Selamlar 11k gibi bir bütce ayırabildim kendime. Hem gaming hemde mühendislik dersleri için laptop arıyorum. Hp ya da monster düşünmüyorum çok fazla sorunları var. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum,şimdiden teşekkürler.
Max 11K Bütçeli Laptop
Cevaplar
www.gamegaraj.comSelamlar 11k gibi bir bütce ayırabildim kendime. Hem gaming hemde mühendislik dersleri için laptop arıyorum. Hp ya da monster düşünmüyorum çok fazla sorunları var. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum,şimdiden teşekkürler.
Bir bakın hocam
Olmadı Casper Excalibur G900 e bakınwww.gamegaraj.com
Bir bakın hocam
Asus FA506IU-BQ009T NotebookYusuf ÇALIŞ dedi: ↑
Hocam 16 GB Ram için buna bakabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/msi-gf75-thin-10scxr-046xtr-intel-core-i7-10750h-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000SVIY2?magaza=ispartadijital&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pcAsus FA506IU-BQ009T Notebook
Hocam 16 GB Ram için buna bakabilirsiniz.
https://www.casper.com.tr/excalibur-g900-satin-alSelamlar 11k gibi bir bütce ayırabildim kendime. Hem gaming hemde mühendislik dersleri için laptop arıyorum. Hp ya da monster düşünmüyorum çok fazla sorunları var. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum,şimdiden teşekkürler.
11299 TL'lik olan size uygun
Başta bende onu aradım ama hiç bir yerde bulamadım. Çok hızlı tükeniyor gerçekten.Asus FA506IU-BQ009T Notebook
Hocam 16 GB Ram için buna bakabilirsiniz.
Evet hocam. Ben de bulamadım. Sizin önerdiğiniz 8Gb Ram lı mevcut şuan.Yusuf ÇALIŞ dedi: ↑Başta bende onu aradım ama hiç bir yerde bulamadım. Çok hızlı tükeniyor gerçekten.
O ürün ilk başta cok hypelandı haklı olarak ama sonradan su videoyu gördüm bengerçekten cok bariz hatalar var o laptopta ayrıca 60hz satıyorlarmış türkiyedeki versiyonlarınıYusuf ÇALIŞ dedi: ↑Başta bende onu aradım ama hiç bir yerde bulamadım. Çok hızlı tükeniyor gerçekten.
eski 2 bilgisayarım casperdı ve hiç memnun kalmadım casperdan. Cok zorda kalmadıgım sürece casper almayı düşünmüyorum.Ali Osman Coumont dedi: ↑
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-gf63-core-i7-10750h-2-6ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-gtx1650-4gb-w10.htmlO ürün ilk başta cok hypelandı haklı olarak ama sonradan su videoyu gördüm bengerçekten cok bariz hatalar var o laptopta ayrıca 60hz satıyorlarmış türkiyedeki versiyonlarını
eski 2 bilgisayarım casperdı ve hiç memnun kalmadım casperdan. Cok zorda kalmadıgım sürece casper almayı düşünmüyorum.
benimde aklımdaki ürün bu fakat monsterda çok fazla kronik sorun şikayeti geliyor. İzmir bayisinin yakınında oturuyorum ve mutlu çıkan çok az kişi gördüm :(
Hocam fazla tavye edilen bir marka değil. Eğer Monstee alacaksanız 2 kere düşünün derim. Şuan sizin bütçenize göre performans olarak (bana göre) Asus ya da MSİbenimde aklımdaki ürün bu fakat monsterda çok fazla kronik sorun şikayeti geliyor. İzmir bayisinin yakınında oturuyorum ve mutlu çıkan çok az kişi gördüm :(
bu ürün listemde. Bunun ekran kartı olarak müdavimi olan msi bravo 17 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ?
Hocam şuan sadece MSİ Bravo 15 in Türkiye satışı var diye biliyorum. MSİ Bravo 17 satışı var mı bilmiyorum. Yok diye biliyorum. Ama teknik özellik konusunda sadece inç ve depolama farklı. Bravo 15 520Gb iken Bravo 17 520GB+1TB. Bir de inç farklı.bu ürün listemde. Bunun ekran kartı olarak müdavimi olan msi bravo 17 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ?
bravonun 17 inç modelleri bazı sitelerde mevcut. RX5500M ekran kartı var fakat r7 4800h 16 gb ram gibi +ları mevcut 10k gibi bir fiyat verilir diye düşünüyorumHocam şuan sadece MSİ Bravo 15 in Türkiye satışı var diye biliyorum. MSİ Bravo 17 satışı var mı bilmiyorum. Yok diye biliyorum. Ama teknik özellik konusunda sadece inç ve depolama farklı. Bravo 15 520Gb iken Bravo 17 520GB+1TB. Bir de inç farklı.
Bu ürünü SSD yükseltmesi ile almanızı öneririm.
