arkadaslar benım pc kms ıle formatlanmıs ben tekrar formatlayıp temız kurmak ıstıyorum aktıflestırme kodu ıle yalnız format sonrasında kms anakarta ıslemıs mıdır ya da ısler mı ?? bu arada sistem suan win 10 tekrar formatlıcam 10 a
KMSPico ile formatlanmış pc
Cevaplar
Korsan destek vermiyoruz.
😂 1
KMS anakarta işlemez. Diski formatlayınca düzelir.
? Korsan kurmicam sadece bundan once korsan kurulmus simdi ben format atip oem le aktif etmek istiyorum formattan sonra anakarta islermi diye soruyorumKorsan destek vermiyoruz.
Yasal olmayan etkinleştirme araçlarını önermiyoruz. Sonrasında ürün anahtarı ister mi istemez mi bilemeyiz. Temiz kurum yaptıktan sonra konuya tekrar bakarız, yardımcı olmaya çalışırız.
Bkz. Medya Oluşturma Aracı kullanarak Windows 10 yükleme medyası nasıl oluşturulur?
Bkz. Medya Oluşturma Aracı kullanarak Windows 10 yükleme medyası nasıl oluşturulur?
tesekkur ederım ama dıyorum kı ben kms yapmadım anlatamıyorum galıbakilicbaligi dedi: ↑Yasal olmayan etkinleştirme araçlarını önermiyoruz. Sonrasında ürün anahtarı ister mi istemez mi bilemeyiz. Temiz kurum yaptıktan sonra konuya tekrar bakarız, yardımcı olmaya çalışırız.
Bkz. Medya Oluşturma Aracı kullanarak Windows 10 yükleme medyası nasıl oluşturulur?
Rufus program ile usb ile format atiniz internet ucuz key var alınız.
OEM key anakarta gömülüyor, yani alıp onunla aktif ettikten sonra anakart değişmediği sürece kullanırsınız.
KMSpico hakkında da gerekli cevap verilmiş zaten. Temiz format attığınız sırada KMSpico'dan eser kalmayacak diyeyim tekrardan.
KMSpico hakkında da gerekli cevap verilmiş zaten. Temiz format attığınız sırada KMSpico'dan eser kalmayacak diyeyim tekrardan.
Yalnız konu başlığınız "KMSPico ile formatlanmış pc" olarak yazılmış, aksi belirtilmediği için o nedenle öyle yazdım.tesekkur ederım ama dıyorum kı ben kms yapmadım anlatamıyorum galıba
Rica ederim, iyi forumlar.
BIOS ve BIOS virüsleri hariç hiçbir yazılım anakarta işlemez.? Korsan kurmicam sadece bundan once korsan kurulmus simdi ben format atip oem le aktif etmek istiyorum formattan sonra anakarta islermi diye soruyorum
👍 1
Sorun çıkmaz rahat ol
Bios virüs ü bulaşırsa anakarta noluyo merak ettimBIOS ve BIOS virüsleri hariç hiçbir yazılım anakarta işlemez.
Bios açılmıyor yada boot edemiyorsunBios virüs ü bulaşırsa anakarta noluyo merak ettim
Hatta zaten dünyanın ilk pc virüsü bir bios virüsüdür
Ee boot edemezsek anakarti nasıl tamir edicezJava Ama 16 Gb istiyor dedi: ↑Bios açılmıyor yada boot edemiyorsun
Hatta zaten dünyanın ilk pc virüsü bir bios virüsüdür
2020nin virüs anlayışından çok uzak bir yaklaşım olur bu. Günümüzde virüslerin amacı birilerinin bilgisayarlarını çökertmek değil, gizli izleme yapmak yada çeşitli kriptolama yöntemleri ile para kazanmaktır.Java Ama 16 Gb istiyor dedi: ↑Bios açılmıyor yada boot edemiyorsun
Bu tarz virüsler sadece bios virüsü olarak sınırlandırılamaz. Bununla birlikte işletim sisteminin üzerinde çalışan virüsler hiçbir şekilde virüs programları tarafından algılanamaz. Bunları algılayabilmel için hard diski ve anakartı bilmem kaç bin dolarlık aygıtlara bağlayıp taratmak yada her ikisinide tamamen biçimlendirip temiz kurulum yapmak gerekir.
