2 ay önce Asus marka laptop bilgisayar aldım. 1 hafta önce falan güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmadı ama ışıklar yanıyordu. Bazen açılıyordu bazen açılmıyodu. Şuan hiç açılmıyor ama yine düğmeye bastığımda ışıklar yanıyor sorun nedir ? Yardımcı olabilecek olan var mı?
Laptop açılmıyor
Cevaplar
laptopun modelini veya linkini atarmısın
Ekran hiç gelmiyor yani. Model numarasını yazabilir misin acaba ?
Servise götür derim. Burdan çözmek zor olur oldukça.sılademirel1 dedi: ↑2 ay önce Asus marka laptop bilgisayar aldım. 1 hafta önce falan güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmadı ama ışıklar yanıyordu. Bazen açılıyordu bazen açılmıyodu. Şuan hiç açılmıyor ama yine düğmeye bastığımda ışıklar yanıyor sorun nedir ? Yardımcı olabilecek olan var mı?
Arkadaşında dediği gibi ekran gelmediği durumlarda yapılabilecekler az. Ama yinede bir ümit belki yardımcı olabiliriz.Rizelimapper53 dedi: ↑Servise götür derim. Burdan çözmek zor olur oldukça.
bataryayı sök güç butonuna bas enerjisi boşalsın. sonra açmayı dene.
UmutsuzAdam dedi: ↑laptopun modelini veya linkini atarmısın
Ekran hiç gelmiyor yani. Model numarasını yazabilir misin acaba ?
dediğimi dene.
Denedim açılmadı yine.bataryayı sök güç butonuna bas enerjisi boşalsın. sonra açmayı dene.
servise ver öyleyse