benim olmayan bir cihaz internete bağlanmış. Normalde ebeyen kontorlü verip başlangıç ve bitiş saatini 0:00 yapıp interneti kullanamamasını sağlayacaktım fakat nedense kaydetmiyor. neyse ben önce modem arayüzünün şifresini değiştirdim sonra internetin şifresini değiştirdim ardından modemi açıp kapadım. bu cihaz yinede bağlanabilir mi?
bilinmeyen cihaz
Cevaplar
Bağlanamaz bağlanırsa Superonline'ı arayın kişiyi engelleme özelliği vardı birde bilenler vardır.benim olmayan bir cihaz internete bağlanmış. Normalde ebeyen kontorlü verip başlangıç ve bitiş saatini 0:00 yapıp interneti kullanamamasını sağlayacaktım fakat nedense kaydetmiyor. neyse ben önce modem arayüzünün şifresini değiştirdim sonra internetin şifresini değiştirdim ardından modemi açıp kapadım. bu cihaz yinede bağlanabilir mi?
tamam teşekkürlerSpider-Sense dedi: ↑Bağlanamaz bağlanırsa Superonline'ı arayın kişiyi engelleme özelliği vardı birde bilenler vardır.
Mac adresini engelle.
Modem ara yüzünde Mac adresi yazar hangi telefon yada aygıtsa onun Mac adresini alıp modem arayüzünden engelle bir daha giremez.nasıl yapıcam?
Modem ara yüzünde Mac adresi yazar hangi telefon yada aygıtsa onun Mac adresini alıp modem arayüzünden engelle bir daha giremez.

mac adresi yazıyor mu burada? bu arada tekrar bağlanmış