Dünyanın ilk pc virüsünün BIOS virüsü olduğu nerede yazıyor? Kaynağınız var mı? :)Java Ama 16 Gb istiyor dedi: ↑Hatta zaten dünyanın ilk pc virüsü bir bios virüsüdür
https://www.kaspersky.com/resource-center/threats/a-brief-history-of-computer-viruses-and-what-the-future-holds
https://www.webroot.com/blog/2011/09/13/mebromi-the-first-bios-rootkit-in-the-wild/
Wikipedia Alıntısı ...
KMS Yerine İnternetten Serial Aramanız Daha Sağlıklı Olacaktır.
Formattan Sonra KMS Silinir ;)İlk PC (Kişisel Bilgisayar) virüsü (c)Brain adında bir önyükleme sektörü virüsü idi ve 1986 yılında Pakistan'ın Lahore şehrinde çalışan Basit ve Amjad Farooq Alvi isimli iki kardeş tarafından yazılmıştı. Kardeşler virüsü, resmî olarak, yazdıkları yazılımın korsan kopyalarını engellemeye yönelik hazırlamışlardı. Ancak analizciler bir tür Brain türevi (varyant) olan Ashar virüsünün, kodlar incelendiğinde aslında Brain'den önce yaratıldığını iddia etmekteler.
KMS Yerine İnternetten Serial Aramanız Daha Sağlıklı Olacaktır.
düzenlendi
Adam sıfırdan kurulum yapıp key ile aktifleştiricem diyor hala korsana destek vermiyoruz diyorlar şaka gibisiniz gerçekten okuyun şu konuları. Görende her şeyi orijinal kullanıyorsunuz sanacak.
wikipedia'ya göre Elk Cloner da ilk pc virüsü :)Wikipedia Alıntısı ...İlk PC (Kişisel Bilgisayar) virüsü (c)Brain adında bir önyükleme sektörü virüsü idi ve 1986 yılında Pakistan'ın Lahore şehrinde çalışan Basit ve Amjad Farooq Alvi isimli iki kardeş tarafından yazılmıştı. Kardeşler virüsü, resmî olarak, yazdıkları yazılımın korsan kopyalarını engellemeye yönelik hazırlamışlardı. Ancak analizciler bir tür Brain türevi (varyant) olan Ashar virüsünün, kodlar incelendiğinde aslında Brain'den önce yaratıldığını iddia etmekteler.
Bilgisayar ağları yaygınlaşmadan önce, virüslerin -disketler gibi- çıkarılabilir medyalar üzerinden yazılması/yayılması anlaşılabilir. Doğru, yine de bir boot virüsü.In 1982, a program called "Elk Cloner" was the first personal computer virus to appear "in the wild"—that is, outside the single computer or [computer] lab where it was created.
O zamanların vürüsleri daha çok -biraz şaka biraz da sinir bozucu olsa da- bugünün virüslerine kıyasla nispeten zararsızlardı.
KimBuGamzeli dedi: ↑Adam sıfırdan kurulum yapıp key ile aktifleştiricem diyor hala korsana destek vermiyoruz diyorlar şaka gibisiniz gerçekten okuyun şu konuları. Görende her şeyi orijinal kullanıyorsunuz sanacak.
konuya girişte demiş zaten, buradan daha başka ne anlaşılabilir ki? Gören de konuyu okumadan yazıldığını sanacak? Aslında bu konuyu uzatmak da anlamsız, gerekli açıklamalar yapılmış.arkadaslar benım pc kms ıle formatlanmıs ben tekrar formatlayıp temız kurmak ıstıyorum aktıflestırme kodu ıle