oyuncu kulaklığı öneriniz nedir? fiyat (160-200) james donkey 711 sizce iş görür mü ? :) teşekkürler
oyuncu kulaklığı önerisi
Cevaplar
HP 4BX31AA Pavilion 400 Gaming Oyuncu Kulaküstü Kulaklık 192545432504
bütçyi 50 tl artıyo ama almışken iyisini al
bütçyi 50 tl artıyo ama almışken iyisini al
dostum ben rampage stormy kullanıyorum ve gayet memnunum ancak uzun süreli kullanımda kulaklıktaki suni deri soyulabiliyor benim kulaklığım soyuldu ve 1-2 yıldır falan kullanıyorum, kablosu da etrafında plastik gibi bir katman var koruması için, ve mikrofonu biraz kötü açıkcası arkadaşlarım genelde sesimin biraz cızırtılı geldiğini söylüyor. Ama onun dışında gayet iyi ve yeterli bir kulaklık özellikle fiyatı ile... gelince devam ederim şimdi çöp atmam gerekiyor :)
benim sorduğum kulaklık 180 tl senin söylediğin 225 peki pedleri nasıl oval mi tam daire mi teşekkürler :)Sayfadaki mor piyade dedi: ↑dostum ben rampage stormy kullanıyorum ve gayet memnunum ancak uzun süreli kullanımda kulaklıktaki suni deri soyulabiliyor benim kulaklığım soyuldu ve 1-2 yıldır falan kullanıyorum, kablosu da etrafında plastik gibi bir katman var koruması için, ve mikrofonu biraz kötü açıkcası arkadaşlarım genelde sesimin biraz cızırtılı geldiğini söylüyor. Ama onun dışında gayet iyi ve yeterli bir kulaklık özellikle fiyatı ile... gelince devam ederim şimdi çöp atmam gerekiyor :)
beni 2,3 sene idare etse kafi sen kullandın mı memnun musun birde ayarlama yerleri plastik mi metal mi teşekkürler :)HP 4BX31AA Pavilion 400 Gaming Oyuncu Kulaküstü Kulaklık 192545432504
bütçyi 50 tl artıyo ama almışken iyisini al
malesef ben kullanmadım ama bende kulaklık alma işine giriştim orada buldumemirhan halu dedi: ↑benim sorduğum kulaklık 180 tl senin söylediğin 225 peki pedleri nasıl oval mi tam daire mi teşekkürler :)
beni 2,3 sene idare etse kafi sen kullandın mı memnun musun birde ayarlama yerleri plastik mi metal mi teşekkürler :)
https://www.a101.com.tr/elektronik/bloody-g528c-7-1-usb-rgb-kulaklik/?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
F/p ürün denilebilir ?
F/p ürün denilebilir ?
dostum benim dediğim kulaklığın pedleri yuvarlak bilgine ve unutmadan ayarlama yerleri metal
sen kullanıyor musun şu an kullanıyorsan bir kaç deneyim aktarır mısn ;)KnoZH|Upgrade dedi: ↑
metal olduğunu biliyorum pedleride daireymiş oval değilmiş anladığım kadarıyla çok teşekkür ediyorum saol :DSayfadaki mor piyade dedi: ↑dostum benim dediğim kulaklığın pedleri yuvarlak bilgine ve unutmadan ayarlama yerleri metal
Kullanmıyorum, bende kullananlar öneriyor diye önerdim :)emirhan halu dedi: ↑sen kullanıyor musun şu an kullanıyorsan bir kaç deneyim aktarır mısn ;)
metal olduğunu biliyorum pedleride daireymiş oval değilmiş anladığım kadarıyla çok teşekkür ediyorum saol :D