiaomi'yi sevdirdiler ve İPhone hastalığımdan kurtuldum bence senin önce Xiaomi'ye olan önyargını kırman gerekiyor
Bence burada önerilen bütün telefonları boşver Redmi k30 pro yu bekle buradaki bütün telefonları şamarlar. (Snd865) Garantisiz 3500 falan olur fiyat yinede sen bilirsin.
Nova 5T'de 3750 mAh batarya, 7 nmlik işlemci varken, A71'de 4500 mAh batarya, 8nmlik işlemci var. Batarya testi izlemedim hiç ama Nova 5T cidden daha mı iyi bataryada ? Isınma sorunu da varsa A71'in bataryası normal şartlarda daha iyi olması gerek.Forever Huawei dedi: ↑Nova5t arka kamera olsun,ön kamera olsun A71 den daha iyi,A71 ekran,video, hoparlör gibi noktalarda üstünken bataryada Nova5t daha iyi.Nova5t lerde ısınma sorunu olduğu söyleniyor.Bi araştır derim.Nova5t de ısınma sorunu yoksa A71 le beraber orta seviyede alınabilecek en iyi iki cihazdan biri olduğunu düşünüyorum.
K30 Pro'nun ne zaman geleceği kesin olarak belli mi ? Bir de garantisiz 3500 TL fazla bence. Sonuçta Redmi, Xiaomi'nin alt markası ve tam olarak amiral gemisi olarak adlandırılacak bir telefon mu emin değilim. Garantisiz alıcak olursam Mi 9T Pro yada OnePlus 7-7 Pro düşünürümMustafa_elms dedi: ↑Bu arada bir kaç haftaya Redmi k30 pro 5g geleck o da 3 veya 3500 olacak (FACEBOOK DA) onuda es geçmeyelim o fiyata alınacak en kral tel ben kameraya çok önem verdiğim için mi note 10 a yöneldim ama Redmi k30 pro neden olmasın
Bence burada önerilen bütün telefonları boşver Redmi k30 pro yu bekle buradaki bütün telefonları şamarlar. (Snd865) Garantisiz 3500 falan olur fiyat yinede sen bilirsin.
Dostum Redmi k30 pro nun globaldeki adı Xiaomi mi 10 t pro yani mi 9t pro nün üst modeli mi 9t proya 3000 veriyorsun mi 10 t proya neden 3500 vermiyorsun. Yani Redmi k30 pro mi 9 t pro nün üst modeli. Biraz karışık oldu ama anlarsın inşallah ?Nova 5T'de 3750 mAh batarya, 7 nmlik işlemci varken, A71'de 4500 mAh batarya, 8nmlik işlemci var. Batarya testi izlemedim hiç ama Nova 5T cidden daha mı iyi bataryada ? Isınma sorunu da varsa A71'in bataryası normal şartlarda daha iyi olması gerek.
K30 Pro'nun ne zaman geleceği kesin olarak belli mi ? Bir de garantisiz 3500 TL fazla bence. Sonuçta Redmi, Xiaomi'nin alt markası ve tam olarak amiral gemisi olarak adlandırılacak bir telefon mu emin değilim. Garantisiz alıcak olursam Mi 9T Pro yada OnePlus 7-7 Pro düşünürüm
📎 Screenshot_20200315_212105_com.android.chrome.jpg📎 Screenshot_20200315_212049_com.android.chrome.jpg
O zaman Xiaomi mi 9 lite kesinlik le en iyi marka ve model
Bu arada mi 9 t pro dediğin telefonun çin versiyonu Redmi K20 pro ikiside aynı tel fakat Redmi K20 pro olan Çin versiyonuNova 5T'de 3750 mAh batarya, 7 nmlik işlemci varken, A71'de 4500 mAh batarya, 8nmlik işlemci var. Batarya testi izlemedim hiç ama Nova 5T cidden daha mı iyi bataryada ? Isınma sorunu da varsa A71'in bataryası normal şartlarda daha iyi olması gerek.
