Arkadaşlar dün 2.el Xbox One S aldım ve gece yaklaşık 2 saat kadar forza 4, 1 saat kadarda rainbow oynadıktan sonra arkada oyun yükleniyorken Xboxı kapattım yani gece boyu oyun yüklendi. Sabah uyandığımda açmaya çalıştığımda Xboxın tuşuna bastıktan sonra bip sesinin ardında 5 10 saniyede 1 bip sesi geldi. Ve yeşil xbox ekranı geldi fakat daha ilerlemedi ardından kapatıp açınca bu seferde hdml de göremedim. Daha garantisi devam ediyor garantiye versem bana yeni bir Xbox verirler mi?
Xbox One S açılmıyor
Cevaplar
Yeni vermeyebilirler. Ama onarırlar.Arkadaşlar dün 2.el Xbox One S aldım ve gece yaklaşık 2 saat kadar forza 4, 1 saat kadarda rainbow oynadıktan sonra arkada oyun yükleniyorken Xboxı kapattım yani gece boyu oyun yüklendi. Sabah uyandığımda açmaya çalıştığımda Xboxın tuşuna bastıktan sonra bip sesinin ardında 5 10 saniyede 1 bip sesi geldi. Ve yeşil xbox ekranı geldi fakat daha ilerlemedi ardından kapatıp açınca bu seferde hdml de göremedim. Daha garantisi devam ediyor garantiye versem bana yeni bir Xbox verirler mi?
Aldığınız kişiyi arayın, engellediyse emniyete şikayet edin derim.
Yeni değilde parça değişimi yada onarım yaparlar bence..Arkadaşlar dün 2.el Xbox One S aldım ve gece yaklaşık 2 saat kadar forza 4, 1 saat kadarda rainbow oynadıktan sonra arkada oyun yükleniyorken Xboxı kapattım yani gece boyu oyun yüklendi. Sabah uyandığımda açmaya çalıştığımda Xboxın tuşuna bastıktan sonra bip sesinin ardında 5 10 saniyede 1 bip sesi geldi. Ve yeşil xbox ekranı geldi fakat daha ilerlemedi ardından kapatıp açınca bu seferde hdml de göremedim. Daha garantisi devam ediyor garantiye versem bana yeni bir Xbox verirler mi?
Engellemedi yazdım görünce fişi tak çıkar falan dediUmut Çelik dedi: ↑Yeni vermeyebilirler. Ama onarırlar.
Aldığınız kişiyi arayın, engellediyse emniyete şikayet edin derim.
Umarım şimdi birkaç hdml girişi denicem aç kapa yapcam olmazsa garantiyi arayacağım.Yeni değilde parça değişimi yada onarım yaparlar bence..
Söylediklerini yapın en sonunda engelleyecek. Engellediği gibi satış yaptığı platforma şikayet edip kişi bilgilerini isteyin. Sonra da emniyete şikayet edin.Engellemedi yazdım görünce fişi tak çıkar falan dedi
Hocam nedense onluk birşey olduğunu sanmıyorum. Gece kapatmadan önce rahat birşekilde oynuyordum ne olduysa sabah açtığımda oldu.Umut Çelik dedi: ↑Söylediklerini yapın en sonunda engelleyecek. Engellediği gibi satış yaptığı platforma şikayet edip kişi bilgilerini isteyin. Sonra da emniyete şikayet edin.
Bilmiyorum bence satıcı kaynaklıdır.Hocam nedense onluk birşey olduğunu sanmıyorum. Gece kapatmadan önce rahat birşekilde oynuyordum ne olduysa sabah açtığımda oldu.
Garantiye verdiğimde düzeltirlerse tek kaybım xbox gamepass ve oynuyamadığım gün olur. Xbox türkiyenin müşterileri önemsediğini duydum umarım yardımcı olurlarUmut Çelik dedi: ↑Bilmiyorum bence satıcı kaynaklıdır.
Bakalım. Umarım çözülür.Garantiye verdiğimde düzeltirlerse tek kaybım xbox gamepass ve oynuyamadığım gün olur. Xbox türkiyenin müşterileri önemsediğini duydum umarım yardımcı olurlar
Sorunun çözüldü mü