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/
MSI BRAVO 17 A4DDR-039XTR RYZEN7-4800H 16Gb 17.3" Win10Home Notebook - haveForce bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?Görkem Say dedi: ↑Bu ürünü SSD yükseltmesi ile almanızı öneririm.
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/
İşlemcisi çok iyi, ekran kartı fiyatının ederi değil.MSI BRAVO 17 A4DDR-039XTR RYZEN7-4800H 16Gb 17.3" Win10Home Notebook - haveForce bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?
sizce almaya değer mi bu fiyata ya da 1k assagı fiyatına ?Görkem Say dedi: ↑İşlemcisi çok iyi, ekran kartı fiyatının ederi değil.
Bence değmez. GTX 1650 seviyesinde bir ekran kartından bahsediyoruz. Fiyatı çok fazla. Aceleniz yoksa HP'nin yeni Ryzen işlemcili Omen serilerini bekleyin derim.sizce almaya değer mi bu fiyata ya da 1k assagı fiyatına ?
Bugun ya da yarın almam gerekiyor. hp ve monster dısında suan onerdiginiz bir ürün varmı ?Görkem Say dedi: ↑Bence değmez. GTX 1650 seviyesinde bir ekran kartından bahsediyoruz. Fiyatı çok fazla. Aceleniz yoksa HP'nin yeni Ryzen işlemcili Omen serilerini bekleyin derim.
Yakın zamanda almam lazım finallerim icin. Başka öneriniz varmı monster dısında alabilicegim ?Görkem Say dedi: ↑Bence değmez. GTX 1650 seviyesinde bir ekran kartından bahsediyoruz. Fiyatı çok fazla. Aceleniz yoksa HP'nin yeni Ryzen işlemcili Omen serilerini bekleyin derim.
Bu ürüne bakabilirsiniz.Bugun ya da yarın almam gerekiyor. hp ve monster dısında suan onerdiginiz bir ürün varmı ?
Yakın zamanda almam lazım finallerim icin. Başka öneriniz varmı monster dısında alabilicegim ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0877NLJM1/ref=asc_df_B0877NLJM11588032600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0877NLJM1&linkCode=asn
15k bütçemin cok fazla üstünde :(Görkem Say dedi: ↑
Akakçe'nin saçmalığına kurbat gittik :D Burada 12K gösteriyordu siteye girince fiyat değişiyor. Stok bitti büyük ihtimalle. Tam bütçe nedir?15k bütçemin cok fazla üstünde :(

10-11k arasında gidebilirim. Taksitle 11k max. estf. bende ilk gördügümde 2060 lı 10k falan baya sevinmiştim de 15k görünce üzdü biraz :DGörkem Say dedi: ↑Akakçe'nin saçmalığına kurbat gittik :D Burada 12K gösteriyordu siteye girince fiyat değişiyor. Stok bitti büyük ihtimalle. Tam bütçe nedir?
Uygun fiyatlı bu ürüne bakabilirsiniz. Alternatif olarak Casper G900 modeli de fena değildir.10-11k arasında gidebilirim. Taksitle 11k max. estf. bende ilk gördügümde 2060 lı 10k falan baya sevinmiştim de 15k görünce üzdü biraz :D
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-intel-core-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q5bey-00b-p-HBV00000PJ2GK?magaza=BOZDAN%20Teknoloji
https://www.casper.com.tr/excalibur-g900-satin-al
https://www.incehesap.com/msi-gl65-9sd-033xtr-gaming-notebook-fiyati-43516/Görkem Say dedi: ↑Uygun fiyatlı bu ürüne bakabilirsiniz. Alternatif olarak Casper G900 modeli de fena değildir.
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-intel-core-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q5bey-00b-p-HBV00000PJ2GK?magaza=BOZDAN%20Teknoloji
https://www.casper.com.tr/excalibur-g900-satin-al
https://www.incehesap.com/msi-gf65-thin-10sdr-638xtr-15-6-full-hd-gaming-notebook-fiyati-46156/
ben bu iki ürünü buldum ekstra eklemeler yapabilirim ileri zamanlarda. Sizce nasıl ?
MSI GL65 olan fena değil. 9750H daha iyi bir işlemci 10300H'ye göre zaten. GL kasalar da GF kasalara göre daha üst seviye zaten. Alınabilir yani.
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-intel-core-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q5bey-00b-p-HBV00000PJ2GK?magaza=BOZDAN%20TeknolojiGörkem Say dedi: ↑MSI GL65 olan fena değil. 9750H daha iyi bir işlemci 10300H'ye göre zaten. GL kasalar da GF kasalara göre daha üst seviye zaten. Alınabilir yani.
https://www.incehesap.com/msi-gl65-9sd-033xtr-gaming-notebook-fiyati-43516/
https://www.itopya.com/msi-bravo-17-a4ddr-039xtr-r7-4800h-16gb-ddr4-rx5500m-gddr6-4gb-512gb-ssd-173-fhd-144hz-w10-notebook/
bu üç ürüne düşürdüm seçeneklerimi sizce son kararı ne vermeliyim ?