K30 Pro'nun ne zaman geleceği kesin olarak belli mi ? Bir de garantisiz 3500 TL fazla bence. Sonuçta Redmi, Xiaomi'nin alt markası ve tam olarak amiral gemisi olarak adlandırılacak bir telefon mu emin değilim. Garantisiz alıcak olursam Mi 9T Pro yada OnePlus 7-7 Pro düşünürüm
Kısacası Redmi k30 pro o çok ovdugun mi 9 t pro nün üst modeli olacak olan mi 10 t pronun ta kendisi. Ulan ne zor oldu be ?Mustafa_elms dedi: ↑Dostum Redmi k30 pro nun globaldeki adı Xiaomi mi 10 t pro yani mi 9t pro nün üst modeli mi 9t proya 3000 veriyorsun mi 10 t proya neden 3500 vermiyorsun. Yani Redmi k30 pro mi 9 t pro nün üst modeli. Biraz karışık oldu ama anlarsın inşallah ?
düzenlendi
Daha Redmi K30 Pro lansmanı yapılmadı bu ay içinde yapılacak epey nereden bulmuş bu bilgileri ?Mustafa_elms dedi: ↑Dostum Redmi k30 pro nun globaldeki adı Xiaomi mi 10 t pro yani mi 9t pro nün üst modeli mi 9t proya 3000 veriyorsun mi 10 t proya neden 3500 vermiyorsun. Yani Redmi k30 pro mi 9 t pro nün üst modeli. Biraz karışık oldu ama anlarsın inşallah ?
👍 1
Ben Mİ9T kullanıyorum kendim için değil ablam için bakıyorum 2500'e zar zor ikna edecem sen gelmişsin bana 3500 diyorsun şahsen ablamın benden daha iyi bir telefon kullanmasını istememMustafa_elms dedi: ↑Bu arada bir kaç haftaya Redmi k30 pro 5g geleck o da 3 veya 3500 olacak (FACEBOOK DA) onuda es geçmeyelim o fiyata alınacak en kral tel ben kameraya çok önem verdiğim için mi note 10 a yöneldim ama Redmi k30 pro neden olmasın
Bence burada önerilen bütün telefonları boşver Redmi k30 pro yu bekle buradaki bütün telefonları şamarlar. (Snd865) Garantisiz 3500 falan olur fiyat yinede sen bilirsin.
Mi 9T Pro'yu övdüğümü nerde gördün ki ? Sadece garantisiz, tam anlamıyla amiral gemisi olarak nitelendirilmeyen bi telefona o kadar para vermem dedim. Mi Note 10 da aynı şekilde, fiyat/performans anlamında Xiaomi'ye yakışmayacak düzeydeler. 3500 TL vericek olsam bana göre bir tık daha kaliteli olan OnePlus 7 serisinden birini alırım o civara. Bir de Mi 9T Pro çıktığında tam olarak Mi ve Redmi ayrımı yoktu diye hatırlıyorum, Redmi model olarak çıkıyordu, artık ayrı bir marka oldu tamamıyla. Her ne kadar Xiaomi'yle tamamen bağlantılı olsa da Mi 9-Mi 10 Pro vs. gibi ana modelden ayrı.Mustafa_elms dedi: ↑Bu arada mi 9 t pro dediğin telefonun çin versiyonu Redmi K20 pro ikiside aynı tel fakat Redmi K20 pro olan Çin versiyonu
Kısacası Redmi k30 pro o çok ovdugun mi 9 t pro nün üst modeli olacak olan mi 10 t pronun ta kendisi. Ulan ne zor oldu be ?
k30 5g ne zaman gelecek Türkiye ye? sd 765g nasıl bir işlemci? bilgisi olan var mı
K30 5G ülkemize gelmeyecek hatta bildiğim kadarıyla sadece Çin'de satılacak.mr.kararsız dedi: ↑k30 5g ne zaman gelecek Türkiye ye? sd 765g nasıl bir işlemci? bilgisi olan var mı
Türkiye'ye Redmi K30 (4g li olan) Poco X2 adıyla gelecek
👍 1