Evdeki laptopun fan temizleyip macunları yenilettik win 10 kurdurduk tüm güncellemeleri yaptırdık (bios driver fln) adam test icin açtığında logo ya geliyor du ve ekran kapkara oluyor du onlara bıraktık yarın alıcaz laptopa zarar verir mi?
Windows 10 kurdular açılmıyor
Cevaplar
Yeniden format atar düzelir yazılımsal bir sorun olduğu için zarar verme olasılığı yok. Tabiki de dürüst bir kişi ise.
👍 3
Pil ölü idi bilgisayarcı bize pil ölü olduğu icin olmuyor dedi olmasa format atacam dediYeniden format atar düzelir yazılımsal bir sorun olduğu için zarar verme olasılığı yok.
umarım macunu yeniletirken bir yerine zarar vermemiştir..
ne alaka ya benim laptopda pil yoktu.Pil ölü idi bilgisayarcı bize pil ölü olduğu icin olmuyor dedi olmasa format atacam dedi
👍 2
Adamlar 20 yıllıklar hem uckagit fln yapmiyolar + tecrübe var macun uygularken zarar vermesi olmaz diye düşünüyorumDarkWiThCeM dedi: ↑umarım macunu yeniletirken bir yerine zarar vermemiştir..
ne alaka ya benim laptopda pil yoktu.
👍 1
Pilden öyle bir şey olması imkansız.
👍 2
Bu gün 64 bit win 7 kurdular açıldı yardımlarınız icin teşekkürler