FPS Düşüşü!
Cevaplar
Drop girmiş işte :)
Kardeşim uzun süre böyle kalıyor. Ve daha önce böyle değildi. 120- 130 FPS oynadığım LOL 40-50 lerde geziyor.Drop girmiş işte :)
👍 1
Banada oluyor ara sıra bazı farklı uygulamalar açıksa çakışabiliyor ses programları falan , onun haricinde yüksek performansa çekerseniz düzelebilir.Kardeşim uzun süre böyle kalıyor. Ve daha önce böyle değildi. 120- 130 FPS oynadığım LOL 40-50 lerde geziyor.
Ekran kartının soğutması da bir sorun var o kart için 80 derece bile fazla olurken kartın 88 derecede çalışıyor.
Rx560x de aynı sorunu yaşadım low ayarda 80 90 FPS alıyordum lolde.
Şarjda kullanım , arka plan uygulamaları , ve hangi ekran kartının seçili olduğu etkileyebiliyor .Nvidia grafik kartın seçili olmayabilir mi oyunlarda . Dahili ekran kartını kullanıyor olabilir sistemin
Şarjda kullanım , arka plan uygulamaları , ve hangi ekran kartının seçili olduğu etkileyebiliyor .Nvidia grafik kartın seçili olmayabilir mi oyunlarda . Dahili ekran kartını kullanıyor olabilir sistemin
👍 1
Bunlar basit çözümler. Her şeyi denedim.Banada oluyor ara sıra bazı farklı uygulamalar açıksa çakışabiliyor ses programları falan , onun haricinde yüksek performansa çekerseniz düzelebilir.
👍 1
Bilgisayar pistir temizleyin , driver güncelleyin , windows update yapın , sistem geri yükleyin, , termal macun sürün en sonunda garantiye yollayın en kötü darboğazdır.Bunlar basit çözümler. Her şeyi denedim.
Soğutmasında bir sorun olabilir.
👍 1
Evet ısıyla alakalı bence de. Çünkü Dragon Age'e ilk girdiğimde su gibi akıyor oyun. Sonra sıcaklık artınca FPS düşüyor. Soğutucu kullanıyorum. Buna rağmen böyle oluyor.Müptezel Gyn dedi: ↑Ekran kartının soğutması da bir sorun var o kart için 80 derece bile fazla olurken kartın 88 derecede çalışıyor.
👍 1
Kasa masanın altındaysa hava sirkülasyonu olmuyordur.Evet ısıyla alakalı bence de. Çünkü Dragon Age'e ilk girdiğimde su gibi akıyor oyun. Sonra sıcaklık artınca FPS düşüyor. Soğutucu kullanıyorum. Buna rağmen böyle oluyor.
👍 1
Laptop kardeşim. Masaüstü değil.ByMoToRisT dedi: ↑Kasa masanın altındaysa hava sirkülasyonu olmuyordur.
Özellikle dikkat ettim. NVDIA seçili. Optimizasyon bile yapıyorum.dogukan_t15 dedi: ↑Rx560x de aynı sorunu yaşadım low ayarda 80 90 FPS alıyordum lolde.
Şarjda kullanım , arka plan uygulamaları , ve hangi ekran kartının seçili olduğu etkileyebiliyor .Nvidia grafik kartın seçili olmayabilir mi oyunlarda . Dahili ekran kartını kullanıyor olabilir sistemin
👍 2
Kart yanıyor. Laptop soğutucu standı almayı deneyin eğer yoksa.
👍 1
Evet kavruluyor. Soğutucu olmasına rağmen bu şekilde oluyor.Kart yanıyor. Normal değil
👍 1
Garantisi varsa garantiye yollamakta fayda var. Yoksada bir yerde temizliğini yaptırın. Ayar eksikliğinden değil gibi gözüküyor.
1 yıllık bile olmadı laptop. Ancak SSD ve Ram taktım. Yani garanti çöp oldu.Garantisi varsa garantiye yollamakta fayda var. Yoksada bir yerde temizliğini yaptırın. Ayar eksikliğinden değil gibi gözüküyor.


