Bu iki cihaz arasından hangisini tercih edersiniz kamera ve oyun performansı olarak?
A71 vs Redmi Note 8 Pro
Cevaplar
Kamera olarak a71, oyun olarak note 8pro.
Seçim yapmalısın. Arada fiyat farkı da bayaa var. Note 9s alsan belki daha mantıklı olabilir
Seçim yapmalısın. Arada fiyat farkı da bayaa var. Note 9s alsan belki daha mantıklı olabilir
👍 1
Arada çok fiyat farkı var. Bütçe varsa Mi Note 10 Lite öneririm.
👍 1
Kardeşim için alacağım bi bakayım onaGörkem Say dedi: ↑Arada çok fiyat farkı var. Bütçe varsa Mi Note 10 Lite öneririm.
Note 9s ikisindende üstün diyebilitmiyiz kamera ve oyundaVoodooChild84 dedi: ↑Kamera olarak a71, oyun olarak note 8pro.
Seçim yapmalısın. Arada fiyat farkı da bayaa var. Note 9s alsan belki daha mantıklı olabilir
Kamera'da A71. Performansta RN8 Pro. 8 Pro'da mediatek işlemci var ve uzun ömürlü olmayabilir. Bu telefonlar yerine; Eski bir telefon olması sizin için sorun değilse Asus Zenfone 5Z ve Mi Mix 2S'e bakabilirsiniz. Snapdragon 845 var ve neredeyse tüm oyunları maksimum grafiklerde oynayabilirsiniz. Ayrıca iki telefonda da ois var ve kameraları muhteşem. Ama daha güncel bir telefon istiyorsanız Mİ 9T öneririm. Orta seviyede grafikleri açabilir ve kamerası fiyatına göre güzel bir telefon.
İkisi arasından performansta RN8 Pro, kamerada A71 önde. Bütçe yetiyorsa Mi Note 10 Lite'a bakmanızı öneririm.Bu iki cihaz arasından hangisini tercih edersiniz kamera ve oyun performansı olarak?
Hiç biri. A71'e gereksiz para vermeyin derim, kamerası leş, performansı mi9T ile aynı (Yani performansı orta) ve fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Redmi Note 8 pro'nun oyun performansı iyi ama kamerada düşük ışık çekimlerinde pek başarılı değil. Ama yine de yeterli ışıkta güzel fotoğraf çekiyor, videosu biraz titreşimli. Bu iki cihaz yerine kesinlikle mi note 10 lite'a bakın. Kamerası çok çok başarılı bir cihaz fotoğrafları çok çok iyi, videoları az titreşimli, çok stabil. Renkler gayet canlı ama fazla abartılı da değil. Ama gök yüzü videolarda patlayabiliyor. Kesinlikle çektiği fotoğraflar ve videolarda ki nesnelerin kenarları p20 pro'da olduğu gibi çok keskin ve belirgin. Video çekerken zoom yaptığınız zaman titreşim çok değil, ama biraz artıyor (Haliyle) ve detaylar çok az pastelleşebiliyor. Fotoğrafları aşırı keskin ama çok renkli çiçek benzeri karmaşık şeyler çektiğiniz zaman, eğer o şey uzaktaysa yaprak detayları kayboluyor. Macro kamera inanılmaz başarılı çalışıyor. Şunu belirtmek isterim ki video stabilizasyonu neredeyse 11 pro gibi (Yanlış anlamayın 11 pro'dan daha iyi video çekiyor demiyorum sadece stabilizasyonu 11 pro kadar başarılı, ama koşunca o kadar başarılı değil.). Arka kamera ile 4K videoyu çekerken belli bir süre sonra telefon çok ısınıyor. Ama bu süre 1 saate yakın, o yüzden pek de önemli değil. Zaten 1 saat video çekecekseniz 1080p çekin. Ön kamerası fotoğrafta gayet başarılı ama videoda pek başarılı değil, ışık ve stabilizasyon olarak. Ön kamerada video çekerken ışık dengesiz oluyor ve yüz detayları kaybolabiliyor. Performansı da A71 ve mi9T'nin performansından biraz daha yüksek, SD 730G kullanıyor tüm oyunları rahatça oynayabilirsiniz. Sadece pubg ile bir optimizasyon sorunu vardı onu da güncelleme ile çözdüler zaten. Yani kesinlikle bütçeyi biraz artırıp mi note 10 lite'a yönelin.
👍 2düzenlendi
Kamerada A71,oyun performansında Redmi note 8 pro daha iyi.Senin yerinde olsam ikisinide pas geçer Realme 6 pro yada mi note 10 lite dan birini alırdım.Bu iki cihaz arasından hangisini tercih edersiniz kamera ve oyun performansı olarak?
👍 1