S7 edge kullanıyordum gerçektende memnundum ama ekranı kırılınca ekran yemyeşil oldu tamirciye gittiğimde 1000 lira gibi bir fiyat çıkartıyor ben bu telefonu nasıl ucuza tamir ettirebilirim replika ekran taktırsam bir sıkıntı çıkarmı? (Telefon hollandadan teyzem getirdi garantisi yok)
ucuza s7 edge ekran
Cevaplar
Edge olduğu için pahalı.
👍 1
Dövizden dolayı ekranlar uçtu, replika ekran almasını tavsiye etmem, çıkma veya OEM alın (tavsiyem çıkma temiz çıkma). Zaten o kıvrımlardan dolayı lensi pahalı bir telefon idi S7 Edge.
👍 1
O iş biraz yaş hocam, zamanın da bir arkadaşın telefonunu yaptırmaya kalkıştık onun cihazı da S7 Edge'di o zaman 1.500 civarı fiyat istemişlerdi kasa fiyatına satmıştık telefonu.
👍 1
Benimde s7 Edge m vardı maalesef ki telefon çöp oldu. Zor bir ihtimal ama letgo gibi sitelerden anakartı hasar görmüş satılan bir s7 Edge alırsanız ucuza halledebilirsiniz. Ama bozulanların çoğunun ekranı gitmiş oluyor. Bu ara da replika camlarda dokumaktik hassasiyeti adına çok fazla birşey kaybetmezsiniz ama onlarında ne kadar dayanacağı, led yanığı olması riski fazla. Bulabilirseniz ilk seçenek bulamazsanız bulaşmayın
Ha bu arada eğer param yok ve telefona ihtiyacım var derseniz pembe çizgi hatası veren bir s7 Edge alırsınız 200 300 bilemedin 400 liraya idare etmeye çalışırsınız
Ha bu arada eğer param yok ve telefona ihtiyacım var derseniz pembe çizgi hatası veren bir s7 Edge alırsınız 200 300 bilemedin 400 liraya idare etmeye çalışırsınız
En mantıklısı replika gibi duruyor, yoksa anakart arızalı cihazların çoğu bitpazarlarından alınmış ekranı kırık cihazlar oluyor.
Evet doğru riskli bir durum satıcıyla konuşup kendi telefonunu yanında götür(seninkinin bataryasının dolu olduğu ve anakartın sağlam olduğunu var sayıyorum) ekranı tamamen takmadan denersin. Tabi zahmetli bir işEn mantıklısı replika gibi duruyor, yoksa anakart arızalı cihazların çoğu bitpazarlarından alınmış ekranı kırık cihazlar oluyor.
Replikalar çöp çıkma veya revizyonlu ekranşara bakın
6 ay önce işçilik dahil 950 tlye taktırdım orjinal ürünü. Son üründü, ertesi gün yeni ekran geldi tamirci arkadaşıma 1050 tlye. Şuan piyasada ürün yok. Orjinalse kaçırma.
Hepsi demeyeyim de çoğu telefoncu orjinal yerine A Kalite Replika takıyor. Orjinal parçayı Samsung Apple gibi şirketler servis dışına çıkartmıyor diye biliyorum.
Ben de öyle düşünüyorum, yoksa zarar ederler bir anlamda.SıradanKullanici dedi: ↑Hepsi demeyeyim de çoğu telefoncu orjinal yerine A Kalite Replika takıyor. Orjinal parçayı Samsung Apple gibi şirketler servis dışına çıkartmıyor diye biliyorum.
Revizyon ekranları nasıl bulabilriim?Replikalar çöp çıkma veya revizyonlu ekranşara bakın
1700 TL fiyat çekmişler, isterseniz atayım fakat ikinci elden 2 defa o telefonu alırsınız o fiyata.İbrahim ilhan dedi: ↑Revizyon ekranları nasıl bulabilriim?
zaten vatanda telefon şuan 1500 tl inanılır gibi değil ya1700 TL fiyat çekmişler, isterseniz atayım fakat ikinci elden 2 defa o telefonu alırsınız o fiyata.
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-s7-edge-32-gb-akilli-telefon-gold.html
👍 1