İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Kayıtlı olmayan kullanıcılar
  4. Ne söylemek istersin?
Ne söylemek istersin?

Banım açılsın.

11.12.20205 cevap2.529 görüntüleme Kilitli
Misafir
#1
Ben hiçbir zaman hiçbir yerde "BABAPURO-baban", "bAbApuro", "babapuro", "babapuroh", "babapuro sdn forumda" tarzında nickler kullanmadım. Fakat IP mi aynı denk geldi ne olduysa babapuro denen şahıs yüzünden 3 yıldır kullandığım hesabım uzaklaştırıldı, büyük ihtimalle bir yanlış anlaşılma oldu, eğer buna da inkar edecekseniz umrumda bile değilsiniz. Aslında daha önce bu konuyu açmıştım ancak üzerinden aylar geçtiği ve kimse ilgilenmediği için o konunun üzerine bunu açmak durumunda kaldım. Creative hocam bir kanıt gösterdi ama o kişilik VPN kullanıp benim IP'mi kullanarak hesap açıp beni banlattırmış da olabilir şüpheli çünkü.
Cevaplar
2009'den beri14 bin mesaj
#2
IP Adreslerine bakılıyor, VPN olsa zaten 2km öteden belli oluyor VPN olduğu. Merak etme biz kontrollerimizi doğru ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyoruz.
👍 2
Misafir
#3
IP Adreslerine bakılıyor, VPN olsa zaten 2km öteden belli oluyor VPN olduğu. Merak etme biz kontrollerimizi doğru ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyoruz.
Ama bunda bile yanlış anlaşılma olabiliyormuş demek ki çünkü benim 3 yıldır kullandığım hesap elin adamı yüzünden banlandı yine de benim sadece kendimi boş boş savunmaya çalıştığımı düşünüyorsanız benim umrumda olmayacak, her türlü küfür, linç ve küçük düşürücü her söyleve açığım.
2020'den beri6.165 mesaj
#4
Davranışları hiç benzer değildi bencede bir yanlış anlaşılma olabilir ayrıca neden yapsın ki böyle birşey
👍 1
2009'den beri14 bin mesaj
#5
bannedyandere dedi: ↑
her türlü küfür, linç ve küçük düşürücü her söyleve açığım.
Sana yada bir başkasına bu platform üzerinde kim küfür etmiş, nasıl bir ortam sanıyorsunuz burayı?

Daha önce açıklamamı yaptığımı düşünüyorum. IP Adresini gizli olarak tuttum, istersen açık açık söylerim ancak oda bize yakışmaz.
https://forum.shiftdelete.net/konular/neden-banlandim.707803/
👍 4
2009'den beri14 bin mesaj
#6
Biraz araştırma bile yaptığımda kendiniz ile çeliştiğinizi görüyorum. Multi olarak hesap açmadım diyorsunuz ancak daha dün tarihi ile yine giriş yapmaya çalışmışsınız.

chrome_qHNktr1zyU.jpg

Yani hiç boşuna VPN di oydu buydu kendimizi yormayalım. Ne sen yorul, ne de biz..

Kurallarımızda açık ve net şekilde belirtilmiş.
16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
Sağlıcakla..
👍 6

Bu konu kilitli

Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.