İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. İnternet Servis Sağlayıcıları
  4. D-Smart Net
D-Smart Net

Dsmart net Abonelik İptali

fuzzyboom03.01.20214 cevap2.105 görüntüleme
2020'den beri10 mesaj
#1
Selamlar, ben 28 aralikta Turk telekom sanarak dsmart.net e Telefon da sesli konuşmayla başvuru yaptim. Başvurumu operatör sorduğunda onayladim, daha sonra aradilar ve adresimi de doğrulayip onayladim. Ancak birkaç saat sonra Telekom.net 'in Ttnet olmadiğini , Ttnet altyapisini kullanan dsmart.net olduğunu öğrendim. Bu arada boşluğuma falan gelip de başvurmadim resmen TTnet.in adini ve logosunu kullaniyorlar. Herneyse iki saat sonra arayip durumu olduğu gibi anlattim ve başvurumun iptal edilmesini istedim. Musteri H. bana, şuan zaten başvuru aşamasinda olduğu için bir işlem yapmamiza gerek yok, sizi aradigimizda kurulum istemediginizi soylemeniz yeterli dedi. Ancak ertesi gun akşam bana dsmartnet'ten kullanici adi ve sifre gonderildi ve edevletten baktigimda da bir aboneligim mevcut gorunuyor. Bu durum bana sorun yaratir mi? Faturalama falan baslamiş midir?. Eğer başlamissa Must. Hiz. bana yalan soylemis oluyor. Şimdi arayip sor diyebilirsiniz ama Arayip durumu anlattigimda beni Abonelik iptal birimine yonlendiriyorum diyerek surekli hattan atiyorlar:) , Sorduğum sorulara net cevap veremiyorlar. Umarim cayma bedeli falan odemek zorunda kalmam şu 2-3 saatlik sureç için. Bilgisi olan varsa aydinlatirsa sevinirim tşkler.
Cevaplar
2020'den beri2.202 mesaj
#2
Taahhütlü pakete başvurduysanız 2 sene beklersiniz.
👍 1
2020'den beri5.166 mesaj
#3
Bir kaç kez benide aradılar. Numarayı nerden buluyorlar anlamış değilim.
Ama sanırım sen kendin başvurmuşsun yapacak birşey yok.
düzenlendi
2020'den beri679 mesaj
#4
E-devlette gözüküyorsa zaten aboneliğiniz olduğunu gösterir diye biliyorum. E-devlette aboneliğinizin olmadığı neden gözüksün ki?
fuzzyboom Konuyu açan
2020'den beri10 mesaj
#5
Amello dedi: ↑
E-devlette gözüküyorsa zaten aboneliğiniz olduğunu gösterir diye biliyorum. E-devlette aboneliğinizin olmadığı neden gözüksün ki?
Selam, gozukuyor fakat başlangic tarihi yazmiyor. Ama şuan kullandiğim TTnet aboneliğimde başlangiç tarihi yaziyor ki zaten kurulumu yapildi. Yani dsmart kurulum yaptirmak istemiyorum desem bile kendisi aboneliği aktif hale getirebiliyor mu acaba? (ilk ss dsmartnet 2.si ttnet)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.